Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Abdul_szgd

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor az emberek megtudják, hogy vegán vagyok szinte minden egyes alkalommal felteszik a kérdést, "hogy akkor mit eszel"? A válaszom pedig, hogy mindent, ami nem hús, tejtermék, tojás vagy méz. Növényeket eszem, zöldségeket, gyümölcsöket, gabonákat és magvakat. Ha csak a hazai terményeket nézzük…..
Abdul_szgd 2014.06.27 21:24:16
@Emmanuel Goldstein:

Szerintem olyan videóról ne beszéljünk és/vagy formáljunk látatlanban véleményt, amit nem láttál, könnyen belátható hogy nincs értelme.

De amúgy tudod mit? Én nem vagyok vegán, ma is kb. 5-6 féle állati eredetű élelmiszert fogyasztottam.
A videót csak azért linkeltem be, mert abból a bizonyos vegán szemszögből körüljárja a témát és kielégítő válasz ad a fentebb feltett komment kérdésekre. Éééértem?
(Figyelem, most sem állítom hogy az állításai "igazak", "jogosak" ésatöbbi...)

Különben meg mindenki azt eszik vagy azt nem eszik amit akar/tud. Akinek ez valamilyen módon mégis fáj, így járt!
Abdul_szgd 2014.06.27 21:54:11
@Emmanuel Goldstein:

Örülök hogy azért valamelyest lenyugodtak a kedélyek. :)

Én ugyanúgy nem értek egyet az összes vegán indokkal és magyarázattal, mint az "ecch"-féle elfogult húsimádók eszméivel sem.

Mindenkinek magának kell eldöntenie hogy hogyan étkezik, mit eszik meg és mit nem.
De nem tudom megérteni, hogy miért kell a másikat ez alapján a döntése alapján degradálni, csúfolni vagy egyenesen hülyének nézi!?
Abdul_szgd 2014.06.27 20:12:09
@Bori Wó:

Mint megjegyeztem a hozzászólásomban: "Én spec. nem értek minden kijelentésével egyet".
Ezzel akartam jelezni, hogy az általam linkelt videót én is fenntartásokkal kezelem, nem szentírásként prezentáltam.

Bár ez a -ha lehet ezt így mondani- beböfögött, moralizáló félmondatod nem enged arra következtetni, hogy Te ebből képes lettél volna ezt megérteni.
Február a függőségek hónapja lesz a Spektrumon, egy rakás dokumentmfilmet mutatnak be, a fűtől a töményen át egészen a szteroidokig minden sorra kerül.  „Persze amikor szóba kerül a függőség, szinte mindenki az úgynevezett "rossz" függőségekre gondol, úgymint…..
Abdul_szgd 2014.02.07 15:39:25
@queensryche: Mi van ha azt mondom, hogy a kábítószer/tudatmódosító szert használók és az "ilyen tevékenységet folytatók kis százalékára jellemző", "a közhiedelemmel ellentétben", hogy függők lennének és károsak lennének a társadalomra. :)

Az az alapvető baj, hogy Ti nem megérteni akarjátok a szituációt és a problémát. Ti csak beleböfögni akartok beszélgetésbe. Mintegy megfelelni a mai társadalmi normáknak és ezáltal vállveregetésre számítani, hogy milyen ügyes és okos is vagy mert ezt sikerült mondanod, mindenféle építő jelleg nélkül!
Ha tényleg érdekelne a téma és érdemben akarnál hozzászólni, az OK lenne... de ezek nem a Ti véleményeitek!
Ez az általános, belétek nevelt, propagandaszöveggel felépített és sztereotípiával megerősített teljesen inkompetens hozzáállásból való nemtörődöm magatartás mellékterméke.
Prodigy @ Papp László Sportaréna, 2012.04.28. Legyünk túl itt a legelején a coming outtal felérő vallomáson: az elmúlt évek hazai és környékbeli Prodigy-koncertjein szinte egytől egyig jól szórakoztam. Persze egyik sem volt valami szofisztikált zenei élmény, de a Prodigy nem…..
Kész a DVD és a Blu-Ray!!!!  Van rajta jópár kimaradt jelenet, rendezői kommentár (amolyan hogy készült), a film magyarul és angolul és persze mindkét nyelven feliratozva a siketekre és nagyothallókra is gondolva, meg még pár dolog.  Szerintem szép, ízelítő: …..
Megvan a szociális fellebbezés eredménye a következő féléves kollégiumi elhelyezéshez. Összesen 95 hallgató fellebbezett szociális alapon a fennmaradó 25 férőhelyre . A fellebbezés eredménye úgy lett megállapítva, hogy a meglévő tanulmányi és közösségi pontokhoz hozzá…..
HK Blog Hivatalos levél az EHK-nak 2010.07.13 11:31:00
Ma a Kollégiumi Bizottság hivatalos levélben fordult az EHK-hoz, hogy vizsgálja felül a karok közti kollégiumi férőhelyek elosztását.Mindez azért történt, mert a 210 kiosztható kollégiumi helyre 240-en pályáztak 30 vagy annál több kredittel. Így kollégiumba a bekerülési…..