Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DraGirl

105 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Huh... Eszembe jutott a Blog a mai napon, és visszaolvasgatva feljöttek a régi emlékek. Azon gondolkodom, hogy talán ismét el kellene indítani. Próbálok felsorakoztatni magamban érveket és ellenérveket, vagy esetleg tervezeteket. Ezek lennének a következők: Ellene: Az…..
Transformice blog Verzió: 1.85 2013.07.25 01:50:47
Hali. Éééés rögtön itt egy új frissítés.Először is, mostantól a páros sámán pályákon a sámánok használhatják a már meglévő képességeiket.Másodszor pedig kaptunk végre egy kezdetleges beállítások menüt a játékon belül. Egy csavarkulcs jelenik meg az animációk…..
Hali. Azt az eget, de régen írtam ide már bármit is. Utólag is elnézést szeretnék kérni, az érettségi valahogy nagyon közbetett a dolgoknak. Június 20-án bár végeztem az érettségivel, utána is voltak még elintéznivalóim, és a nyaralás sem maradhat ki az ember életéből.…..
Transformice blog Sapka hét \o/ 2013.03.14 19:17:15
Üdv Hát igen, ismét eltűntem egy hosszú időre... Beteg is voltam, jön is az érettségi, és örülök, ha a játékba fel tudok lépni 1-2 órára, szóval a blogot elhanyagoltam kissé. De gondoltam ezt még mindig többen olvassák, mint a fórumot, tehát kiteszem ide is. Elkezdődött…..
Üdv. Mivel a CFM magyar fórum részlegét nem látogatják annyian, mint a hivatalos fórumot (habár azt se túl sokan...) gondoltam kiírom a felhívást, hogy minimodot keresnek a magyarokhoz (mármint a CFM oldalán). Remélem ezzel sikerül új embereket mind a két helyre vonzani. *Szerk.…..
Transformice blog Valentin nap 2013.02.15 15:14:48
Üdv Hát igen, igen... Kissé késve... Nehéz összeegyeztetni mindent az életben. De hogy a lényegre térjünk, elkezdődött a Valentin napi event. Igazából jobban én sem tudnám leírni, mint ahogyan azt a hivatalos fórumon leírták. Tehát csak linkelem, és tanulmányozzátok…..
Transformice blog Baffbotffa 2013.01.31 23:22:58
Üdv. Tudom, hogy a társoldal foglalkozik ezekkel, de egyelőre felújítás alatt van a minijátékok része, és úgy összességében az egész oldal, ezért úgy gondoltam, hogy ide teszem ki. Tehát, egy kedves játékos, nevezetesen Lesmaster felajánlotta, hogy ír egy összefoglalót…..
Transformice blog Verzió: 1.60 2013.01.15 18:17:00
Üdv. Ez a frissítés elég sok dolgot foglal magába kivételesen... Először is történt pár javítás. Mostantól a szoba neve nem lehet 64 karakternél több.Jó hír a Chrome használóknak, hogy végre kijavították a görgő hibát, szóval mostantól lehet azt is használni a…..
DraGirl 2013.01.20 20:08:54
@IndieSoul: Nem lett végül javítva, azért is írtam, hogy elvileg. A CFM bot pedig nem hivatalos bot.
Üdv. Már majdnem két hét eltelt, de mostanra jött össze annyi dolog, hogy érdemes említést tenni róla. Tehát, kezdjük is azzal, hogy Loukno visszatért az Atelier801-hez. Aki nem tudná, marketing menedzser volt a cégnél. Befejezte a tanulmányait, karácsony előtt megszerezte a…..
Transformice blog Az epres event 2012.06.21 01:15:00
Üdv. Eléggé késői poszt, de nemrég fejtettük meg, hogy mi is volt ez az egész. Ha valaki kíváncsi a megoldás egész menetére, akkor nézd meg az angol fórumon (Discussions -> -F). Mi is nyomon követtük páran, vagy legalábbis próbálkoztunk vele. Aztán hívtunk pár egeret,…..
DraGirl 2012.06.22 16:09:38
@Névtelenvagyokcsáááá:
Igazából semmit. Ha 25 egér viselte a rózsaszín masnit, akkor adott ki egy linket egy képhez, ami az eperszerzés helyét mutatta kódolva. Nem tudom honnan születtek ezek a tévhitek.
