Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csuta

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ideális életmód A-tól Z-ig" hirdeti a weboldal és rögtön olvashatunk is a csodaszerről, amely "napjainkban az antibiotikumok kudarca, hanyatlása miatt ismét előtérbe kerülhetett". Ez a szer nem más, mint az ezüst-kolloid. A cikk kitűnő tárháza azoknak a frázisoknak,…..
Csuta 2010.08.11 14:17:50
Kedves Hraskó Gábor!
Őszintén remélem,hogy ön nem orvos,vagy legalábbis soha senki nem helyezte még az egészségét bármilyen szempontból az ön kezébe.Ami engem illet és már csak legyintek az ilyenekre,mint ön.Sőt kicsit inkább sajnálom és néha keresem az okokat is,hogy mi vezet rá embereket,hogy megosszák agyrémeiket az interneten :pénz, unalom,nemlétező magánélet, személyes bosszú.No de ne személyeskedjünk : maga biztosan tudja miért.Normális ember/orvos manapság már nem tartja olyan nagy csodának az antibiotikumot,mint ön.Már persze,ha nem ragadt az elméje a negyvenes években,amikor elkezdték idehaza alkalmazni a penicillint az orvoslásban : akkor nyilván mindenkinek leesett az álla tőle.Csakhogy azóta mint tudjuk,eltelt egy kis idő.Szívesen elkalauzolnám néhány fórumra,ahol nőtársaim százai kissé hm.. szkeptikusak az antibiotikumokkal szemben,miután már a legerősebbek sem használnak egy nyamvadt hólyaghurut ellen,ellenben már tiszta gomba a szervezetük,a gyomruk cafatokra marva,az immunrendszerük pedig lényegében már nem létezik.Remélem nem bánja,ha belinkelem nekik a cikkét,amiben legalább annyi a félrebeszélés,mint az ön által támadott írásban.Sebaj. A lényeg: én kipróbáltam,nekem jó volt,ajánlottam és a többieknek is jó volt.Pedig az orvosok csak a vállukat vonogatták,hogy fölírhatnak még antibiotikumot,de úgysem fog hatni.Egyébként sokáig én is hittem az antibiotikumokban,aztán jöttek a rettenetes mellékhatások(amit gondolom ön szerint még véletlenül sem az antibiotikum okozott) és persze visszatért a betegség,egyre agresszívebben,szörnyű fájdalmakkal.
Kérem , meséljen bővebben az ezüst kolloid mellékhatásairól! Én már régen használom és jól vagyok,de hát az ördög nem alszik, ez nyilvánvaló.
Kedves Gábor!
Be kell vallanom : szkeptikus vagyok.De azt hiszem, akkor a legjobb helyen járok :-)
Ön egyébként beteg lett tőle, esetleg egy rokonának okozott ne adj' Isten maradandó károkat?Komolyan érdekel,nem viccelek.Tudja, egyébként azt gondolom nincs két egyforma szervezet, elképzelhető,hogy van akinek gyógyulást hoz az antibiotikum,mellékhatás és a betegség kiújulása nélkül.De akinek (és ez a többség) nem hoz enyhülést,sőt ,azoknak találniuk kell valami alternatív megoldást.Nekem sikerült és hál' Istennek még sokaknak.És akkor jön valaki,aki el akarja hitetni,hogy ez csak illúzió,valójában nem vagyok tünetmentes,nem érzem magam erősnek stb...Na mindegy.Tényleg nem értem miért kell ez,de ismétlem, ön biztosan jobban tudja.Csak remélni merem,hogy nem a pénz áll a háttérben,mert az tényleg nagyon szomorú és közhelyes volna.Bár sajnos a stílusa erre enged következtetni.Végül is aggodalomra nincs okom,mert a társadalom napról napra szkeptikusabb a nyugati orvoslással szemben (közel egyéves kórház látogatás alatt megértettem miért),egyre többen utasítják el a szintetikus gyógyszereket.Úgyhogy egy ilyen cikk végül is nem oszt nem szoroz,de az én oldalamat mégis fúrja a kíváncsiság. Jó rendben, maradjon az ön titka.
