Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Parasztok járnak csak a velvetre

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr A jogállamért! 2010.11.03 08:31:00
Az Index fotóját máris jelölném az Év sajtófotója címre: Gyurcsány Ferenccel és a háttérben figyelő Nagy Imrével a jogállamért! A Charta újra akcióban lépett, mert most már tényleg itt a diktatúra, nem lopakodik, ott ül a miniszterelnöki székben! A Fidesznek azonban…..
A mulatós műsorok performanszai általában olyan hatásfokú audiovizuális mustárgázzal árasztják el elménket, hogy a STÁRok produkciói mellett hajlamosak vagyunk elsiklani a főcímek mellett. A következőkben nem tehetünk mást, mint hogy igazságot szolgáltatunk a méltatlanul…..
Parasztok járnak csak a velvetre 2010.10.26 19:59:33
Kivételesen valós személy következik a játékcsajrovatban: Felicia Day, aki minden képén úgy néz ki, mint a cuki lány a szomszédból, de ha jobban megnézzük, miket csinál, rögtön kiderül, hogy ő valójában minden geek nedves álma, egy 31 éves nerdistennő. Kislánykora óta…..
Parasztok járnak csak a velvetre 2010.10.23 15:04:15
Valahogyan egy Ausztrál honlap hozzájutott Ridley Scott közelgő Alien előzményfilmjének forgatókönyvéhez, s majd minden részletet kiteregetett, míg nem a FOX stúdió közbelépett, s felszólította a honlap üzemeltetőit a spoiler-kavalkád levételére. Ám mint tudjuk, információ…..
Parasztok járnak csak a velvetre 2010.10.23 11:48:39
Biciklis-aktivisták másztak be a budapesti városháza parkolójába a kerítésen keresztül, tiltakozva az ellen, hogy Budapest szívében nem park, hanem városházi park(oló) van, na meg hogy a tegnapi Critical Mass előtt jól felhívják magukra a figyelmet. Jól van, megszokhattuk már a…..
25 éves, főiskolát végzett lány vagyok, Bp-től 60 km-re lakom. Előző munkahelyem februárban veszítettem el, mert " nem tudtam beilleszkedni a munkaközösségbe " = nem lettem a válófélben lévő főnök új barátnője, nem kísérgettem a mondvacsinált tárgyalásaira,…..
Parasztok járnak csak a velvetre 2010.09.23 09:17:30
A rendes őszi biciklis felvonulás az idén szeptember 22-én, szerdán lesz. A Critical Mass résztvevői 18:30 és 19:30 között a pesti Nagykörúton, a Jászai Mari tér és a Petőfi híd budai hídfője között fognak együtt kerekezni. Pontos kezdés nincs, mindenki ott csatlakozhat a…..
Parasztok járnak csak a velvetre 2010.09.20 19:50:31
Kémes sorozattal Dunát lehet majd rekeszteni idén, ott van ugye a könnyed-szerelmes Covert Affairs a USA Networknél, a sikkes-laza Burn Notice szintén náluk, jön az előzetes infók szerint gyenge Alias-klón Undercovers az ABC-re, és bemutatkozott a keménycsajos Nikita a CW-n, aminek a…..
Parasztok járnak csak a velvetre 2010.09.13 17:14:13
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Parasztok járnak csak a velvetre 2010.09.04 13:56:00
@Footballfever: Nem viktor találta ki a bankadót.
A Zugügyvédben kellően kitárgyalták a fiatalkorúak szabálysértési örizetbevételének témakörét egy előző posztban. Anyánk, az Index cikke szerint a gépezet beindult. Csak nem úgy, ahogy sokan elképzelték, decens szülők gyerekeivel tesztelték a romagyerekek ellen alkotott…..
Tisztelt blog! Anyukámat nemrég a mentő a Károlyi kórházba szállította be, amikor rosszul lett otthon. Szegény 2 napig szenvedett a betegségével, pedig egy infúzió segített volna rajta. De azért nem kaphatott, mert kevés volt az osztályon. Meg kellett várnia, hogy…..
Parasztok járnak csak a velvetre 2010.08.28 10:35:12
Székely Gábor? Volt SZDSZ-es budapesti alpolgármester, akit az SZDSZ delegált a Szerencsejáték Zrt. vezetésébe, és emellett a BKV felügyelőbizottságának elnöke és a Főváros Gazdasági Bizottságának az alelnöke volt? Megvan? Vitézy Dávid szerintem bőven tudna mesélni, hogy…..
Parasztok járnak csak a velvetre 2010.08.25 16:17:46
Álljon itt néhány jelenség, ami miatt úgy gondolhatjuk, hogy a Sziget nem tetszetős: Mit érdemel a közeli kerületekben tapasztalható zajszennyezés?Mit érdemel a tömeg a közeli hipermarketben?Mit érdemelnek a hipermarket parkolójában tarháló punkok?Mit érdemel, aki azt hiszi,…..