Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamas77

22 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az épületháló A nyomtatható építési háló felhasználási területe hasonló a perforált ablakfóliához. Az épületháló lyukacsos szerkezetének köszönhetően átereszti a fényt, így az épületháló nyomtatott oldala felől a grafika látható, belülről pedig kilátni.…..
Most szenteljünk egy kis figyelmet a filmek szerelmeseinek, azon belül is a STAR WARS rajongóknak. A kreativitás mintapéldái ezek a pendrive-ok, mert részletgazdaságuk és az egész kinézetük remekül eltalált.Nézzük sorban őket:YODA mester pendrive no.…..
PLASZTIKKÁRTYAA plasztikkártya egyedülállóan exkluzív módon képviseli a céget vagy vállalatot.Széleskörű felhasználhatósága, praktikus kezelhetősége és időtállósága teszi a plasztikkártyát egyre népszerűbbé mind az üzleti, mind a magánszférában.Bizonyára mindenki…..
A reklámozásnak, vagy egy cég népszerűsítésének számos módja van, amelyek közül néha nehéz meghatározni a legmegfelelőbbet, ami még ráadásul költséghatékony is. Erre remek példa lehet a "szakadós" vinyl, amely azon kívül, hogy remek reklámhordozó, így…..
Étkezés befejeztével a legjobb egy kis szénhidrátbomba! :) Édességgel kapcsolatos pendrive számtalan akad, álljon itt pár példa: Egyedi pendrive-hoz mi is illene a legjobban, mint egy finom és márkás csoki....pendrive-ból...    Van, akinek az amerikai stílus…..
A MEGFELELŐ MÉDIUM, REKLÁMLEHETŐSÉG KIVÁLASZTÁSA Ha a cég már megvalósította arculatának alapkövét, a logót, fontos meghatározni azt is, mik azok a területek, ahol meg kíván jelenni, és reklámozni szeretné magát, termékeit vagy szolgáltatáscsomagját.…..
Előbbi bejegyzésünkben az ételfogyasztáshoz kapcsolódóan szedtünk össze pár pendrive-ot.Egy jó kis étkezés mellé pedig jól jön némi ital is, és az nem baj, ha alkoholos :) Milyen jól is mutat egy sörrel feltöltött pendrive! Ugyan meginni nem lehet (vagy nem érdemes),…..
Az egységes arculat kialakításának számos fázisa van, ami nagyon hosszú folyamat. Sokszor az sem mindegy, hogy az adott cég a márkával, vagy azon belül egy adott termékkel mit szeretne kezdeni. Éppen egy bevezető kampányt indít, vagy a már meglévő termék pozícióját szeretné…..
"Egy cég marketing tevékenységének hatékonysága nehezen mérhető, nem hoz közvetlen hasznot nekünk." Általában ezt szokta leggyakrabban felhozni az ügyfelek nagy többsége érvként, hogy miért is nem vesznek reklámtollat, nem csináltatnak céges pólót a kollégáknak,…..
Szeretettel üdvözlünk minden Érdeklődőt a Kreatív Zónában!Blogunk célja, hogy marketinggel, reklámmal, céges kommunikációval, nyomdai szolgáltatásokkal, tehát minden olyan dologgal kapcsolatban ami némi kreatív tevékenységet rejt magában, információkat juttassunk el…..
Vicces, egyedi, netán meghökkentő pendriveokból talán sosem fogyunk, ki, de ez nem is baj.Foglalkozzunk most egy kicsit a az ételfogyasztással, hozzákapcsolva az usbdrive-okat.Gyorséttermet kedvelő olvasóinknak tetszeni fognak a következő pendrive-ok.  Első ételünk egy…..
A nyári uborkaszezon a pendrive blog-ot is elérte, amit nagyon sajnálunk, de remélhetőleg mostantól sűrűbben frissül majd. Teszünk róla.Mostani bejegyzésünk a pénzről és a gazdagságról szól, persze csak áttételesen. Mai pendrive-unk aranyrúd formája rendkívül vonzó, ha már…..
Egyedi pendrive blogrészünk következő terméke egy igazi ritkaság. A sperma alakú pendrive jó ötlet lehet spermabankoknak, kórházaknak, orvosi rendelőknek, egyéb egészségüggyel foglalkozó vállalkozásoknak. Igaz, a pendrive logózási felülete nem túl nagy, de egy kisebb logó,…..
Egyedi és vicces pendrive rovatunkat újabb téma, mégpedig a fegyverek/harcászati eszközök köré csoportosítjuk. Egyedi céges pendrive gyakorlatilag bármely alakzatban elkészíthető, így nem meglepő, ha a fegyverek témakörben is népszerűek ezek a termékek.Vegyük csak sorra…..
Vicces pendrive rovatunk következő fejezete egy filmtörténeti klasszikushoz, Rocky Balboához és hozzá hasonló izmos filmfigurákhoz kötődik. Ezen egyedi pendrive szerint a sportoló (pl. Rocky) számítógéphez csatlakoztatva felüléseket végez, amiben persze nem is fárad el. Eme…..
