Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Th Angel

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Épp ott tartottam, hogy ha nem érkezik segítség, akkor az illető szabadulni fog karjaim közül, mikor végső megoldásként elengedtem, ám sálát erősen fogtam, és ahogy elakart futni, az lesiklott arcáról, amit én nem láttam, hisz nekem háttal volt, de Linda még épp meglátta…..
-Sajnálom...-csak ennyit mondott, majd eltűntek a kocsival.-Ez nem lehet igaz!-rogytam össze sírva a földön. Linda átölelt, majd felmentünk a szobánkba és csak ültünk az ágyon sírva. Ez jó darabig így ment, majd este 6 körül bejött hozzánk Anya. Mindent elmeséltünk neki, a…..
. Épp menni akartam fürdeni mikor megcsörrent a telóm. A kijelzőn Bill neve villogott.-Haló!-szóltam bele.-Szia, Bill vagyok. Csak szeretnék bocsánatot kérni, picit talán túlságosan is nyomultam, és nem szeretnék elkapkodni semmit.-hallottam Bill jelenleg picit félénk hangját a…..
Weck mich auf diesem Traum 2011.04.17 17:25:00
Nem nagyon szoktam és nem is szívesen írok ilyeneket de annyira bánt már. Napi 60an járnak az oldalra de abból 3 ember ír komit. Még ha csak regizős lenne az oldal akkor megértem. De oldalt ott van a Chat. Nem csak pozitív visszajelzést várok el, hanem ötleteket is vagy bármit. Nekem…..
3 napja csak a gépek hangját hallgatom. Kezdtem úgy érezni magam mint aki bedilizik. A 3 nap alatt mindössze 3 ember látogatott meg.Kezdeném a rosszal. Emma a főnököm aki elkérte a lakáskulcsom,hogy a beadandómat elhozza nekem,hogy fejezzem be. Kicsit sem voltam pipa...áh dehogy... a…..
Lassan simítottam végig izmos hátán és érzéki puszikkal leptem el a vállát. -Indulnod kell-suttogva és a fülére tapadtam-Így ne várd el tőlem,hogy elmozduljak mellőled... én feletted akarok mozogni-vigyorogva fordult felém és magára rántva csókolt meg vadul-Mit szólnál ha ma…..
Hello jumbiek :P Hamarosan (1 hónapon belül) jön az új story. Már az első rész meg is van XD Szeretném előre írni ,hogy ne legyen a 2 rész között majd lemaradás :D remélem ezt a storymat is szeretni fogjátok és ugyan úgy írtok majd nekem kommentet ^^addig is sok puszi és legyetek…..
Th Angel 2011.03.12 12:19:37
Töredékek Angyaldal 2011.03.09 08:21:18
Sokat kaptam tőled,  de  mit adhatok én?Reményt, és biztos helyet a szívem  legmélyén Kerestelek a nagyvilágban,  akármerre jártamÉs  oly sok év után most végre rád találtamAz örök fény vagy, melytől minden felragyogAz örök tűz vagy bennem, mely mindig…..
Th Angel 2011.03.11 21:43:47
Th Angel 2011.03.11 22:15:25
Töredékek Most elolvad a hó 2011.03.09 08:25:31
Nem ismersz, és nem ismerlek,Nem tudom, miért kereslek Most elolvad a hó – elmúlik  a télNem írsz már többé – elfelejtettélHallottad a hangomat – neked szólt az ének,S én hallottam a tiédet földöntúli szépnekMost elolvad a hó – könnyezik   a…..
Töredékek Nem kettőnké 2011.03.09 08:23:27
Könnycsepp csillan meg az arcodon,Mosoly fut át vékony ajkadon,Szívembe költözik a fájdalom,Ennyi volt, vége, most már jól tudomÉn nem akartam, hogy így legyen,Hisz te voltál a mindenemHogy itt leszel, már nem képzelem,Várni bármit reménytelenErről nem volt szó, ez így volt…..
Töredékek Te kísérj 2011.03.09 08:22:14
Annyi mindent hitttem másoknakÚgy érzem, mostmár elégNem engedtem utat az álmoknakDe csak jönnek, jönnek mégVolt tettem, amit megbántamDe látod, semmit sem értVolt idő, hogy csalódtamDe mondd meg, hogy miért?Mosolyt vártamHogy valaki rám nevessen mégCsodát kaptamNekem ez bőven…..
Th Angel 2011.03.11 22:06:07
Töredékek Ha jön a tél 2011.03.09 08:19:46
Ha téli hidegben mellettem ülsz,Szíved jobb napokat vár,És tudom, tavasszal újra elrepülsz,Mint egy könnyű kismadárÉbred a természet, de nekem ez nem szép,Nyílnak a virágok, a pillangók táncot járnak,Mindenki nevet, de én sírhatnék,Mert a boldog emlékeim  messzire…..