DraGirl 2013.01.02 21:01:10
@Candyrina: Hali, ha feltűnt volna ez a bejegyzés már eléggé régi, szóval ez az event már nem él, sajnálom ^^"
Üdv! A 2012-es év végéhez érkeztünk, és egyszerűen hihetetlen az, ami ezzel a bloggal történt... Szeretnék egy kis visszatekintővel szolgálni nektek mint érdekesség, hogy ti is lássátok a dolgokat. A blog még régebben, 2011 július közepén indult el akkori…..
Üdv. December elsejével elkezdődött a karácsonyi event a Transformice-on. Szeretném összefoglalni az összes dolgot amit eddig tudok róla. Az ismereteim eddig hiányosak, úgyhogy a bejegyzés később kibővítésre kerül Tehát kezdjük is el az elején. Az event lényege, hogy…..
DraGirl 2012.12.06 23:12:36
@proNextra: 3-án lehetett megszerezni az event pályán. Ha aznap nem léptél be, akkor elvileg másnap meg kellene kapnod, de nem tudom mennyi igaz ebből
DraGirl 2012.12.08 12:16:59
@Tappimm: Nem hiszem, hogy időhöz lenne kötve.
DraGirl 2012.12.29 00:18:12
@Lovetimi: Meg is kell venni a színezést ^^" Amúgy valószínű azóta már kijavították
Üdv. A magyar személyzetbe való jelentkezés újra nyitva áll ^_^ Ide kattintva elérhetitek az eredeti bejegyzést, olvassátok el figyelmesen a feltételeket, és remélem minél jobb jelentkezők közül kell majd válogatni. Sok sikert!..
Helló egerek! Azok akik esetleg nem tudnák, Tigrounette már készített egy jó pár mini-játékot a múltban. Ezekből három egyesítve lett egy Extinction nevű platform alatt (elérhető az extinction.fr címen). Azonban, kevés ideje miatt nem tudta őket fenntartani. A játékosok száma…..
Transformice blog Verzió: 1.54 2012.11.11 16:27:36
Üdv. Egy kis késéssel ugyan, de ide is kikerülnek végre az 1.54-es verzió újdonságai. Sajnos idő hiányában megint, a már lefordított szöveget illesztem be. -Bootcamp címek/pontok most már megjelennek a profilodon!-/np kijavítva! A "bot"-oknak most már működőképesnek kell…..
Üdv. Tegnap elindult a Halloween-i event is. Szalagavató miatt nem voltam, de ahogy elnézem már a legtöbben tájékozódtak. 3 pálya van, mindegyiket végig kell vinni, és a végén legyőzni a macskát. Csak úgy lehet az új cuccokat megszerezni, hogy ha a 3. pálya végén legyőzik a…..
DraGirl 2012.10.23 15:51:09
@xnorbix:
Az /mt paranccsal lehet ki-be kapcsolni a törzschatet. Amúgy elég sok parancs van, majd talán szentelek neki egy egész bejegyzést.
@Tappimm:
A következő elég sokára, karácsony környékén, a karácsonyi event.
Üdv. Nos, ahogy a cím is mondja, egy ideig megint eléggé inaktív voltam a blog terén. Szalagavató próbák egész héten, így nem sok időm maradt egy-egy dologra. Viszont próbáltam frissíteni 1-2 dolgot, mint például a Cheeseformice magyar al-fórumán található Kérdések és…..
Üdv. Feltűnt, hogy nagyon sokan nem ismerik az IRC webchatet, és sokaknak gondot akad azt okozni, így úgy gondoltam, hogy megpróbálok egy útmutató féleséget ahhoz készíteni, hogy megtalálj engem rajta, így ha esetleg nem vagyok játékban, vagy éppen le van tiltva a suttogás, a…..
Üdv. Tegnap kihirdették az eredményét a bunda versenynek. Idő hiányában csak gyorsan foglalom össze. Először is a három nyertes bunda: Másodszor pedig itt megtekinthetitek azokat a nevezéseket, amelyek a legjobban tetszettek Meliéknek Harmadszor. Véleményt kértek tőlem…..
Üdv. Rögtön két hírt is hoztam. Először is a versennyel kapcsolatban írnék 2 sort. Tehát, vasárnap befejeződött a bunda verseny. Pénteken kihirdetik a nyerteseket, sok szerencsét mindenkinek, aki nevezett valamilyen bundával! Bizonyára emlékeznek a játékosok a voteban névre…..
