Regisztráció Blogot indítok
Adatok
annipannimami

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Majom a ketrecben 2010.08.12 06:00:00
Tavaly nyáron tüdőgyulladással kerültünk be a Heim Pál Gyermekkórház vadonat új G épületben működő Belgyógyászatra.A kislányom kezelőorvosa csupán egy éve doglozott orvosként. Önmagában természetesen ez nem baj, mindenki volt kezdő. Szépen el is indult a lányomnál a…..
annipannimami 2010.08.12 18:57:07
Hello! Mi most jöttünk haza a Heim P. belgyógyászatáról, ahol 5 napot töltöttem a 13 hónapos lányommal. Nekem nagyon kellemes "csalódás" volt. Ahova csak küldtek minket vizsgálatra, mindenhol kedves, türelmes orvosokkal találkoztunk. Volt, hogy nem találtam a helyet, ahol vártak, és az egyik szomszédos vizsgálati hely nővérkéje kérés nélkül elkalauzolt és a vizsgálat után még ki is kukucskált az ajtón, hogy mi az eredmény. A belgyógyászat orvosai és nővérei messzemenően gondosak és kedvesek voltak. Ha mosdóba szaladtam ki, vagy az ebédemért ugrottam át a szomszédos épületben lévő étterembe, soha nem hagyták magára a lányomat, aki az amúgy tartózkodó természete ellenére a harmadik napon már rendszeresen odakolbászolt a nővérpulthoz és ott vigyorgott és dünnyögött nekik. Ha csak egy percre is betettem az ágyba és sírni kezdett a távollétemben, rögtön kivették és addig hordozták kézben amíg visszatértem. Külön kérés nélkül is gondosan figyeltek rá. És hozzáteszem, nem tudtunk semmit pénzt, vagy nasit adni nekik, tehát, még csak pénzes "kuncsaftok" sem voltunk. Ágyat fizettünk, nappal is kihúzhattam, sőt, még kérték is, hogy pihenjek amennyit csak tudok. Igaz, hogy 3 hónapos terhes vagyok. Az orvosok és nővérek teljes körűen tájékoztattak minket, és még egy kicsit tovább is kellett maradnunk, mert a láza ugyan lement, de a trombocitaszáma lecsökkent és szerettek volna a végére járni az okának. A kezelőorvosa pedig az eddigi leglelkiismeretesebb gyermekorvos volt, akivel csak találkoztunk. Egyszóval nekem csupa jó tapasztalatom volt, de persze jó volt végre pötyibabát hazavinni a kis kuckójába.
annipannimami 2010.08.13 14:27:34
Hali!
Ha nem gond, mindenkinek igyekszem egy hozzászólásban válaszolni.
Annácskám összeszedett valami vírusos nyavalyát, ezzel is került be. Magas láza volt, kétszer hányt, és kiszáradt. Amikor múlni kezdett a gyerek tiszta kiütés lett, de kapott rá Fenistil cseppet. A trombociták számának csökkenése sajnos még nem tiszta (remélhetőleg csak a gyulladás miatt), mert az utolsó napon sajnos 2 vérvételből sem jött össze egy eredmény. A férjemmel már csak röhögtünk, de a doki megkegyelmezett, és mondta, hogy menjünk haza, de egy hét múlva menjünk vissza egy vérvétel erejéig, de akkor amikor ő is bent van, mert látni szeretné a gyereket, hogy jól van. Amúgy meg nagyon soványka gyerek, és a kezelőorvos megadta a kórház gasztroenterológusának a számát (pedig voltunk az I. számú gyerekklinikán vizsgálaton, de szerinte ott nem végeztek túl meggyőző munkát), hogy ha 2 hónapig nem hízik rendesen, akkor vigyük be hozzájuk a lányomat, mert jó lenne tényleg alaposan kivizsgálni. A férjemet nagyon elégedetté tette, hogy van végre egy orvos, akit tényleg érdekel a páciense.
A gyerek egyébként jól van. A kórházban látott gyerekeken felbuzdulva elkezdett önállóan járni.
A vizit úgy zajlik ahogy Droidfigyelő itt az alvégen leírta. De utána mindent megtudhatsz amit csak szeretnél.
Ha gondolhatjátok lehet belőlünk poszt, igény szerint megírom bővebb lére eresztve is.
Mindenkinek kellemes és szép hetet kívánok!