Regisztráció Blogot indítok
Adatok
impertinenza (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha azt hittük, hogy a Sports Illustrated fürdőruha kiadványa nem lehet már szexisebb, akkor nagyot tévedtünk, hiszen idén meglepőt húztak a kiadvány szerkesztői, hiszen szerepel benne a plusz size modell Ashley Graham is. Minden év elején komoly várakozás előzi meg az amerikai…..
A közmédia óhatatlanul is valamennyire a mindenkori kormány szócsöve volt, azonban a Fidesz-kormány szokásához hűen ebben is totalitárius diktatúra - sikeres - megvalósítására törekedett, saját szájszagának megfelelően teljesen elfedve vagy elferdítve a tényeket.…..
Ez már az év 14. napja, és még egy poszt sem született Palvin Barbiról! Ez ellen gyorsan tenni kell valamit, úgyhogy itt is van a 2015-ös év első palvinbarbis, szomszédlányos "Girl next door" című fotósorozata a brazil Elle januári számából, aminek természetesen a címlapján is…..
impertinenza (törölt) 2015.01.14 21:03:38
@carcosa: "SÜGÉRPOFÁJÚ" - klasszikusokat csak szó szerint!

Igen, Palvin Barbarát egy ronda kis girnyónak tartom.
Jelentéktelen külsejű.
A világfájdalmas arckifejezése visszataszító.

Ezúton kérek bocsánatot a sügérektől, hogy ezt a kis rüfkét hozzájuk hasonlítottam.
impertinenza (törölt) 2015.01.14 21:07:41
@carcosa:
De mondhatom békaszájúnak is. Az is illik Palvin kisasszonyhoz (békák is bocs).

Mindenképpen valami hüllőkinézete van - és akkor még ajnározzák agyba-főbe!
A hozzászólások törlésére joga van a szolgáltató által megbízott moderátoroknak, ha jogsértőnek ítélik, akár előzetes tájékoztatás nélkül is, hiszen csak így tudja elkerülni a felhasználói tartalomért való felelősséget.  Persze elegánsabb, ha a felhasználási…..
impertinenza (törölt) 2010.08.11 00:18:18
@_John_Doe_:

Engem a Hoxa női portálról tiltottak ki, persze nem engem, hanem azokat a nickeimet, amit erről a gépről regisztráltam.
Azért ez baromi röhejes, nem?
Bármilyen más gépről nyugodtan használhatom a Hoxa fórumait. Használom is, mert a moderátordiktatúra ellenére találtam néhány értelmes topikot, ami érdekel.
Hogy tulajdonképpen miért tiltottak le, az nem derült ki. Illetve kiderült, hogy azért, mert beírtam a véleményem olyan fórumokba, amelyek arra szolgálnak, hogy a tagok beírják a véleményüket.
Trágár nem voltam, obszcén kifejezéseket nem használtam.
impertinenza (törölt) 2010.08.23 20:54:35
@szpal:

Sajnos még mindig időszerű, a Hoxa irtóhadjáratot folytat ellenem. Vagyis a gépem ellen, mert más számítógépről vidáman tudok hoxázni.
De ezen a gépemen már vagy 30-40 nickemet törölte. Van, hogy regisztrálni sem enged, van, hogy belépni sem, van, hogy csak fórumoznom nem szabad. FOGALMAM SINCS, MIÉRT NEM.
Még egyszer sem derült ki, hogy megszegtem volna a fórumszabályzatot. Nem is szegtem.
És ez a hektikus törlésdömping más weboldalakra nem jellemző, csak a Hoxára.
Aki szerintem nem más, mint egy klimaxos vén aszott p.csa, akinek semmi más nem okoz kielégülést, csak ha rám vadászhat.