Regisztráció Blogot indítok
Adatok
illesanagy

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az mindig örömteli, amikor történik valami, aminek köze van a magyar kultúrához. Mármint a csinálásához. Az Itt vagyok című kisfilmmel Cannes-t is megjárt Szimler Bálint rendező és Rév Marcell operatőr a zenét, a filmet és az ötletet igyekeznek összehozni egy bátran…..
illesanagy 2011.11.17 10:19:45
 Nem tudok leszakadni a kenyérsütés témáról. Az első kovászom még közel sincs használható állapotban, de ez adta az ötletet, hogy egy kicsit hosszabb ideig keljen az élesztős is. Így esett, hogy ezt a cipót két napig dédelgettem, etetgettem, gyúrogattam:Furcsa ahogy alakul…..
illesanagy 2011.09.16 10:35:01
Négy év hallgatás után kedden hivatalosan is elérhetővé vált egy új Shell Beach-szám, a The Greatest Skeptic. A modern rock/poszt punk zenekar őszre tervezett második nagylemezről származó dalt itt lehet elérni, a lényeg, hogy ebből a csapatnak is valamilyen haszna legyen, tehát…..
illesanagy 2011.09.14 11:20:27
 Azt, hogy Fernando Pessoa négy személyiséggel rendelkezett csak ma tudtam meg. Mindig tanulok valamit. Talán azt is, hogyha egy új terméket vezet be az ember, érdemes utánanézni, hogy a márkanév más nyelveken nem jelent-e valami…..
 Valamiért sok minden a kajáról szól, ha az ember külföldön tartózkodik. Ha nincs mit enni, akkor azért, ha van mit enni, akkor azért mert az különleges, vagy ha elegünk van már abból, ami különleges, akkor meg azért, mert akkor meg el kezd hiányozni az…..
Mondja a török, a Mindmegette szerint.Tegnap vettem is fél kilót, mert elég borsos itt az algarvei barack ára, mivel nincs már szezonja, de a legjobb lekvár ebből van, ez kétségtelen.Az aveiroi bolhapiac legközelebb augusztus 20-án lesz, ráadásul éjszaka. A jövő héttől…..
6-án volt egy hónapja, hogy Európa egyik legjelentősebb egyetemtörténeti városában vagyok és immáron teljes az a csapat, akivel november végéig fogok együtt dolgozni.Pont egy hónap kellett ahhoz, hogy átlendüljek a legjelentősebb kommunikációs akadályokon. Amikor ez megtörténik…..
illesanagy 2011.07.22 14:24:46
öNKéNYES öNKéNTES Véka alatt 2011.07.05 22:59:47
 Nem rejtem véka alá, hogy néha nehéz. Holnap lesz egy hónapja, hogy portugál földön "esz a fene". A nyelv a kulcsa mindennek és e miatt nekünk magyar gyerekeknek nem a legkönnyebb. Heti kétszer két portugál nyelvóra, napi minimum fél óra magányos gyakorlás és…..
öNKéNYES öNKéNTES Élménykazal 2011.06.17 22:14:00
A legnagyobb kihívást nem az olyan újabbnál újabb élmények megélése, mint az első hidroterápia súlyosan, halmozottan fogyatékos gyerekekkel, vagy egy már több, mint tíz éve folyamatosan működő, szintén fogyatékos emberekből álló rockzenekar zenekari próbája, vagy egy…..
illesanagy 2011.06.21 14:27:30
 Vagy bucsu, ahogy felénk mondják. Séta, kávé, napsütéses pünkösd.  Deolinda: Canção Ao Lado -Movimento Perpétuo Associativo..
illesanagy 2011.06.17 06:40:31
Egy város megismerése arra kényszeríti az embert, hogy turista legyen és ez így van rendben.A portugál emberek a hiedelmekkel ellentétben pontosak.A portugál emberek puszi adáskor az arcuk jobb oldalát tartják oda először (és mindenki puszilkodik).Az ebédidő sérthetetlen.Integetni…..
 "Épp oly kedves vagy, mint amilyen szép." Fordították a konyhásnéni bókját. Ezt azért, mert gyötröm a nyelvet és azért, mert a Pimsleur portugál nyelvleckéje illedelmes, régi vágású. Lépj, kapj, kopj- végén van ez a szép, furcsa hangzó. Na így…..
Április 16-án jelenik meg a Supernem új nagylemeze Tudományos-Fantasztikus Pop címmel. Az album játékideje nincs fél óra, és csak kilenc dal van rajta, ebből egy 20 másodperces, tehát mondhatjuk, hogy nem csak a popos punkos rock műfaj miatt lesz könnyű megemészteni. A lemezt az…..
Már Nick Hornby a Pop, csajok satöbbijében is mélyrehatóan boncolgatták a szerelmi bánat, és a popzene kapcsolatát, és valószínűleg mindannyian tudjuk, hogy a kettő tényleg kéz a kézben jár. Van zene a friss kapcsolatokhoz, van zene közös ébredéshez, van zene dugáshoz, de…..
illesanagy 2011.01.09 23:38:53
@FORTPERFECT: Igenigenigen. Easy az kell!
Kettőnégy A hét képei 2010.11.07 20:02:00
illesanagy 2010.11.08 10:23:54