Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sonata

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ancsa köszönt mindenkit a mai (tegnapi) összefoglaló elején széles kézmozdulatokkal és még szélesebb jókedvvel és gyorsan elhadarja, hogy csütörtökön párbaj, pénteken párbaj, szombaton pedig Lö Finálö, szóval ebből a kis stúdióból utoljára jelentkezik be, mert mostantól igazán felpörögnek az…..
sonata 2021.02.26 01:20:42
@Adamadam: Ez abszolút így van. Bár lehet, Robival pont az a gondja egyeseknek, hogy mindenre rácáfol, amit egy mezei homofób egy 10 évvel ezelőtti Pride-ról kiragadott 2 perces felvétel alapján sorakoztat fel érvként.
(Eddig én úgy láttam erre a közegre szerencsére azért nem ez a jellemző.)
sonata 2021.02.26 00:36:24
@VV10 Velőtrázó Vélemény: Robi saját jogán volt teljesen pozitív. Vagy úgy gondolod, vághatták volna úgy is az öfiket, hogy egy teljesen más Robit lássunk? Mit láthattunk volna?
sonata 2021.02.26 00:58:57
@VV10 Velőtrázó Vélemény: A közmédiának pont ez lenne a feladata. 100%-ban. Nem annyiban, amennyiben most ellátja. Én is a Duna tévén szoktam filmet nézni, de sorozatokból is szoktak jókat találni. Ugyanakkor az RTL-en a XXI. század, a Házon kívül vagy most a Cápák értékelhető műsorok. Néha még a TV2-n is akad. Csak meg kell találni, melyiken, mit érdemes.
Szoktátok nézni a Hustlert? Az XXL-t? Inkább a Viasaton futó lájtos erotikus filmeket, amikben mindig van fátyolos fény, kis szex, belógó fikusz és hatalmas szerelem? A levelet beküldő M. István (nem biztos, hogy anyukája előtt is vállalja) a romantikus pornók nagy rajongója. Ja,…..