Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bdup

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kezdeti zűrzavart legyőzve végül meglehetősen gyorsan sikerült végigvinnem a következő alanyt, amely igazi nagyágyú. Mivel durván rövid a játék szerintem sikerül majd mindent beleraknom amit szeretnék, ehhez asszisztál az a tény is, hogy Youtube-on már nincsen időkorlátom.…..
Hiába jöttem sokszor a City Interactive-val, EVM-gel, Jarhead Games-zel, már többször mondtam, hogy a legalja mégis a Phoenix Games. Pár elképesztő játékukhoz / kiadásukhoz ugyebár volt szerencsém és messze övéké a legundorítóbb üzletpolitika. Erről írtam is már egyszer egy…..
Izgi,mi? Küldte:Ben_G  ..
Bdup 2011.01.23 19:49:10
@..::!i/./*-*¤~giZmo~¤*-*/./i!::..: akkor is szar kép!Legalább ott azért rendes emberek voltak felvéve.2.mit szívtálos viccet már freddy elsütötte ne utánozd.
Napokban kaptam egy e-mailt, hogy valaki végigvitte a Ringrikert. Többszöri ide-oda után végül videót is kaptam, részemről nem láttam látványos "szabálytalanságot", ha esetleg más próbálkozó megvétózná a látottak alapján, akkor hétfőig tegye. Baloldalt a…..
Tegnap egy hipemarketben viszontláttam azokat a kellékeket, amelyek a sorozat számára már nélkülözhetetlenek. 2 éve vettem ugyebár a bohócos maszkomat, egy éve azt újra (mert a másik már tropa) és ezt a gorillásat, koponyásat vagy nem tudom mi ez. Én 2 éve ha jól emlékszem 69…..
Van aki már lázasan tolja a Ringrikert, holott még van rá bőven idő. Ilyen ember "BigBossHu" aki már eléggé a végén van, de úgy tűnik kapitulált. Íme elkeseredett szavai Szerintem megtarthatod a jegyeket, arra jutottam, hogy ez lehetetlenség. Le van videózva az egész…..
Bdup 2010.12.25 09:56:24
@BigBossHu:Gratulálok pokoli jó idegrendszered lehet ,ha eddig eltudtál jutni.{Szép volt}
Érdekes e-mailt kaptam Ferenctől, be is másolom egy az egyben, mert elég jól elmagyarázta a lényeget. Van egy orosz srác aki csinált grafikai modokat pár játékhoz. Alapvetően egy módosított dx9 dll file-t szabott testre különböző játékokhoz úgy, hogy frankó speciális…..
Nemrég újra kezembe került a "Nina ügynök naplója" és az anno magamnek tett igéretem, hogy egyszer még végigviszem. Nos, arra még gyűjtöm az erőt... De rákerestem youtube-on, hogy más is felfedezte-e már azt a gyönyört és valóban, találtam egy érdekes videót, ahol…..
Rossz PC játékok sorozat Zorro 2010.12.02 12:59:00
Még a Moonwalker után keregsgéltem más elfuserált DOS-os játékokat, amikor kezem közé került a Zorro. Sok jót nem olvastam róla, de a képkockák alapján nem tűnt rossznak. Kipróbáltam (nemrég újra) és be kellett látnom, hogy ez a játék fájdalmasan rossz, de bemutatásra nem…..
Bdup 2010.12.04 19:39:23
@freddyD:Jah tényleg igazad van boccs.Csak mostanába a harmadik meg a negyedik évados videoidat néztem,de látam az akimbos videodat is még régebben nagyon tetszett.
Rossz PC játékok sorozat OFF 2010.11.23 10:26:00
Most mint magánember szeretnék panaszkodni egy sort...  Megpróbáltam megoldani magam a problémát, de eddig nem sikerült kikerülnöm ezt a hibaüzenetet. Interneten rákeresve, elég elterjedt ez a szarság.Ha van valakinek értelmes ötlete, köszönettel elfogadnomUI: Kompatibilis…..
Vagy 6x kellett végignéznem a Sniper - Art of Victory befejezését, de nem vettem ezt észre. Szerencsére Attila szemfülesebb volt Ha én szövetségesként azt kérem, hogy bombázzák le a német erődítményt, akkor hogy lehet az, hogy német felségjelzésű gépek bombázzák? ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.11.17 21:22:00
Holnap este kikerül az új videó. Nem hiszem el, hogy már megint egy hónap telt el a legutóbbi óta... Ezúton is elnézést.A videóról nem kerül ki trailer, mert egyidőben felkerül Youtube-ra is az egész. A videó hossza majdnem 14 és fél perc.20:07: Későn értem haza, csak most…..
Dénes küldte mindkét képet. Köszönöm! Képek nagyíthatóak   ..
Bdup 2010.11.15 19:13:54
@The Spy: Összintén félek kipróbálni pedig meg van az alien meg a mars taxi.Ez azért van mert múlkor kipróbáltam a mars taxit és este remegtem meg azók a hülye fények voltak a szemem elött az ágyba. 20 perc után töröltem a játékot.Inkább nem próbálom ki végén epillepsziát kapok az ilyenektől.Amúgy jó neked ha bírod.
