Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egy magyar védett fogyasztó

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap megszavazta az MSZP és az MDF az új adótörvényeket, mely tartalmazott egy "érdekes" pontot (melyet nem nagyon vertek nagydobra), gondolom a "nincs többé ingyenebéd" jegyében: "Bevezetik a védendő fogyasztó fogalmát A védendő fogyasztók olyan…..
Egy magyar védett fogyasztó 2010.08.12 13:33:23
@báró Leopold: Én véletlenül akadtam erre a blogra de el vagyok keseredve,hogy mennyi érzéketlen ember él a földön.Az senkinek nem jut eszibe,hogy talán nem azért nem fizet az a valaki mert nem akar hanem azért mert nem tud. Én hosszú évekig rendes fizető voltam míg a férjem munkanélküli nem lett.Sajnos a négy gyerek után kapott 89.000 ft-ból nem bírtam a számláimat fizetni,így eladósodtam.Védett fogyasztó lettem én is és mit szólsz hozzá de már ennek ellenére kétszer kapcsolták ki a villanyomat.Ezek szerint se te se a többi nagyképü s....gg nem fizette ki helyettem. Akkor mi a büdös francról beszél itt mindenki. Sajnos mindenki beleeshet ebbe. De kívánom nektek,hogy mihamarabb legyetek munkanélküliek és pénztelenek és kapcsolják ki a villanyotokat. Majd akkor megtudjátok milyen érzés az érintetteknek ezeket olvasni. Ja és még valami: KIKÉREM MAGAMNAK DE ÉN SPECJEL NEM VAGYOK CIGÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy magyar védett fogyasztó 2010.08.12 13:47:02
@Horizont: Látom neked nagyon jól megy a szekered. Neked nincs gondod a számla fizetéssel. Nem csak a cigány nem tud fizetni hanem a MAGYAR sem. És nem azért mert nem akar, hanem mert vagy kicsi a jövedelme vagy éppen munkanélküli a szegény feje.Én se gondoltam 5 évvel ezelőtt,hogy szükségem lessz a védendő fogyasztók jelzőre,de sajnos beleestem én is. A férjem munkanélküli lett és pedig nem akart az lenni ELHIHETED!!!!!!! Sajnos 4 gyerek után a 89.000ft-ból már nem igazán ment a fizetés. Itt nállunk Békésmegyébe még munka sincs, nem,hogy pénz. De legyen ehez a helyzethez mihamarabb szerencséd és majd akkor pofázz ennyire . Én már tapasztalom milyen jó ez a helyzet és hidd el egyáltalán nem tetszik!!!!!!!!!!!! BUNKÓ!!!
Egy magyar védett fogyasztó 2010.08.12 13:56:55
@110/800: Én nem vagyok cigány hálla istennek,de én is védett fogyasztó vagyok SAJNOS.Nekem is van elmaradt számlám és kérdem én te mennyit fizettél már nekem bele..?! Már csak azért mert még az összes adóságom megvan. A másik dolog: adok tanácsot,hogy hogyan lehetsz védett fogyasztó de az nem kellemes helyzet. Csak legyél munkanélküli és legyen kevés jövedelmed és mindjárt nem tudod fizetni a számládat és már kérheted is ,hogy vegyenek föl VÉDETT FOGYASZTÓNAK. Ennyi az egész . NA HOGY TESZIK EZ A HELYZET?! BELEVÁGSZ?????? Nem olyan IRIGYLÉSRE MÉLTÓ HELYZET EZ.És a tartozásomat én magam fizetem havonta részletbe nem pedigTE!!!!! Érzéketlen TUSKÓ