Th Angel 2011.03.11 21:41:07
Töredékek Korcsolyán 2011.03.09 08:18:23
Óh, ha egyszer megtehetném,Azt el soha nem felednémRálépnék a csúszós jégre,S onnan  néznék fel az égre.Táncom vad és pergő lenne,Mindenki más irigyelneFigyelhetném azokat,Kik fel-felküzdik magukat.De én soha el nem esnék,Mindenkin csak nevethetnék.A hideg az arcomba…..
Th Angel 2011.03.11 21:39:11
Töredékek Rég álmodott álom 2011.03.09 08:16:00
Az éj puha csendjében,Gyertyalángok fényébenMúltképek látszanak,S lelkemmel játszanakRég volt, tán nem is volt,Éjcsillagnak tűnt a holdCsak fény volt, nem sötétség,Közel volt a messzeségNéma volt a hang és a szó,Nem volt rossz és nem is volt jóAngyaldallam fehér…..
Th Angel 2011.03.11 21:38:13
Töredékek Örökre 2011.03.09 08:15:00
Sötét utcák, csendes házak, kietlen a táj,Nem tudom még, merre visz utam,Csak megyek előre, mint akinek semmi se fáj,És megtalálhatom önmagam.A csönd ijesztő, a világ néma, senki sem felel,Hallgatom a lépteim lágy kopogásátDe az éjszakában a szél felém egy hangfoszlányt…..
Th Angel 2011.03.11 21:36:38
Weck mich auf diesem Traum Verseny 2011.02.27 07:11:00
Hello ^^ Indultam egy Blog versenyen és szeretnék mindenkit megkérni,hogy szavazzon rám^^Itt lehet: http://www.th-sztory.blogspot.com/2 KATEGÓRIÁBA JELÖLTEK:1. Ki a legjobb"felmenőnk"?2.Ki a legjobb hetero-s blogos?Természetesen az 'AndroiDorka'-ra kell szavazniA szavazás 1…..
Tom reménykedett benne,hogy nem tartja majd ott Bill, de tévedett.Amint odaért Bill közölte vele,hogy Arleen még alszik így leülnek beszélgetni. Szereti testvérét de Bill néha túlságosan aggódik érte. A kisebbik Kaulitz töltött két pohárba alkohol mentes sört és leültek a…..
A kis Arleennal a kezében nyitotta ki a bejárati ajtót Tom.Későre jár. A picinek már rég ágyban a helye. A kocsiban mindig dúdolgatott valami szép kis gyerekdalt de most végig felfelé nézett. Tom betette a saját ágyába és levette róla a ruhákat, csak a bugyija maradt. Betakarta…..
Tom fáradtan borult le a kanapéra. Sóhajtva nézett körbe a csendes szobába. Egy csomó emlék...egy csomó érzelem. Szomorúan nézett a szekrényen lévő képekre. Mindegyiken annyira boldogok,szerelmesek. Egy férfi és egy barna hajú ,csillogó szemű lány öleli egymást. A másikon…..
Bill egy szempillantás alatt állt meg tesója előtt. Félve ugyan de azonnal átölelte.Tom szomorkásan bújt a nyakába és átölelte öccse vékony derekát.-Nem gondoltam komolyan - simogatta Tom hátát- te vagy nekem a világon a legfontosabb... csak néha kiakaszt a bunkósságod. De…..
Fejem lesütve számoltam lépteimet. Reméltem,hogy még legalább 100 lépés kell ahhoz,hogy odaérjek, de nagyot tévedtem. Alig pár métert kellett ismét ahhoz a bizonyos ajtóhoz megtenni. Az ajtón szép kerek és mintás betűkkel ki volt írva,hogy Kaulitz-Trümper.A táskám a karomra…..
A fekete piros ingéhez nyúltam és lassan,egyesével kigomboltam.A nyakamra tapadt telt ajkaival és végignyalt rajta.Felsóhajtva simogattam végig kockás hasán és kigomboltam nadrágját ami hangos puffanással jelezte,hogy földet ért.Kaján vigyorral az arcán húzta le vállamról a…..
Hát sziasztok skacok! Tudom hogy már jó rég nem jelentkeztem, de már több mint 1 hónapja nincs gépem, és csak info órákon jutok géphez, meg néha bátyámtól, de ott meg nem merem a ti oldalaitokat nézegetni, szal ezer bocsánat hogy nem olvaslak titeket és nem írok kommentet.…..