Bdup 2010.11.16 18:18:46
@The Spy:Kösszi a tanácsot,de sajnos nekem egyik sincs meg.
Igen, még mindig tolom a 06-ot és egy Amica Wronki-Orlando Pirates meccsen már örültem, hogy gól, erre döbbenetemre a fantomkapus hárított...Igaz, csak elsőre Mielőtt kérdezné valaki, hogy mi a zene: H-Blockx - Move  ..
Bdup 2010.11.06 10:51:33
@freddyD: 06-tal játszol ez nekem is meg van.08-cal játszál vagy a 09-cel tőltsd le ingyen a hungarian patchet hozzájuk.Az nagyon jó nem is kell hozzájuk torrent.Sztár csapatott csináltam egy csómó magyar csapatból és még a patchez az is hozzá tartózik hogy minden így van a rajóngó bóltból szerintem próbáld ki nekem ez a fifa 08-ba volt bent.Itt linkje:www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/hsp_8_vol_2_fifa_8_patch erről az oldalról lehet leszedni és tők ingyen.
A magyar fix.tv anno az egész koncepciót a német NBC Giga nevű műsorról másolta, ami nem baj, mert így is nagyon jó volt (legjobb korszakában). Nos a német eredetiben az egyik műsorvezető bemutatta a másiknak a Stalin Subway kettőt és ugyebár vannak benne látványos jelenetek…..
Bdup 2010.11.04 17:59:19
@Millenotti: @Mesterlovesz: Ne piszkáljátok már elöfordul ,hogy valaki fére üt valamit.Főleg hogy új freddy gépe.
Na vajon melyik (már itt is bemutatott) játéknak a klónját mutatja be egy elég fura hangú alak? Nem sokat változtattak rajta, az biztos.  ..
Különös kegyetlenséggel verik a lábujjait. Nem csoda, hogy nem bír semmit csinálni  UI: Remélem senki sem érti úgy a bejegyzést, hogy szidnám a Prehistoric-ot... Jelentem, a második részével pont nagy küzdelmeket folytatok. Retro forever..
Bdup 2010.10.24 21:15:57
@freddyD:Inkább te vagy vicces freddy amikor bemútatód a videoidat és amúgy is én inkább azt mondanám érdekes nem mindenapi látvány játékoknál ,hogy a lábujjait verik a bossnak.
Remélem még nem unjátok Sztálint és haverjait! Itt az első részből láthattok egy jelenetet váratlan fordulattal a végén  ..
Sajnos a feltöltési limitek miatt ketté kellett szeletelnem a videót, úgyhogy itt a 8 perces maradék. Most is feltöltöttem youtube-ra, konvertálás nélkül. Nézze mindenki, amelyiket akarja  ..
Bdup 2010.10.17 20:22:52
@freddyD: Jó a másódik video ,amúgy freddy hogyan raktad bele a hitman blood money egyik számát fent van neten vagy ez a szám meg van neked?
Bdup 2010.10.20 14:39:59
@freddyD:Tudom hogy nem a témához tartózik ,de lesz a DMZ nort koreának folytatása?
Bdup 2010.10.20 20:51:24
@freddyD: Kösszi szépen.
Remélem már vártátok az új epizódot. Elég bitang körülmények között született meg, de azért bízom benne, hogy tetszik nektek. 2. rész a közeljövőben  Tesztjelleggel Youtube-ra is feltöltve. Konvertálás nélkül  ..
Bdup 2010.10.16 12:33:54
@freddyD: Elégé szar a játék régen mútatál be ,ilyen róssz játékót.Winthorps mason ,vólt még ilyen szar amitt utoljára bemútatál és utána ez jön persze most időről beszélek.A többi is jó vólt ,ami e- kettő között vólt,de ez igazi ínyenc.
Muszáj volt kiraknom ezt a videót, amit 'Ma44de' töltött fel, mert egyrészt a Butterbean féle alázás kultikus és később az amnéziás őrök hangulatváltozása igen érdekes.  Tudom, hogy ismétlem magam, de ez a játék tényleg kihagyhatatlan. Ha minden igaz, ez a 72.…..
Lehet nekem is kéne ilyet a Dino Lost in Bedrock-al :D  ..
Bdup 2010.10.10 09:40:49
@Geri11: Nem élvezem én csak elmondom a véleményem ti kötötök belém állandóan.Infóból nem vagyók valami jó nem a helyesírásómmal van a baj ha nem a gépelésemmel,de abból is hármas vagyók szóval mindegy.Leszálhatók rólam.
Bdup 2010.10.10 09:48:26
@Krisi92:Nem prótekcióval jártam ki!Egyszerü általagos családból származók.3.7 vóltam és felvetek középbe ennyi és jelenleg itt is a körül vagyok.@Heroin hős (South Park): Egy dólógba egyetértek ,hogy mindenkinek van saját véleménye és ha valaki nem ért egyet attól nem kell sértegetni,de ha valaki meg sért én vissza írók nem hagyum annyiba.Nem szeretem ha szórakóznak velem.
Bdup 2010.10.11 19:25:50
@Vleidstein:Mért mít csinálsz nem teszek én semmi rósszat csak megmóndóm a magamét erről az alakról.Boccs ,de a te kommentedbe is van egy csómó hiba!Nerd egy idióta ,olyan mint te.