Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kis hangya

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Panasz a MÁV felé 2013.06.02 17:01:44
Maninger nénike, hozzá teszem teljesen jogosan, akadi ki ezen a hangfelvételen a győri állomás jegypénztáraira. Úgy a harmadik perctől kezdi el rángatni a prikezsia, de a hab az í-n, a pont a tortán, a mindent elsöprő stilisztikai katarzis mégiscsak az utolsó fél percben elhangzó…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
kis hangya 2012.09.18 15:06:35
@dzsaszper: Megteszi, keres nelkul is
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Közbeszerzési kiírás a hosszú hétvége előtt egy nappal, határidő az ünnep után rögtön. A feladat az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség kommunikációja. Hogy kié lesz a hétszáz milliós munka, még nem tudni. Rapid határidővel írt ki az Országos…..
kis hangya 2012.08.17 22:15:56
Tisztelt Praxis!   Az én történetem nem olyan vérlázító, mint amilyeneket az önök blogjában szoktam olvasni, mégis kifejezetten dühítő.  Orvoshoz kellett mennem a múlt héten. Kifejezetten ritka az ilyen alkalom, jó, ha évente, kétévente egyszer sor kerül hasonlóra.…..
A fiamnak úgy 4 éves kora óta vannak problémái a fülével, évi 2-3 alkalommal tiszteletünket tesszük a kerületi SZTK fül-orr-gége osztályán.  Az évek során már megtanultuk, hogy a fájdalomcsillapításon kívül mást nem teszünk vele amíg szakorvos nem látta. Volt már…..
Tisztelt Praxis blog!   Először is engedje meg, hogy gratuláljak a blogjukhoz, rendszeresen olvasom, abszolút hiánypótló kezdeményezés!   Eddig abban a hitben voltam, hogy soha nem jön el az idő, hogy önöknek írjak, de a közelmúltban történtek arra sarkalltak, hogy…..
Michael Knight A Parragh-adóról 2012.07.05 10:35:00
Nem azért az ötezer forintért, több is veszett Mohácsnál, és persze jártunk már rosszabbul is a Mindenki Jobban Jár Rendszerében. De szögezzük le: ez megintcsak elvi kérdés.Az Országgyűlés 2011 novemberében módosította a kamarai törvényt. A változás…..
Tisztelt Praxis olvasók!   A fiamat június 5-én műtötték, kivették a manduláját. Évekig szenvedett vele, folyamatosan begyulladt neki, A gyermekorvosunk, aki egyébként nagyon lelkiismeretes és alapos azt tanácsolta, hogy vetessük ki. Ahogy az lenni szokott, elég sokat kellett…..
kis hangya 2012.06.10 14:21:43
@csak néha benézek ha marhaságot látok: aki akarja, mar most is megkotheti 2 biztosito is kinal ilyet ma, de nyilvan ez nem a reklam helye, ezert ennel tobbet itt nem, egyertelmu a penzkivonas tenye, nem veletlen hogy ugyfeleim konkretan keresik az ilyen jellegu biztositasokat, nem kizarolag a varakozasi ido csokkentese miatt, talan ez nem szorul - sajnos- magyarazatra, raadasul cegek is kothetik alkalmazottaikra
kis hangya 2012.06.10 14:36:20
@csak néha benézek ha marhaságot látok: jol latod, sajnalatos ha nem ertik meg, erre mar csak egy uj generacio lesz kepes
G. kipróbálta milyen a +3 év garancia Acernél. Többet ilyet biztosan nem csinál. 9 javítás után sem cserélték a laptopját, bár már szinte minden új rajta, mégsem működik normálisan:Pár évvel ezelőtt vettem egy Acer laptopot. Nagy szerencsémre, vagy szerencsétlenségemre pár…..
A magyar billentyűzeten igen könnyen gépelhető nevű qwertzu vetett fel egy KRESZ kérdést. Szerintem 100-ból 99 autóvezető simán felgyorsít 90-re a település végét jelző tábla mellett elhaladva. De lehet, hogy mégsem ennyire egyértelmű a helyzet? Rendszeresen olvasom,…..
Egyik olvasónknak az APEH StartPlusz kártya igénylésről van egy frappáns története, amely ugyan még nem zárult le teljesen, de az eddigi tapasztalatait már most szívesen megosztja az olvasóközönséggel."A tegnapi (szeptember 27.) ügyintézésem leírása: Szülés után nem…..
Az alábbiakban egy megözvegyült férj levelét tesszük közzé, aki a felesége halála után hiába intézkedett, öt év után felszólító levelet küldött az OTP.   „2005 májusában veszítettem el a feleségemet. A halálát bejelentettem az OTP felé, leadtam a…..
2007 áprilisban Édesanyámról kiderült a Szent László kórházban, hogy Epehólyag daganatban szenved.Ott az orvos kíméletlenül, minden emberség nélkül a szemünkbe vágta, hogy vagy műtét és nyerünk 3 hónapot max, vagy nem műtik, és 2 hét,de biztosított minket róla, hogy az…..
Gyurcsány Ferenc vásárolni volt, és ezt egy blogbejegyzésben is megírta. A boglári Tescoban nagybevásárlást tartott, és a tejeknél érdekes választás elé került: most melyiket vegye meg, az olcsó, 120 forintnál alig drágább szlovák tejet, vagy a 240 Ft-os magyar tejet? Te…..
kis hangya 2010.08.12 13:46:19
@teabore: erről van szó, ébredjünk már fel, a hiperekben vásárolt tejjel csak a multik hasznát növeljük, mi a sarki kisboltban veszünk tejet, jóféle házitej (cserpes), drágább mint a szlovák de legalább nem őket gazdagítjuk és nem a multikat, nézze már meg ausztriát mindenki, hol van ott szlovák tej? Lehet és kell a magyar tejet megvenni, legyünk már ennyire patrióták.