Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heaees

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Az internet aranykora 2011.02.23 06:00:00
Nosferatónak köszönöm szépen a gyönyörű bekezdéseket (mindig tudom, kihez kell fordulni jó téma esetén), az ő sorait emeltem ki idézetként.Internetto, Törzsasztal, Drukkerkocsma. Na, ide lépj be: freemail.hu. Itt tudsz drótpostafiókot létrehozni. Nekem tibor@. Neked lehet jozsi@.…..
heaees 2011.02.23 15:55:21
-Teo bácsi, jajj, de jó, hogy megérkeztetek, már kezdtem aggódni! Már vette is a nagy levegőt a kollégája, de az öreg leintette, haggyad, gyerek még, majd megtanulja. Jó dolog az, ha az ember tizenéves suttyóként (Mi az a kezedben? Borotva??? Minek? Kinyitod az ajtót-ablakot és a…..
heaees 2010.12.31 18:45:22
@maroz:
én egy picit másként látom.
tapasztalt optimista lényem mondatja velem, hogy minden a legjobb úton halad.
Talán csak annyit így buli előtt, hogy vannak javak, amiknek meglétét észre se veszi a polgár, de hiánya rögtön kínzóvá válik.
pl. sajtószabadság, jogbiztonság, szekularizált állam stb, stb...
Mennél inkább számolják fel ezeket a fiúk ad hoc törvényhozásukkal, a társadalom annál inkább rádöbben, hogy ezekhez ragaszkodni kell és ez az elemi követelés áthatja majd szvsz az egész társadalmat. Jó tudom, vannak droidok, de meggyőződésem, hogy a jelenlegi kormányzat totál felesleges ostobasága teszi majd lehetővé a fenti értékeket hitelesen felvállaló formáció létrejöttét. Én ezt egy tanulási folyamatnak fogom fel, az előző kormányzat hozzáértését leosztályozták a választók, most a fiúk saját maguk írják a bizonyítványukat és a társadalomban meg nő az igény a szakértő vezetés iránt.