További minden jót és jó munkát kívánok.
Üdvözlettel : Kovács Judit
U.i.: Szkeptikusnak lenni jó :-)
Csuta 2010.08.11 16:58:56
Kedves Gábor!
Igen,elolvastam a cikket.Nyilván nem egy mondat elolvasása után ragadtam "klaviatúrát".
Nos akkor nézzük :- mellékhatásról most sem tudtam meg többet
-Ha olyan kártékony a szer,nem tudom,hogyan kerülhet a patikák polcaira
-ami a működési elvét illeti,nem érdekel.Hat és ez a lényeg.Kíváncsi volnék,hogy az antibiotikum bevétele előtt hányan ütik fel a biológiai,vagy kémiai lexikont.Én boldog voltam,amíg hatott(elhanyagolható pár hetes időszak),nem gondolkoztam azon,hogy hogyan működik.
- a mindenről nem tudok,de annyi bizonyos,hogy hpv eltűnt a szervezetből : a patológus nem találta nyomát sem két magas kockázatú vírusnak a kenetben(erre ma nincs hivatalos gyógyszer forgalomban,csak a megelőző oltás,ami fertőzés után nem megoldás sajnos.),szemölcsöt gyönyörűen lehúzott,streptococcus okozta kötőhártya gyulladást a több heti hiábavaló antibiotikumos szemcsepp használat után rövid idő alatt megszüntetett,hüvely gombát eltüntetett és ez csak a szűk környezetem esetei.Nem szedtek más szert,nem volt ráolvasás,vagy ördögűzés,egyszerűen hatott,valami pofon egyszerű dolog,ami mindig az orrunk előtt van,de nem veszünk róla tudomást És ami nagyon fontos :én tisztában vagyok vele,hogy az embernek élete során igenis szüksége van gyógyszerekre,olykor antibiotikumra is,számomra a nyugati orvoslás és a természetes gyógymódok együttese jelentené a biztonságot.Szerintem egyiket sem szabad kizárni,de lássuk be,ha az embernek hullani kezd a haja és lazulni kezdenek a fogai a harmadik havi antibiotikumos kezeléstől,akkor ideje valami új után nézni.És minden tiszteletem azoké az orvosoké,akik támogattak,pedig ebből aztán végképp nem volt semmi hasznuk.
-spirituális hatás : kinevetni könnyű,de,amikor az ember hónapok után először alszik végig egy éjszakát,fájdalom nélkül,hát nézze nekem nem szokásom,de minden létező erőnek köszönetet mondtam.Lehet,hogy nem az ezüsttől nőtt a lelki erőm,de,hogy elmúlt a fájdalom,nekem az is elég volt és ezt nem az antibiotikummal értem el.Kívánom,hogy soha ne tudja meg miről beszélek.
És mindezek után még annyi, fiatal vagyok,huszonéves,a korcsoportom egyre betegesebb,gyerekkorunktól kezdve kaptuk az antibiotikumokat a legelső köhögésre,mert szüleink,akik a legjobbat akarták nekünk,azt akarták,hogy ne kelljen átmennünk azokon a betegségeken,amik az ő generációjukat még telibe találták.Jót akartak.Nem tudhatták.Bennem olyan masszív baktériumtörzs fejlődött ki,hogy az orvos azt mondta,hogy ha 20- ból!!! mindegyik antibiotikum rezisztens lesz,akkor tulajdonképpen csak kemo hatna-De én nem vagyok rákos!!!!!!!Egyébként világ életemben próbáltam egészségesen élni,a higiéniára odafigyelni és mégis ez történt.És még rengetegen vannak odakint.
A személyeskedésért elnézést kérek, egyébként nem szokásom,de most úgy éreztem utólag le vagyok hülyézve valamiért,ami nekem is és másoknak is csak jót tett és nem tudom miért.Mostantól pókerarc :-)
Üdvözlettel : Judit