Üdv. Tehát nézzük csak miket közöltek ebben! Micro-payments: Tigrounette már megosztotta ezt az információt nem is olyan régen velünk, de jobban látják, ha ismét közlik. Meli készített két vadonatúj mintázatot a héten. (A képeket ebben a posztban megtekintheted) A…..
DraGirl 2012.10.01 15:48:00
@Chrismiicer kacsa:
/np @kód Betölt egy pályát (Megfelelő rang szükséges)
/npp @kód Ha már betettél egy pályát, ezzel beállíthatod, hogy mi következzen utána (Megfelelő rang szükséges)
/neige Havazást indít el (Nem vagyok biztos benne, hogy kell hozzá rang)
/musique Ha van közvetlen letöltő linked egy zenéhez, ezzel lejátszhatod (Megfelelő rang szükséges)
/mt Letiltja a törzschatet
/rt név Meghív egy játékost a törzsbe (Megfelelő rang szükséges)
/tk név Kidob egy tagot a törzsből, akkor is működik, ha a játékos éppen nincs fent (Ehhez is rang szükséges)
Azt hiszem ennyi lenne
Transformice blog Blog frissítés 2012.09.30 19:13:56
Üdv. Már egy ideje nem írtam ide. Nos, a suli csodálatosan lefoglalt, ebből kifolyólag a játékban sem láttatok túlságosan. Ha valaki nézelődik a hivatalos fórumon, főleg a Beszélgetések témában, akkor tudja is a pontos okokat. Viszont úgy néz ki a héten letelnek a húzós…..
Üdv. Újabb Parloes de Dev' és ezúttal a Transformice kistestvéréről lesz szó. Sydoline írt bejegyzést a Transformice fórumra tegnap: „Hé Egerek! Már egy ideje beszélünk a Transformice kistestvéréről, még Azrou-t is beépítettük a csapatba, hogy dolgozzon rajta. Akik…..
DraGirl 2012.09.16 15:54:52
@Tappimm: Csak az van, amit itt látsz.
Transformice blog Eprek mától! 2012.06.15 00:13:00
Üdv. Elnézést a késői bejegyzésért, osztálykiránduláson voltam, de ezt még gyorsan megírom ma ^^ Nagyon sok egér nagyon hosszú ideig várta, hogy végre megérkezzen az új fizetési rendszer. Ma végre nálunk is és más közösségekben is bevezették. Azonban úgy tűnik egy-egy…..
DraGirl 2012.06.17 18:06:53
@Névtelenvagyokcsáááá:
Tegnap még működött a fizetési rendszer, ma nem. Nagyon sok embernek ugyan ez a problémája, remélhetőleg holnap Tig lebeszéli a ZONG-al, és kijavítja a hibát. Ameddig van róla SMS, hogy tényleg rendeltél, addig nincs gond, bizonyítani tudod, hogy lógnak neked az eperrel.
www.zong.com/help/contact-us
Ide lehet írni, de csak angolul.
@Nikikee99:
Ott a link ^^
DraGirl 2012.06.17 19:01:22
@Névtelenvagyokcsáááá:
Persze, segítek, de először várjunk holnap délutánig, hátha lesz valami fejlemény. Mivel vasárnap van, Tigék sem dolgoznak, de szinte biztos vagyok benne, hogy holnap tesznek az ügy érdekében. Már csak azért is, mert a fórumon nagyon sokan panaszkodtak. :)
@Nikikee99:
Te se aggódj, biztosan megoldódik ^_^ Ugyanis nagyon rossz fényt vetne a cégre ez az ügy, hogyha nem oldják meg.
DraGirl 2012.09.16 15:53:32
@Tappimm: Ha letiltották a számukat, akkor nem. Az elemdíjas SMS-ek általában mindig más számra mennek, mint pl. a 90-es számok.
Üdv. Bizonyára elég sokan észrevettétek már azt a "Report" gombot amikor valakinek a nevére kattintottatok. Ez egy új rendszer része. Ha a Report gombra kattint valaki, a következőt fogja tapasztalni: Hogy mindenkinek tiszta legyen Hack - Arra való, hogy valakit jelents…..