Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kerdezoe

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Disclaimer: Ez egy szupport-cikk, ami elítéli a felvonulás betiltását. Kissé hirtelen, de azért várható lépés volt. Az utóbbi években a melegfelvonulás az egyik olyan kiemelkedő identitáspolitikai eseménnyé nőtte ki magát (nem csak…..
Ahogy végiglapoztam az elmúlt hét történéseit megállapítottam, hogy - sajnos vagy sem - értelmileg még mindig olyan szegénynek hatunk, mint kikopott NDK műbőrkanapé a biedermeier tálalószekrény mellett.Kezdődik az egész ott, hogy a hét legfontosabb gazdasági híre címért…..
Reágáló Termékenységi cenzus 2011.02.11 22:20:00
Időről időre fölbukkan a neten a cenzusos választójog igénye. Tréfás kedvű és kevésbé frappáns cybervagányok hol a vagyoni (illetve mostanában az adózási) választójog-arányítást, hol a műveltségi cenzus bevezetését vetik föl. Míg az elsőről elég könnyedén…..
kerdezoe 2011.02.12 11:14:24
index.hu/bulvar/hirek/2011/02/12/megoltek_egy_idos_asszonyt_rakamazon/
Erről a jelenségről mikor lesz vezető blogvélemény az indexen?
A Borsban találtuk ezt a nagyszerű írást, hátha valaki nem olvasta.  "Ha ráérsz, bekaphatnád a faszomat!" – tört elő Fábry Sándorból a kultúra az Esti Showder felvételén. A címzett a műsor rendezője, Kovács Gabriella volt. A stábhoz közeli forrásból…..
kerdezoe 2011.02.11 15:26:45
@xboxer: te milyen származású vagy? Kitalálhatom?
Hej, Gyula-Gyula-Gyula, Szól a duda-duda-duda, Pest, Buda-Buda-Buda, Pattogatott kukorica!     Van ugye ez az interakítv csodakút a Szabadság téren, amelynek csodájára jár az egész világ. A tavaly tavaszi választások előtt néhány héttel adták át, nagy volt az öröm…..
kerdezoe 2011.02.10 20:44:34
Modorosblog Minden nő kurva 2011.02.04 06:00:00
- Odassál, Jancsi bácsi!- Ne örüljél ezen Zolikám, inkább elég szomorú. Ha Klári néni így lett volna régen, akkor az olyan tisztességes ember, mint én, feléje se néz. Az a baj, hogy ti már ezt láttátok fiatalon mindenütt. Ránk szakadt ez a fene nagy szabadság, azt mire…..
17. § (1) A médiatartalom nem lehet alkalmas személyek, nemzetek, közösségek, nemzeti, etnikai, nyelvi és más kisebbségek vagy bármely többség, továbbá valamely egyház vagy vallási csoport elleni gyûlölet keltésére.  (2) A médiatartalom nem lehet alkalmas személyek,…..
kerdezoe 2011.02.04 11:14:24
@tommybravo: Így van, ismerős a kettős mérce. Épp Árpád, és tsai ennek a zászlóvivője. Ez egy erőltettett hasonlat, így elővenni ezt a HV címlapot, mint "de megmondtam a frankót".

Ez az egészet nem lehet máshogy megítélni, mint szubjektíven. Amikor egészen triviális, magától értetődő dolgokat nem lehet kimondani, liberális feddés miatt, akkor sztem ez a legkisebb probléma.
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
Ez a sorozat többnyire arról szól, hogy miként lehet egy város nevezetességeit, hangulatát belesűríteni egyetlen napba: írtunk már Lisszabonról, Dublinról, részletes összefoglalónk volt arról, hogyan lehet 25 ezer forintból úgy megnézni London legmenőbb helyeit, hogy reggel…..
De gyorsan szalad az idő! Húszonöt éve annak, hogy az "Aranycsapat" legendás edzője eltávozott az élők soraiból! A mai napon 124 éve született tréner a Hungária FC-ben vált sztárrá, egyszeres magyar válogatott volt. Később edzősködni kezdett, s a nemzeti csapat…..
Egyiptomban, nyugodtan mondhatjuk, forradalom van (akár sikeres lesz, akár nem). A hatalom már nem képes betartatni a kijárási tilalmat, a pártházakat a nagyvárosokban felégették, a rendőrség sok helyről visszavonult, a hadsereg lojalitása kérdéses. Miközben izgatottan követjük…..
Nem én mondom, hanem Tracy Morgan, a 30 Rock (A stúdió) című sorozat egyik szereplője. A komikust egy kosárlabdameccs előtt pillantotta meg Charles Barkley, egykori kiváló játékos, aki mostanában a TNT-nél melózik kommentátorként. Adott neki egy mikrofont, majd megkérdezte tőle,…..
kerdezoe 2011.01.29 10:46:39
@Szélmalomharcos: Kitalálhatom te milyen származású vagy?
kerdezoe 2011.01.29 11:06:48
@Bockó: antiszemita vagy.
