Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morwen

53 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Drága hercegnőm!   Tudom, rég nem írtam, erre egy tucat jó kis kifogásom van, meg sok mesélnivalóm is van, de haladjunk szép sorjában. Először is betettek két hétre a személyzeti étkezőbe és jött két új lány, mindketten első szerződésesek és a szabadidőm nagy…..
  Drága hercegnőm!   Kicsit náthásan írok most neked, jelenleg épp Mexikóból. Valaminvihart kerülgetünk, még az sem biztos, hogy mindenhol ki tudunk majd kötni. Az utóbbi hetek izgalmasak voltak, megint Hawaiin voltunk és minden kikötőben ki tudtam menni és csinálni valamit.…..
Most épp pezsgőt kortyolok, miközben nekilátok ennek a levélnek. Száraz francia pezsgő, a vendégeknek több mint 30 dollár egy üveg, nekem ingyen, mert loptam. Egyébként féláron megvehetném de nem szeretek piára költeni olyan sokat. Nemrég végeztem, ma tengeren vagyunk úgyhogy…..
Drága hercegnőm! Üdv Mexikóból! Hawaii után most Mexióba megyünk két hétig, aztán 18-án megint Hawaii. Szép az idő, sokat vagyok kint a fedélzeten írni, olvasni, zenét hallgatni. A tengereknek, óceánoknak mindig más színe van. Függ a napszaktól, hogy milyen felhős az ég, a…..
Drága hercegnőm! Hajnali 3 és 5 között kihaltnak tűnik a hajó. Persze nem az, csak a vendégek mind alszanak és a legénység nagy része is, de a biztonságiak ilyenkor is éberen őrjáratoznak – 6 órás váltásban dolgoznak – és természetesen az éjszakai műszak végzi a…..
Drága hercegnőm!   Úgy indultam neki ennek az egész kalandnak, mint más a katonaságnak, hogy ez majd embert nevel belőlem, meg hú de macsó leszek tőle stb. Igazából legfeljebb annyi jött be, hogy önállóbb lettem, de ehhez is el kellett teljen pár hónap. Az első napokban el…..
Drága hercegnőm!   Ma ettem igazi magyar pörköltet! Igazi alatt azt értem, hogy a paprika magyar volt benne és az egyik magyar srác készítette, akinek szülinapja volt ma. Galuska és uborkasaláta volt hozzá, finom volt. Időnként szoktak lenni magyar ételek a hajón, mert a…..
Drága hercegnőm!   Megérkeztem Hawaiira, szóval Aloha! Ez még csak az első sziget, Kauai, most 4 napig minden nap más szigetre megyünk, mindenhol késő estig maradunk és éjszaka hajózunk át a következő szigetre. Most éjszakai műszakban dolgozok, este 10-től reggel 10-ig, tehát…..
Ma hullócsillagot láttam! Bocsáss meg, amiért ennyi ideig tartó hallgatás után ilyen banális dologról kezdek írni, de még a hatása alatt vagyok. 3 napja hagytuk el Kanada partjait nyugat felé és jó széllel haladunk Hawaii vulkanikus szigetei felé. Milyen nevetséges kifejezés,…..
Szegasztok! Valamikor 2013 januárjában voltam a Westend City-ben vásárolni, amikor eszembe jutott az ottani árkád játékterem, ahol egyszer 2 barátommal végigjátszottuk a The House Of The Dead 4-et elejétől végéig, valamint alkalomadtán léghokiztunk is. Gondoltam bemegyek, megnézni…..
Sziasztok! Ismételten egy hónap témája rovattal jövünk nektek aminek a témáját Mangekyo már régebben meg akarta írni csakhát szabadideje sajnos nem sok van ezért sokáig hanyagolás alatt volt,viszont megengedte hogy én írjam meg nektek. Ezalkalommal az Animefilmek-ről illetve a…..
Anime Comment Nekomonogatari (Kuro) 2013.02.22 15:00:00
A Nekomonogatari a közvetlen előzményeit meséli el az elsőként anime adaptációt kapott Bakemonogatarinak. Megítélésénél ezt a célkitűzést kell figyelembe vennünk, vagyis hogy mennyiben látja el az előzmény funkciót; másrészről viszont el is kell helyeznünk a többi…..
Sziasztok! Hát mit mondhatnék mást a téli szezonra minthogy annyira érdekes mint nézni ahogy nő a fű. Ezek után igazi felüdülés nézni hogy mik lesznek majd tavasszal. Nézzünk is át párat! Az Előzetesek alapján ez az évad a mecháké lesz de azért van itt pár más…..
morwen 2013.02.11 08:35:33
Sziasztok! Mintha mostanában kicsit sok lenne az olyan anime ami a videójátékokat illetve a virtuális valóságot veszi központi témájául nem? Ott van a Sword Art Online, a BTOOOM! és a HACK szériák is amik ezekkel foglalkoznak. Nem véletlen hiszen ez egy olyan téma amit mindig is…..
Anime Comment Code:Breaker 2013.01.22 15:09:00
Egy világban, ahol tetszetős külsejű tizenévesek speciális effekteket tudnak létrehozni, a kormány gonosz, és a yakuza tisztességes emberekből áll. Egy fiú mert más lenni, és bevállalta, hogy amit tesz, az pusztán javít a bűnözési statisztikákon, de valójában erkölcsileg nem…..
Anime Comment Tears to Tiara 2013.01.16 15:00:00
Réges-régen, de azért még ebben a galaxisban, a Föld nevű bolygó Japán nevű kis szigetországában kitalálták, hogy visual novel játékokba esetleg be lehetne építeni a népszerű rpg játékokból vett, körökre osztott taktikai harcrendszert, hogy ne csak kattintgatni kelljen az…..
Szegasztok! Íme hát az első játékosunk a nyereményjátékunkon, Loki, aki a Perfect Blue című animéről és annak egyik különleges kiadásáról tesz nekünk egy rövid kritikát! Jó szórakozást! "Üdvözlök mindenkit, ez a kritika nem másról mint Satoshi Kon egyik leghíresebb…..
Pár héttel-hónappal azelőtt az ominózus áprilisi éjszaka előtt, mikor véletlenül az Animaxre kapcsoltam, és kezdetét vette animés pályafutásom, volt egy másik, hasonló eset. Annyira hasonló, hogy éjszaka kapcsolgattam és az Animaxen kötöttem ki. Ez ellenben nem került be a…..
morwen 2012.12.31 00:05:42
Sziasztok! Nos ahogyan tavaly is most is listázom azt az 5 sorozatot amelyben eléggé csalódtam illetve azt az 5-öt amikről nem gondoltam túl sokat mégis eléggé szimpatikusak lettek számomra. Kezdjük is. Top 5 Csalódás: 5.Helyezett: Berserk Nem rossz maga a sorozat csak túl…..