Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MAFIB

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnaptól egész hétvégén át ismét ingyen látogatható a Hangfoglalás, a legnagyobb itthoni hangszerkiállítás. Aki képben akar lenni a legújabb hangszerek és stúdiócuccok világában, annak ott kell lennie a SYMA csarnokban, mert ez az egyetlen esemény, ahol a teljes magyar…..
LMP-s virrasztás az indulásért  Ma 16 óráig adhatják le ajánlószelvényeiket az október 3-ai önkormányzati választáson indulni szándékozó jelöltek. Sokkal kevesebben állhatnak rajthoz októberben, mint korábban, s csak részben a képviselői helyek számának…..
  Úgy döntöttünk, hogy nagyot vállalunk. Népszavazást fogunk kezdeményezni, ehhez azonban sok aktivistára van szükségünk. 1.  Egyetért-e Ön azzal, hogy a minimálbér ne lehessen alacsonyabb, mint a KSH által megállapított 2 felnőttre és 2 gyermekre…..
  Első és legfontosabb célunk, a jelentős minimálbér-emelés.  A mai magyar gazdaság (vállalkozások) legnagyobb problémája nem a "túlzott" bérkiáramlás, hanem a kereslet hiánya. Lehet szép és drága kampányokat indítani a magyar termékek…..
       1. A Magyar Fiatal Baloldali Mozgalom egy mozgalom,(jelenleg) nem hivatalosan bejegyzett szervezet.Mi a parlamentális eszközökben hiszünk, nem a hőzöngésben.Parlamenten kívülről mozgalomként (magánszemély álltal) is lehet…..