Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benjamin the Devil

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mind tudjuk, hogy a magyar rendőrség nagyjából az államalapítás óta nincs a helyzet magaslatán. Most nem arról van szó, hogy parancsra akár a saját nagyanyjukat is fejbe lőnék csak azért, mert boltba ment pártgyűlés helyett, hanem az olyan apróságokról, hogy képtelenek…..
Eljött a sziget második napja, nagyjából ugyanúgy indult, mint az előző napok: enyhe másnaposság, Jóbarátok, néhány sör, a lányok főztek. Kicsit lemaradtunk, ami tőlünk kívülálló okok miatt történt, úgymint idő- és internethiány vagy lustaság. Az elsőn kellemes…..
Mélyen tisztelt és nem kissé elhanyagolt olvasóimnak és szerkesztőtársaimnak szeretném először is felhívni a figyelmét pár dologra, amik igenis bizonyítják, hogy az ördög nem alszik. 1. Látjátok igenis írok én a blogra még ha ritkán is....:)2. Soha ne higgy a neptunnak, mert…..
Hamu és Feltámadás Sziasztok! 2010.08.13 11:56:58
A blog címe csodásan tükrözi jelenlegi életvitelemet... Hiszen minden este alkoholmérgezésben hunyok el, majd viharvert főnixként támadok fel. Jelenleg értékes gondolatok átadására nem igazán vagyok alkalmas, de nyugodjatok meg, ez soha nem fog változni. Egyébként meg: "nem…..