Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iDaniel

5 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Gyorsabb böngészés ipod touch-on! Gyorsabb bongeszo az Opera az ipod touch-on mint a Safari.Pedig a Safari az alapbongeszo.Megis a Safarit tobben valasztjak, ennek tobb oka van: 1. Az Operat le kell tolteni.2. Nem olyan sokan ismerik.    3. Mivel az ipodnak nem…..
iDaniel 2010.08.20 08:59:08
@Nameless®: iDiots? KOSZ! Ezt a szot fel fogom hasznalni a kovetkezo bejegyzesembe!
Nagy esések…..
 A Televizijóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!      ..
Durva sztori volt az elmúlt kettő, ami számomra azért is ijesztő, mert 1 hónap muálva születik az első gyerekünk, de itt egy apró nüansz a jelenlegi magyar egészségügy bugyraiból... Be kell valljam, én már csak röhögni tudtam a dolgon, mert annyira tragikomikus.Végre a…..
iDaniel 2010.08.13 16:05:37
@pakesz: a biztosito meg repesve varja h fizethesse a kezelesek koltsegeit. Visszaveszik: ugy fel ev az ugyintezes. Addig zsebbol minden.
iDaniel 2010.08.13 15:59:45
@porcsinrózsa: talan valami ujat tudtal meg? akinek van penze mindent megkap: no kocsi haz nzaralas jo orvsi ellatas, akinek meg nincs az mindebbol a maga szinjen. Az elozo rendszerben is volt kutvolgyi korhaz es be lehetett oda kerulni bizonyos korokbol, most is van. Ja es van Telki magankorhaz is. Tan nem baj? Tengerparti nyaralok is vannak. Vissza jovobe! van aki meg nalad is kevesebbet fizet es megis uazt kapja mint te. Limit nelkul. Lefele es felfele is hasonlitgathatod magad. Egeszsegugyben dolgozom es hidd el nagyon egyszeru a keplet: a kozellatas az infrastrukturaja az orvosok maganrednelesenek. Minden szinten. Megtehetik. Az egeszseg mindenkinek draga, sok az eszkimo keves a foka. Jo lenne ezen valtoztatni. De se politikai akarat nincs hozza se penz. Ugyhogy ne idegeskedj mert hamarabb kapsz szivinfarktust. keresd a kiskapukat azzal toltsd az idodet. Egyszer ha lesz idom osszeszedem a tapasztalataimat. Volatm mindket oldalon az egeszsegugyben es nagyon sok orszagban dolgoztam es voltam beteg mas orszagban.
 Mit felejtettek ki az ipod touch-ból?Amikor megvettük az ipod touch-ot, nagyon elégedett voltam. De később, amikor elkezdtem használni rájöttem, hogy van pár hiányossága.1. Nincs benne kamera!2. Bluetooth-on csak fülhallgatókat tud megtalálni, de küldeni semmit se tud más…..
ipod, mypod Mac vs. Pc videók 2010.08.13 12:02:04
 Mac vs. Pc videókA Youtube-on rengeteg sok olyan video van, amely az Apple es a Microsoft haborujat figurazza ki! Itt van par link! JO…..