Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dkny

88 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marketing EXPRESSZ tanácsadó cd + munkafüzet és 72 órás marketing ügyfélszolgálat! NEM KELL TÖBB PÉNZT FELESLEGES MARKETING ESZKÖZÖKRE KÖLTENIE! A Marketing EXPRESSZ 12 hónapos programjával végigvezetjük Önt, és a vállalkozását a marketing tervezés lépésein. A program…..
Marketing EXPRESSZ tanácsadó cd + munkafüzet és 72 órás marketing ügyfélszolgálat! NEM KELL TÖBB PÉNZT FELESLEGES MARKETING ESZKÖZÖKRE KÖLTENIE! A Marketing EXPRESSZ 12 hónapos programjával végigvezetjük Önt, és a vállalkozását a marketing tervezés lépésein. A program…..
Sok helyen sokfélét hallani arról, hogy milyen is legyen egy-egy reklám, vagyis a direkt mail. Amellyel talán mindenki egyetért az az, hogy fel kell keltenünk az emberek figyelmét. Figyelem felkeltés három egyszerű eszköze: - megdöbbentő címsor vagy tárgymező - fokozzuk az…..
Lady Gaga mint szórakoztatóipari brand szinte tuti befektetés. Az új album, kislemezek, koncertek, interjúk és show műsor fellépések mind-mind tudatos szervezés és marketing, PR tevékenység részeként valósul meg. Ezek közül most nézzünk ötöt, amelyek egy hazai vállalkozás is…..
Miért a megosztásra épülő üzleteké a jövő?A hagyományos vállalkozások egy egyszerű képlet alapján működnek: hozz létre egy terméket vagy szolgáltatást, add el és szedd be a pénzt! De az elmúlt néhány évben egy alapvetően másfajta modell is gyökeret vert, amelyben a…..
A Twittert sok vállalkozás itthon csak üzenőfalként használja, holott sokkal több mindenre lehetne a Csirip felületet használni mint gondolnánk.Nézzünk pár pofon egyszerű akciót, tevékenységet, amelyet a Twitter segítségével meg tudunk valósítani.5/1: Twitter KöszöntőNapi…..
Új irányt vehetnek a hazai Facebook oldalak?Clara Shih 504 oldalas, sűrűn teleírt könyve A Facebook kora első nekifutásra nagy falatnak tűnhet, de amikor elkezdi az ember olvasni, akkor csak repülnek az oldalak. A sok gyakorlati példa igen olvasmányossá teszi, amelyek között olyan…..
Lady Gaga mint szórakoztatóipari brand szinte megkérdőjelezhetetlen. Az új album, kislemezek, koncertek, interjúk és show műsor fellépések mind-mind tudatos szervezés és marketing, PR tevékenység részeként valósul meg. Ezek közül most nézzünk ötöt, amelyek egy hazai…..
A tavalyi évhez hasonlóan a 2011-es évhez is adunk egy kis segítséget.Komplett marketing tervet nem tudunk adni, de adunk egy olyan naptárat, amelyben heti rendszerességgel tudjuk vezetni az aktuális marketing tevékenységünket.A folytatás itt >>> www.marketingexpressz.hu ..
HeStyle Őszi Gucci táskák 2010.05.31 12:20:08
Íme egy kis előzetes abból, hogy milyen táskákra számíthatunk a Gucci-tól idén ősszel és télen. Egyelőre csak ezek a képek állnak rendelkezésre, az árakról és a megjelenési dátumról még nincs információ. Nagyon szép táskák, de egyik sem áll túl közel hozzám, talán az…..
Zimány Lindát is meghallgatta a TV2 csapata. A jogot hallgató modell mellett heten pályáztak Tilla mellé, hogy a Megasztár versenyzőit mikrofonvégre kaphassák a produkciók után."Engem a múlt héten hallgattak meg, mással viszont nem találkoztam. Annyit tudok, hogy nyolc embert…..
Tartson velünk itt is >>> www.marketinglife.huSőt, most nyerhet is, csak kattintson ide >>> www.marketinglife.hu/jatek..
