Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoll14

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen az oldalon utoljára. Búcsúzunk, de csak a helytől. Új haza - donnelly Véget ért az őskor az NST történetében. Kicsiny városállamunk túlnőtt a falak jelentette határokon, és elég erőssé lett, hogy egy egész birodalmat kormányozzon. Mivel az nst.blog.hu legelői már nem…..
Róbert szerint nem csak a hívásrészletezést jóárasította a Pannon értesítés nélkül az elmúlt hónapokban, hanem a fix perces tarifákon túli beszélgetések árát is. Legalábbis az ő 500-as, mára nem létező csomagjában:A történet előzménye az a pár évvel ezelőtti…..
zoll14 2008.06.08 22:21:02
Főúr1127
Neked inkább üldözési mániád van.
"Azóta rájöttem a következőre:
- Minden Vodától kapott sms 47 ft-omba kerül darabonként. Nagy részükre amúgy nincs szükségem."
- Minden egyenleglekérdezős sms-ért 43Ft-ot fizetsz. Minden egyéb tájékoztató sms ingyenes.

"- Csak akkor értesít, ha mondjuk hirtelen elfogy 500 pénz a kártyámról. Amúgy csak akkor veszem észre hogy nincs pénz, hogy nem küldi el az SMS-t (akkor is azt írja ki, hogy azért sikertelen, mert a szolgáltató nem támogatja az sms küldést."
- Te nem nagyon tudod, milyen sms-eket kapsz. 300Ft alatt igen, egyébként mindenkinek mindegy, hogy 35Ft-ért vagy 2.786Ft-ért telefonálsz egyszerre.

"- Ha sokat sms-ezel, és nincs külön sms csomagod, a 18 Ft nem 18 Ft (Voda-Voda SMS), és a hívások díja sem annyi mint a brosúrákban."
- Mondom, üldözési mániád van. A Vodafone-os sms árak általában hálózaton belül és kívül ugyanakkorák, és csomagfüggőek, nem pedig attól függnek, hogy milyen lábbal kelsz fel. Inkább nézd meg egyszer, hogy mit csinálsz. Kérj egy forgalmi kimutatást (az úgyis ingyenes), akár utólag, és nézd meg, miket műveltél."

"- A kormányzati Voda nem Voda (csak az első feltöltésig)." - ezt még csak értelmezni sem tudom.

"- A roaming aktiválása pénzbe kerül (persze erről is külön sms jön, gondolom legalább 96 Ft-ért)"
- A roaming aktiválása teljesen ingyenes (mint a havidíjmentes szolgáltatások általában, és ez bizonyára minden szolgáltatónál így van). Csak akkor fizetsz, amikor külföldön telefonálsz, és ott is annyit, amennyit a szintén ingyenesen kapott sms-ből kiolvasol.

"- A térerő nulla a következő helyeken:
aluljáró, felsővezeték alatt, olyan épületben, ahol legalább egy szint van fölöttünk, és nem az ablak mellett állunk, vidék."
- Ezzel és összességében az egész produktumoddal kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy valszleg most éppen törölgeted a monitorod, annyira telefröcsögted.

Aki nem tudja használni a mobilját, az ne használja. Aki úgy érzi, átverik, az hagyja ott azt a szolgáltatót (hidd el, a szolgáltatóknak is nehezebb a dolguk az üldözési mániás ügyfelekkel).