Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_mrTurch

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést, hogy kicsit akadozva frissül a blog - ennek az oka természetesen munkakerülés, nagyon rákattantam az előző bejegyzésben említett Griddlersre. Annyira, hogy boldog új évet sem kívántam (ezúttal utólag is) és a karácsonyról visszamaradt játékok közül sem postoltam…..
Hétfő lévén kevésbé megerőltető, disztrojban gazdag játék következik, a KMK-ban már többször megénekelt lövegtornyos program újabb mutációja. Tudom, kezdenek unalmassá válni ezek a cuccok, de ezt nem hagyhattam ki, ugyanis a műfaj egyik legjobbjából, a Vector TD-ről van…..
Egy kolléga küldte el a Zwingo linkjét, újabb programmal gyarapítva a blogban közölt, egyszerre bosszantó és zseniális ügyességi játékokat. A pályákon egy kis golyót kell húzogatnunk, amihez egy nagyobb van hozzákötve. A pályák közepén egy fehér golyó áll, őt kell…..
Emlékeink szerint az Egri csillagok egyike volt azon kevés kötelező olvasmánynak, amit élvezet volt végigolvasni, ráadásul a könyvből készült film is teljesen nézhető darab kosztümöstül, karórástörököstül. Azt pedig nem is gondoltuk, hogy a sztorija mennyire flashjátékba…..