Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mbeno

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első részben megállapítottuk, hogy QAnon és a Trump adminisztráció, továbbá minden bizonnyal a katonaság valóban koordinálják lépéseiket.Mit számít ez hogyha eszement összeesküvés elméleteket kínál Q a publikumnak, ahogy minden cikk le is írta? Hiszen a poiltikai, szórakoztatóipari és média elit…..
Állítás: Ellenben a főbb magyar hírportálokkal kifejezett / sugalmazott véleménnyel, megállapítható, hogy "Q" és a Trump adminisztráció szoros együttműködésben tevékenykednek.A 444 és az Index 2018-as munkáihoz, melyben az önmagát a Trump adminisztrációhoz kapcsoló, Q fedőnév alatt kriptikus…..
Egy érdekes jelenségre bukkantam ma, szeretném megosztani veletek. Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye. Ha ez egy CGI akkor az dollár milliókat érhet. Az érdekes az, hogy egyetlen reklám sincs a fickó videóiban, és csak ebben a témában van pár feltöltése. Mi a véleményetek? Kíváncsian várom!..
mbeno 2020.04.07 09:09:17
Pár érdekes videó, mely segíthet rendbe tenni a dolgokat a most zajló események kapcsán! Te döntesz, hogy a félelmet, vagy a megkönnyebbülést választod ezekben az időkben. Én az utóbbit javaslom, van rá okunk higgyétek el, sőt mégse, inkább bizonyosodjatok meg róla. Az emberiség győzelmét éljük! ..
mbeno 2020.04.07 08:47:19
@pietnik: Én is olvastam a Wikipedia cikket, nem győz meg.

QAnon , a Trump adminisztráció, és a DoD (Department of Defense / Honvédelmi hivatal) precízen összehangolt lépések, utalások és üzenetek által biztosítanak folyamatos közvetett bizonyítékot arra hogy együtt dolgoznak! Ez a videó erről szól. Némi energiabefektetés szükséges hogy ezt az igazságot meglásd, ugyanis mint említettem közvetett bizonyítékokról van szó. De ha 1-2 órát rászánsz az életedből, Te is látni fogod.
A reinkarnáció közismert fogalom, de úgy gondoljuk nincsen rá semmi bizonyíték. Dr. Ian Stevenson egy név, akit figyelembe vehetünk. Még nem olvastam a könyveit, de itt egy kis bemutató róla:   "Dr. Stevenson has devoted the last forty years to the scientific documentation of…..
A blogban olvasható dolgok sokszor szembemennek az általunk teljesen természetesnek vett elképzelésekkel. Igyekszem tényszerű maradni és keveset spekulálni. A tévében, vagy a népszerűbb hírportálok tudományos hasábjain keveset hallunk ilyenről, ezért tartom fontosnak…..
http://www.youtube.com/watch?v=moEYqLdupIAItt egy másik koponya. A képen, és a videóban látható úriember elég részletesen beszél a kutatócsoportja által végzett DNS elemzésekről, amiből annyit még viszonylag laikusként is leszűrök, hogy a koponya genetikai állománya jórészt…..
 (Peru, Ica) Ez a kép egy múzeumi kiállításon készült.Ehhez kapcsolok egy youtubeos videót, amiben vannak fontos részletek, de van néhány hozzáfűznivalóm:http://www.youtube.com/watch?v=phtkpPaQUf8Számos forrás amit találtam próbálta a témát irrelevánssá tenni azzal, hogy…..