Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyargagyiadmin

14 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
magyar gagyi Ludas Matyik kalandjai 2010.11.15 16:52:00
Az M3as autópályán sötétedés után megállítottak a rendőrök, mert a hátsó lámpáim közül egy nem világított. Most biztos azt hiszi az olvasó, hogy a rendőrökről fognak egy szaftos történetet olvasni, hogy milyen igazságtalanul és galád módon bántak el velem.Nos erről…..
Minap a Móricz Zsigmond körtéren sétálgatva eszembe jutott, hogy olyan régen fejlesztettem már ezt az oldalt. Tűnődtem is barátommal miért lehet ez? Elment a kedvünk? vagy ellep minket a munka? - egyik sem. Időnk is van és a kedvünk se szegtük, egészen egyszerűen megszűntek a…..
Aki látta a Moszkva tér című filmet vagy megélte a hamburger bejövetelét az országba, azok emlékeznek az utcai bódékra, ahol zsíros kötényben, olajtól fénylő arccal sütötték a hamurgerhúst. Rengeteg csalamádét pakoltak a buciba, megöntözték bőségesen ketchup-pel és…..
magyar gagyi Komoj kommunkáció 2010.09.24 11:29:00
És most egy kis pikantéria. Amikor az ember már azt hinné, hogy a világ megbolondult körülötte, akkor megbizonyosodik róla, hogy igen. Nézzetek meg egy borzalmasan izgalmas e-mail váltást, melyet egy, az autóm eladási hirdetésére jelentkező kedves hölggyel sikerült prezentálni.…..
magyar gagyi Uta-zoo 2010.09.22 18:30:00
A BKV Zrt-t (a jövőben csak bkv-ként említek) azt sikk, mitőbb illik szídni. Aki budapesti és nem ezt teszi, arra ferde szemmel néznek még a hazánkban dolgozó ferdeszeműek is, mert csak úgy bkv-zni, erről beszélni, méltatlankodni már olyan lejárt, idejét múlt dolognak tűnik.Én…..
magyar gagyi Magyar-os pizza 2010.09.13 21:24:00
Éhesek vagyunk, enni akarunk! Hívjuk segítségül Don pöpi barátunkat. Jó hírű pizzéria. Nem véletlenül, itt lehet a legkülönlegesebb módon rendelni, feltétlen feltétet választani, különösen őszinte pizzafutárokkal megismerkedni és a többi ínyencségről nem is beszélve.…..
Amikor elindítottam ezt a blogot, elhatároztam, hogy nem szerepel politika, a rendszer szidalmazása, egy másik rendszer dicsérése az írások között. Kizálóralag a magyar gagyiságokra szeretném a továbbiakban is felhívni a figyelmet - ám a magyarok politizálása erősen gagyi,…..
Aki külföldre megy és felkészülten akar sétálni idegen városokban, az bőszen forgatja az útikönyvet amiben talál leírást híres utcákról, épületekről, történelemről, szokásokról, nevezetességekről.Mi termálfürdőinkre vagyunk büszkék. Abból van sok, abból van sok…..
Boros nemzet hírében állunk, de jobban állnánk, ha józanul mérnék mindenhol a magyarokra amúgy jellemző jó bort. Apám derék alkoholista volt. Gyermekként végignézhettem, ahogy a kocsmáros hosszú mérőedényével a pult mélyére mer, kitölti a folyóbort mércéjéből és…..
magyar gagyi Lobogó - lobog óh 2010.08.27 12:20:00
Nemzeti ünnepeink alkalmából városaink és országunk ünnepi díszbe öltözik. Kikerül a nemzeti trikolor hídjainkra, a fontosabb sugárutakra és a Parlament előtt is ünnepélyes keretek között felvonják a háromszínű zászlót. Néhány nemzeti öntudattal bíró honfitársunk…..
Talán sokan tudják, hogy Budapesten két helyen lehetett/lehet nudizni, vagy fürdőruhában strandolni ingyen természetes közegben a természet lágy ölén.Ilyen a Szentendre felé vezető úton lévő Omszki-tó illetve Luppa-tó. Az Omszki-tónál bár régen megszűntették az ingyen…..
Hogy van az, hogy itthon minden olyan étteremben, vagy büfében, ahol le vannak fényképezve az ételek, sokkal szebb ami a képen van, sokkal több ami a képen van, mint amit elém tesznek. hogy van az, hogy a fejlettebb országokban sokkal szebb amit elém tesznek, mint ami a képen van. Ott…..
Barátommal autentikus formában szerettük volna eltölteni valamelyik Balatoni estét. Talán valaki emléxik a 20-as, 30-as évek Jávor Pál filmjeire, aki szerelmi bánatában az asztalához hozatta a cigányt és édesbús nótázásba kezdett.Kerestünk is csárdát magunknak a Balaton…..
Egy esős napon Balaton körüli biciklitúránk során Berénybe értünk. Már elkezdett dörögni és villámlani, ezért elhatároztuk, hogy biciklinket, aminek hátán ott égtelenkedtek a biciklistáskák (nem vízálló kitűnő magyar termék) a strandbejárat melletti hosszan elnyúló…..