Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karpi

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tippek a tippmix műsorból ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás motorsport snooker tenisz vízilabda Múlt heti hivatalos eredményt ITT…..
Karpi 2011.04.03 07:52:46
@Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov: Hello meg hello mindenkinek a mai naptol befejeztem a tippmixet, nálam ezzel hogy egy shalke meccsen igy elvesztettem 13ezer forintot elis vesztette a varázsát! nehezen talál el az ember bármit is, de hogy egy ien szitunál 1es oddsot kapjon a shalke kész irány a sportingbet gyertek tiis...felháborito h az ember kiokoskodja eltalálja és azért mer az utolso percben lefujja a meccset és ugyis a shalke nyer neeem a tippmix geci persze h elveszi! najo ennyi szopjon le az egész szerencsejáték zrt!
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   ..
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!..
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!..
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kosárlabda labdarúgás síugrás tenisz vízilabda Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
Karpi 2011.01.09 12:02:48
@zuter: Hogyne lenne sok...3jo meccset nem tudok 1szelvényre rakni és minden 10.szelom jön:D de probálkozik az ember
Karpi 2011.01.09 13:52:59
 Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás vízilabda Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt…..
Karpi 2010.12.01 12:54:23
@Ez biztos,hogy BUNDA!!! 100%: Gondolom ezt a Kharkiv miatt mondod...de felteszem ugyis van még sok szelom ezen kivül! ja és 1000el megküldök egy olyat h 4 X-et csak még kiválasztom meik meccsekre tippeljem! na hello
 Fogadási lista lebontva: kosárlabda labdarúgás motorsport tenisz úszás   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!..