Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DoroW

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, hogy mindenkinek az az ominózus Briget Jones-os jelenet jut eszébe a karácsonyi mintájú pulóverekről. Pont ezért vagy ennek ellenére a nagy divatházak sem hagyják ki a pingvinnel, rénszarvassal, hópelyhekkel és társaikkal díszített kötött termékeket. Nekem még sosem volt…..
Idén nyáron nem mehetünk el a romantikus darabok és a csipkés ruhák trendjét kiegészítő lófarok mellett sem.Lássuk, melyik az öt legmenőbb módja ennek a klasszikus hajviseletnek most tavasszal és nyáron:1. NYAKSZIRTEN ÖSSZEFOGOTT COPF2. FEJTETŐN ÖSSZEFOGOTT COPF3. KÓCOS COPF4.…..
DoroW 2011.03.24 14:11:50
Srej Zsófiát ezúttal az olasz Amica magazin április számához Stefano Moro fotózta, a stylingért pedig Paolo Turina a felelős. A súlyos aranyékszereket (övet, karperecet...), amelyeket Zsófi néhány képen visel, Sergio Rossi tervezte. ..
DoroW 2011.03.23 15:55:34
@centerem: talán azért, mert elveszett a szemöldöke o.o
A 2011-es Oscar Gálán Anne Hathaway volt az est háziasszonya, ebből kifolyólag  időnként ruhát cserélt, így összesen nyolc különféle külsővel láthattuk őt a pódiumon. Nektek melyik tetszik a legjobban? Vörös Valentino-ban:   Egy gyönyörű, bordó Aterier Versace…..
Enikőt így láthatja majd a nagyközönség a W magazin márciusi számában, Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin fotósoknak és Alex White stylistnak köszönhetően.Hátborzongató...…..
DoroW 2011.02.18 10:54:17
DoroW 2011.01.11 21:02:16
@Chiii: nem vagy egyedül, nekem se tetszenek. A régebben bemutatottak közül talán egy tetszett, de még azt se tudom elképzelni magamon.
A több rétegen színezett üveg technikájával, a kínai művész Xia Xiao Wan, 3D-szobrokká alakítja át festményeit. ..
A Gucci nyári kampányához Mert Alas és Marcus Piggott készítette a forró nyarat idéző divatfotókat. Íme a teljes anyag. Hogy tetszik? ..
A GAP tavaszi kollekcióját Jac Jagaciak és Anja Rubik népszerűsíti.Meg kell hagyni, a készítők nem erőltették meg magukat. Háttér nélkül két-két fotó mindkét lányról, kísértetiesen hasonló ruhákban. Oké, tök jól néznek ki (mondjuk ennyire egyszerű összeállításokkal…..