Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fulibacsi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Közösség elleni izgatás 2013.01.11 13:57:03
Kedves olvasók! Veszélyes dolog jön, aki nincs oda az ötletért, hogy kommandósok törjék rá az ajtót, az jobb, ha most elnavigál valahova máshova. A velem maradó tökös legények (és az amúgy sem széles női közönség tagjai) először is tekintsék meg ezt a videót: Hagyok…..
IDDQD Nyan Cat, a videojáték 2012.06.17 09:00:00
Gondolom, többeknek megvan minden idők egyik legelborultabb mémje, a Nyan Cat, ami olyasmi, mint a Csillámfaszláma, csak kicsit idegesítőbb. Aki mégis kimaradt volna belőle, annak gyors összefoglaló: egy fehér macska, aminek a törzse egy pop-tart (amerikai édesség), repül az űrben,…..
fulibacsi 2012.06.18 10:12:50
@OkoskaTo:rp: Én végignéztem/hallgattam a 10 órás verziót. Mondjuk nem is titulálom magam teljesen épelméjűnek. :)
A nyolcvanas évek elején, amikor nálunk szárba szökkent a játékkultúra, főleg a Spectrum- és a C64-programok mentén haladtak a dolgok, japán játékok elég ritkán jutottak el hozzánk akkoriban. Persze egy-két szerencsés akadt, ezek többnyire valamilyen sikeres konverziónak…..
Nyakunkon a Mass Effect 3, emlékezzünk meg erről egy ideillő játékcsajjal. Igaz, a sorozatból szerepelt már itt Jack és Miranda is, sőt egy rajongói Mass Effect-pornóújság (ez utóbbi link szigorúan 18+), de az egyik legfontosabb Mass Effect-csaj kimaradt eddig. Hát persze, hogy…..
fulibacsi 2012.03.08 12:08:15
@Csacsis: Annyira megtetszett a kommented, hogy rögtön le is implementáltam az űrlénynév-generátort!
Használjátok egészséggel! github.com/fulibacsi/Alien-Name-Generator
fulibacsi 2012.03.11 18:38:49
@Csacsis: A program futtatásához szükséged van a python nevű programozási nyelv installálására.
(win32: python.org/ftp/python/2.7.2/python-2.7.2.msi
win64: python.org/ftp/python/2.7.2/python-2.7.2.amd64.msi
egyéb: python.org/download/)
A középiskolában egy igazán remek pedagógus-hacker tanár (Fűrész István Tanár Úr) tanított nekem programozást a Balassi Bálint Gimnáziumban, Balassagyarmaton. A harmadik és negyedik évben számítástechnika tantárgynév alatt, amiből végül 1990-ben érettségiztem is. Akkoriban…..
Kudo Tsunoda, a Microsofton belül a Kinectért felelős csapat vezetője alighanem simán az idei világranglista élére ugrott nehézsúlyú-szabadfogású bullshitelésben a Game Informernek adott interjújában ezzel a fordulattal: Halo did an awesome job of building a first-person shooter…..
fulibacsi 2010.09.22 17:20:16
@moli: ráadásul hardvert sem kell hozzá moddolni.

Annyit tennék még hozzá a pc kontra konzol "háborúhoz", hogy annó azért vettem Wii-t, mert olyat adott, amit a PC-n (én legalábbis) nem tudtam elérni ("Éjjen a mósönkontrol"). Pedig én nagyon konzolellenes voltam. Wii-n is van FPS, de az egeret még mindig alkalmasabbnak tartom irányításra (célzásra nem feltétlenül, de a fordulás az elég gáz a WiiMote-tal).
Amióta meg lejárt a gyári gari a cuccon, azóta már nem költök, csak DVD-re (bár az se kellene már, a-la "éjjen a szoftmod").

Egyébként gépet meg addig nem is veszek normálisat, amíg az ördög el nem jön harmadjára is, addig minden mást ki tudok hagyni, melóhoz meg tökéletes ez a netbook is, amiről most pötyögök.

Jah, és on-topic. A faszi hülyeséget mondott. Mediocris posztja alapján nem is most először.
Mindannyiunk bánatára Stöki szabadságon van, így leesne az aranygyűrű az ujjáról nincs most kedve a szerdai retróval bütykölni, de hogy ne vigyen el minket a népharag, kitaláltam valamit, amivel hozunk is ajándékot meg nem is, satöbbi.Szóval kivételesen nem egy régi játék…..
fulibacsi 2010.08.11 22:56:22
@qwertzu: Titusról jut eszembe! Áltsuli géptermébe számtech szakkör után benmaradt a jónép az XT-k társaságában, és az egyetlen Hercules monitoros gépnél tolta az egyik srác a Titust, már a végénél járt, amikor egy marha nagy pukkanás, és füstfelhő kíséretében megadta magát a monitor. A földszinten volt a terem, rács nem volt az ablakon, a srác kiugrott, és hazáig futott ijedtében. Emlékszem még porzott is utána. Még most is röhögök, ha belegondolok.

Más: unokatesómmal egy 286-oson írtunk a Farmville előtt 10enX évvel ezelőtt egy farmszimulátort basicben, a forráskód már nincs meg, de azért szerintetek érdemes perre menni a jogdíjak miatt? :D