Köszönöm, hogy meglátogatta az oldalt, de most már itt vagyunk >>> www.marketinglife.hu (Itt a blog értesítőre is feliratkozhat, és akkor nem marad le semmiről!)Ha játaszani volna kedve, akkor vegyen részt a MarketingLIFE nyereményjátékában itt >>>…..
Michael Moore a Roger és én című remekműve 20. évfordulóján újabb mesterművet készített az amerikai kapitalista világról. A Kapitalizmus: Szeretem! című filmben a rendező a pályája során állandóan visszatérő gondolatot boncolgatja: hogyan hat a kapitalizmus az amerikaiak…..
Kezdjük két példával:Harminc percen belül kiszállítjuk, különben ingyen kapja! (Domino’s Pizza)Kis csomag kiszállítás másnapi kézbesítéssel, vagy ingyen szállítjuk! (Federal Expressz)Ha megnézzük a fenti két példát, akkor rá kell arra jönnünk, hogy amit nagyon sok…..
Egy új év kezdete egyben azt is jelenti, hogy a tavaszi kiállítások, és vásárok szervezése is megkezdődik. Ha úgy döntöttünk, hogy idén részt veszünk egy ilyen vásáron, kiállításon, expo-n, akkor használjuk a következő ellenőrző listát:Kötelező kellékek:- megfelelő…..
Lassan kijelenthetjük, hogy igen kevés olyan felnőtt van ebben az országban, akit még nem próbáltak volna meg különböző MLM rendszerekbe beszervezni. Íme egy humoros összefoglaló, sok sok ismerős mondattal. Az alábbi filmben a Tour de Lúzer elnevezésű őszi…..
A Program Mix Kft. szervezésében  január 28-án megrendezésre kerül a II. Köret Nélkül. Szeged legnagyobb reklám és marketing eseménye ezúttal még hosszabb előadásokkal, még lényegesebb témákkal, 2010 kulcskérdéseivel, példákkal, mintákkal stratégiákkal várja az…..
Amióta a piacra léptek, azóta beszélnek az üzleti életben a "fapados árazásról", amelyet először sok cégvezető cikinek tartott, most viszont egyre többen kezdik belátni, hogy az egy sikerrel alkalmazható üzletpolitika. Sok esetben jobban is, mint a légitársaságoknál,…..
Napokban publikált az amerikai Small Business Szövetség (itthon ez KKV lenne), egy olyan anyagot, amelyben összegyűjtötték azoknak a szoftvereknek a listáját, amelyeknek ma már szinte kötelezően ott kell lenniük egy kisvállalkozás életében. Az első helyen egy amerikai…..
Megkezdődött Pálffy István és Friderikusz Sándor pere. A híradós szerint Friderikusz azon állítása, miszerint többször is ittasan vezette volna a Jó estét, Magyarország!-ot, nem igaz. Pálffy szerint többször volt közös vacsora a Tv2 akkori vezetőivel, de alkoholt nem…..
Magyarországra érkezik Anglia legsikeresebb énekes-tehetségkutató műsora! Az RTL Klub megvásárolta a Simon Cowell nevével fémjelzett showműsor licenszét. Biztos tehát, hogy rövidesen ismét elözönlik a válogatók helyszínét az önjelölt énekesek, akik ezúttal – a műsor…..
Több ezren szerettek volna 2009 csillagai lenni, de ez csak egyvalakinek sikerülhetett.A négy döntős - Csikó Szabi, Tabáni István, Vásáry André és Veres Robi - a döntőre nem csak egyéni de egy-egy közös produkcióval is készült, melyben négy sztárvendég is segítette őket. A…..
TV3 helyett FEM3 néven indítja új tévécsatornáját hazánkban a ProSiebenSat.1 angliai leányvállalata. Az új csatornát a szolgáltató egy itthon még nem ismert, de a cégcsoporton belül már sikeres brandre, a FEM-re kívánja alapozni. TV3 helyett FEM3 néven indul el…..
A jövő májusi budapesti Metallica koncert első napi eladásai felülmúltak minden várakozást és megdöntötték az összes eddigi eladási rekordot itthon.                      Az…..