Subba Subba szív iWiW: Munkaruha 2011.01.28 08:19:00
Munkaruha (Kommentek) Alaposan Dokumentált LibavacsoraÜlök a Csepeli hídnálFeketepárducTestőreimmelEzerarcú Sztívn SzegálMagamról..
Bayer Zsolti az európai hagyomány végét vizionálja abból, hogy az Európa naptárból kifelejtették a keresztény-keresztyén ünnepeket, ellentétben a muszlim, zsidó stb. vallási ünnepekkel. Ez valóban hiba. Az Európai Bizottság elnézést is kért érte, és azt ígéri megteszi…..
w Lesznek egy testté 2011.01.20 08:45:00
Nem volt Waterloo a tegnapi EP-ülés, Orbán nem égett porig, de nem is győzhetett. A médiatörvény ügyében ugyanis letette a fegyvert. A szuverenitás hangoztatásából, a nemzeti dacból mára oda jutott, hogy az Európai Bizottság fog nekünk törvényt írni. Ami nekik nem tetszik, azt…..
Ma (tegnap) az EU Parlamentben Orbán Viktor bemutatta a magyar EU-elnökség programját. A programot magát nem sokan kritizálták, de Mindannyiunk Viktátora kemény támadásokat kapott a médiatörvény kapcsán. Az egyik leglátványosabb sortüzet Daniel Cohn-Bendit, az Európai Zöld…..
kerdezoe 2011.01.20 13:00:24
@röhögő: még nem kezdek el sértegetni, maradjunk annyiban, hogy a következtetésed a formális logika szabályaival nincs összhangban.
Gulyásdemokrácia Megsértettek? 2011.01.19 13:37:00
Orbán Viktor szerint az EP-ben megsértették a magyar népet, amikor a kormányt diktatorikus hajlamokkal vádolták. Nem tudom, megkérdezte-e erről az egész magyar népet, én személy szerint mint a fent nevezett csoport egytízmilliomoda, a következő klasszikus politikai idézetet fűzném…..
Bayer Zsolt publicisztikákat ír a Magyar Hírlapba, emellett két műsora van az Echo TV-n. Mivel az újság és a televízió is Széles Gábor tulajdona, neki köszönheti Bayer a fizetését, egy tőle származó idézettel indítunk:   "a Magyar Hírlap kezdetektől fogva komolyan…..
kerdezoe 2011.01.19 14:50:18
@Álmos: Mi vagyunk öcsém. Te meg bekaphatod a faszomat, én is vártam 8 évet, amíg gyurcsány barátod ámokfutott. Én mindennap nézem az echót, és megelégedéssel kapcsolom ki, hogy nem a lendvait kell néznem.
Tisztelt blog!   Az esetem elég friss, a múlt héten történt. Neveket nem írok, mert azt hiszem úgyis kiszednék belőle. Röntgenre kellett mennem egy sportsérülés következtében, a duplájára volt dagadva a bokám, mint ahogy normális lett volna. Elbicegtem a háziorvoshoz, aki…..
 A november 22-én indult Való Világ miatt már harminckilenc panasz érkezett a médiahatósághoz, de az Ifjúsági Kereszténydemokraták Szövetsége panaszbejelentő formanyomtatványának segítségével elképzelhető, hogy ez a szám a sokszorosára fog emelkedni. Stágel Bence, az…..
kerdezoe 2011.01.07 22:41:44
@ökörpöröly: Esetleg ki is irtanád őket, by barangó..? Hm..?
kerdezoe 2011.01.07 22:57:39
@ökörpöröly: Egyfelől ok, ebben van igazság. Másfelől emiatt a borzalmas kicsiny hányad alapján ítélik meg sokan a papságot, olyanok is, akik amúgy hozzá se tudnak szólni semmit a vallási témákhoz (meg máshoz se). Azt nem értem a katolikus egyház szidalmazóban, hogy olyan elementáris gyűlölettel támadják, mint anno a bolsevikok. Pedig ma már egyáltalán nincs akkora befolyása, mint 100 éve. Ha akkor élnék, én is liberális, és az egyház túlhatalma ellen való lenék. De most, nem tudok ilyen lenni, mégha van észrevételem bizonyos dolgokhoz.
Komolyan mondom, néha sírni tudnék kormányunk kommunikációjával kapcsolatban. Nem is sírni, inkább zokogva fejelgetném a falat.Nem, most nem a médiatörvényről szeretnék említést tenni, sőt még csak nem is a kormány közvetlen kommunikációjáról. Hanem a jelenlegi kormányhoz…..