Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tubák Ferkó

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Rendszámot a bringára! 2010.08.11 10:45:54
Miből derül, hogy kié a szajré? Meg ki jött nekem? És ki fog kártalanítani? Ki ütötte el a babakocsis feleségemet? Hát a rendszám! Vélemények az azonos című írásunkról...
Tubák Ferkó 2010.08.12 20:39:26
@cso zsi: a DH-s nagy gumik nem azért kaparnak el a hóban, merthogy rossz a hajtás, nem egyenletes vagy valami, mert ha felfele nem váltasz, hanem tekersz akkor ugyanazt érzékeled mint a fixis.
A DH-s "traktorgumik nem valóük még vizes aszfaltra sem, azok a gumik aszfalton nagyon könnyen kopnak, de vizen csúszik mint az állat. Viszont akármien poros úton is vagyok, egy 10 centi feletti mozgású első telóval könnyen megállok csak első fékkel rövid távon, csúszás nélkül, traktorgumival.

Ja és aki kb, 1 hónapot napi 1-2 órát teker, az simán ráfékez úgy a biciklire az első kerékkel, hogy a hátulja megemelkedjen, max azért nem teszik, mert kellemetlen a hátuljának a visszacsapódása, de egy összteleszkópos biciklinél, vagy egy ballonosabb, 2 coll feletti futófelületű gumival már meg sem kottyan.
Tubák Ferkó 2010.08.11 21:58:27
@szalai: Biciklire miért lenne kötelező a macskaszem és a lámpa?
Egyszerűen csak annyi van megszabva, hogy kivilágítatlan úttesten szürkülettől pirkadatig láthatósági ellény kötelező.
Tubák Ferkó 2010.08.11 22:39:21
@GG81: Ott kezdődik, hogy magyarországon a kerékpárost nem tájékoztatják megfelelően...
Ha elvárnak valamit, akkor pl bicikli vásárlásnál a biciklikerüljön 1-2 ezressel többe, és kapjon egy könyvet amibe az állam öszeszedte a biciklistáknak a szabályokat, illetve követelményeket, amik a forgalomban való részvételhez kell...
De amíg ez nincs meg, addig ne próbálja meg senki se számonkérni. Természetesen én ha éjszaka tekerek akkor világítok előre fehér, hátra piros színnel és ott van a mellény is, de ezt honnan kell tudnia pl az öregbácsiknak a faluban?