Véleményünk szerint a hasznos és mindennapi pendrive-okon kívül megérdemelnek egy-két cikket az egyedi, vicces és talán kevésbé hasznos pendrive-ok is. Első részünkben a “dolgozó” kutyus pendrive-nak szentelünk pár sort. Ezen pendrive pihentagyú tervezője nagy…..
Mi szól az usb pendrive használata mellett, miért olyan közkedvelt?A pendrive méreténél fogva könnyebben kezelhető és szállítható, mint bármely más külső merevlemez. A merevlemezek ugyan nagyobb tárolókapacitásuk miatt előnyt élveznek, de abban az esetben, ha csak pár GB-nyi…..
A tavasz a promóciós pendrive piacán mindig jót jelent, különösen az Ügyfelek részére, mert ilyenkor az árak lejjebb mennek, és a gyártók, forgalmazók akciók sorozatát indítják el. Jól is teszik, hiszen az árverseny igen kemény kezd lenni ebben a piaci szegmensben is, így…..
USB Drive USB Pendrive 3.0 2011.04.07 10:11:00
A (számítás)technika fejlődésével szükségessé vált az adatátviteli sebesség minél nagyobb arányú fejlesztése és növelése.A pendrive-ok kezdetben az u.n. USB 1.1 adatátviteli sebességet teljesítették. A 2001-ben véglegesített, Universal Serial Bus (USB) 2.0-ás…..
A Japánt érintő természeti csapások hatásit még sokáig érezni fogjuk a világ minden táján, de - egy kis közhellyel élve - az élet megy tovább, így a japán embereknek lassan az újjáépítésre kell koncentrálniuk. Újra be kell indítani a gyáregységeket, munkába kell járni,…..
A Japánban történt sajnálatos események következményi igen szerteágazóak. Az emberi tragédiákon túl a világ összes gazdasága is jelentősen megsínyli a földrengés, és abból következő történések okozta károkat. Ezek rövid távon visszavetik a gazdaságokat,…..
5-6 éve nálunk még nem sokan gondolták, hogy Magyarországon is elterjednek valaha a logózható, céges pendrive-ok. Akkoriban már a 256 MB kapacitással rendelkező pendrive is nagy szónak számított és a cégek sem ismerték még fel a benne rejlő lehetséges marketing…..
Új MÁV blog Lehúzás? 2010.08.18 08:00:00
Kedves szerkesztő! Az alábbi történetben ma már leginkébb csak az érdekel, hogyan tud így csalni a kaller. A többit hozzáírom a MÁV amúgy is hosszú: "nem érdekel az utas, úgysincs más választása és vonattal fog utazni" hozzáállásához. Sokat járok vonattal,…..
tamas77 2010.08.18 18:07:46
@sanche:
A helyjegy valóban plusz szolgáltatást kéne jelentsen, de milyen dolog az, hogy plusz szolgáltatásnak nevezünk olyasmit aminek egyébként alanyi jogon járna neked. mint pl utazásnál a tiszta ülés, elfogadható hőmérséklet, kultúrált wc. Nem hinném, hogy ezek extra szolgáltatásként kéne eladni, ja és úgy hogy amióta megvannak az IC-k csak amortizálódnak, felujítás semmi, a wc egyre gusztustalanabb. Múltkor ismerősöm utazott ICvel nem megy a légkondi. Azért egy 2-3 órás úton az elég kellemetlen tud lenni, ha már nem kapsz levegőt, mivel ezeken még az ablak se nyílik. Ilyen estkeben miért is fizetünk mi pluszban a szenvedésért. MÁV sucks
Gyurcsány Ferenc vásárolni volt, és ezt egy blogbejegyzésben is megírta. A boglári Tescoban nagybevásárlást tartott, és a tejeknél érdekes választás elé került: most melyiket vegye meg, az olcsó, 120 forintnál alig drágább szlovák tejet, vagy a 240 Ft-os magyar tejet? Te…..
tamas77 2010.08.12 17:12:12
@szőketisza: nem akarok senkit meggyőzni a magyar termékekről, meg hogy csak azt vegye, mert hogy az mennyire jó. Csak nem kell abban az illúzióban lenni, hogy csak nálunk ilyen helyzet, mert a az u.n. fogyasztói társadalom szükségleteinek kielégítésére egyszerűen a régi tradicionális termelési, és termesztési technikák már nem alkalmasak. Természetesen fontos az ár, és nem mindegy, hogy mit mennyiért veszel, ez egyértelmű. Mindenkinek meg kell találnia a neki megfeleő terméket, szerencsére ez ma már nem probléma, tudsz válogatni. dDe azért kicsit elgondolkodtató, hogy a brazíliai iylen olyan exotikus gyümölcs hogy kerül a pl a magyar tesco polcaira...?
tamas77 2010.08.12 17:18:40
tamas77 2010.08.12 17:22:34
@szőketisza: nem erre gondoltam.
Hanem hogy mivel kezelik mielőtt még pluszban tök zölden leszedik a fáról... :). mivel pár hét míg ideér hozzánk, azért tök rogyottan mégsem hetetik ki a polcra...