Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bánat Virág

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Retró Kedvenc, zenés reklámok 2010.01.26 01:00:00
A "Tini dalokat" egy rövid időre pihentetem, most valahogy nincs hangulatom a gyerekdalokhoz, úgyhogy egy bejegyzés erejéig visszatérek kedvenc és kifogyhatatlannak látszó(?) témámhoz: a tévéreklámokhoz. Ma olyan régi reklámokból mazsolázok (a teljesség igénye…..
Bánat Virág 2010.09.24 01:29:27
@attila.1969.: Ki az édesanyád?
Próbálok beszélgetni veled, de te fáradt vagy, aludjunk, majd holnap beszélgetünk! Holnap viszont újabb feladatok vannak, újabb munkanap, vacsorák, alszunk és másnap beszélgetünk. Ebből áll az életem: várom azt a napot, amikor újra mellettem leszel, egészen addig, amíg bele…..
Az üvegsárkány szíve Hajnal... 2010.08.14 04:10:00
Nem gondoltam, hogy az utolsó estéden még írsz nekem. Sőt! Még a véleményemet is kikérted. Nem kellett volna hozzátenni a dalodhoz, hogy ne kombináljak. Sokkal szebb lett volna anélkül a Kell hogy várj az előadásodban. Még akkor is, ha tudom, hogy nem nekem szól. Különben is, mi…..
Ma nem leszek hosszú, bár annyi minden megfordult a fejemben, jó lenne kimondani mindent, de ez ha írni kell, valahogy nem megy... Holnap ilyenkor már kint leszel...én meg itthon maradok a megválaszolatlan kérdéseimmel. Mi történt velünk? Néha sajnálom, hogy nem láttál bele a…..
Drága Szerelmem!Szerintem ma beszéltünk utoljára, mielőtt elmész, úgyhogy ezért most írok Neked először. Jó dolog ez a Skype, de azt hiszem, a mi kapcsolatunknak nem (vagy inkább sem) tett jót, hogy annyit beszélgettünk ott, még ha láttuk is egymást közben, még ha jobb híjján…..