Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szörnyjani

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karácsonyi riport az MTVA székház elől - éhségszrájkolók, kordonok és szörnyű zeneNagy Navarro Balázs és társai a Lominci ügy okán, immáron két hete éhségsztrájkolnak az MTVA Kunigunda útján lévő székháza előtt. Négy napja zajháború folyik ellenük, ma pedig…..
A klímaváltozás miatt a tél, tavasz, nyár és ősz viszonylatban már képtelenség megfogalmazni, hogy az év melyik szakában járunk, ezért jövőre új évszakok lesznek, a Medárdokat pedig lelövik. Miután az idei júliust tavaszias nyárnak, őszies nyárnak, télies tavasznak, és…..
szörnyjani 2011.08.02 10:16:56
Akinek már nagyon hiányzik Vágó István, most szombaton megnézheti magának ahogy a Szkeptikus Társaság tagjaival együtt túladagolja magát homeopátiás szerekkel az Országos Gyógyszerészeti Intézet előtt - tudta meg a Népszabadság. Vágó a tévéből távgyógyító mágusok után…..
Te mi leszel, ha nagy leszel? :)Ez egy fórumtéma :)http://forum.starcraft2.hu/viewtopic.php?f=10&t=360Úgy bizony, egy jó kis közösségépítő topic ahol a szarkraftbarátok mesélhetnek egymásnak az életükről felettébb jópofa, vicces formában :)OrcusÉn embör…..