Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polgarjenö

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valld be, a következő lista nélkül nem lenne teljes az életed a továbbiakban! Böngészd végig, lepődj meg és tanulj belőle, hogy legközelebb ne kövesd el ezeket a hibákat! Összeszedtünk pár olyan élelmiszert (és még mást is), amit soha nem szükséges hűtőben tárolnod!..
polgarjenö 2016.05.12 08:45:54
@Nand: A szaros tojások akkor is szarosak maradnak, ha nem a hűtőbe teszed, hanem a szekrénybe/spájzba. Ott jobban szereted?
Na jó, a tojás szarosságának mértéke származásfűggő. Pl. házi. Van olyan súlyos eset, amit se ide se oda nem tennék. Lehetőleg még aznap fel kell használni/megenni.
tényszerűen igaz, hogy minden terrorista migráns, a kérdés csak az, hogy mikor érkezett az Európai Unió területére. Ezt maga a miniszterelnök nyilatkozta a Politicónak. És azután csak csodálkozunk, hogy az osztrák kancellár a 30-as éveket látja, egy olasz lap meg…..
polgarjenö 2015.11.24 20:19:07
@5perc: top-lista élén pedig Andreas Lubitz (Germanwings 9525), aki puszta kézzel 150 embert küldött a halálba.
polgarjenö 2015.11.24 21:49:46
@Exploiter: Arra azért kíváncsi lennék, mennyivel csúnyább dolog terroristáskodni, mint "magányos őrült"-ként ámokfutni? Az áldozatok számát tekintve a nemterrorista elkövetők sokkal eredményesebbek.
A migráns áradat miatt a pengés drótakadályt (GYODA) Magyarországon már a teljes magyar-szerb-horvát vonalon kiépítették, a magyar zöldhatárt ezeken a szakaszokon lezárták a hatóságok. Van azonban, amivel előre nem igazán számoltak, az erdei-mezei vadakkal, amelyek mennének a Drávához vagy a…..
A Hír24 infója szerint Rékasi Károly kedden, a 22. kerületben szenvedett motorbalesetet - az információt később a Barátok közt sajtósa is megerősítette. A portál infói szerint a baleset elég komoly volt, a színészt a Honvédkórház intenzív osztályán ápolják, és az…..
polgarjenö 2015.06.30 22:40:00
@vécés jóska: Mégis ki az a Zsolt?
polgarjenö 2015.06.30 23:08:38
@daytona500: Ilyen lélegeztetőgépeket fog majd venni a kormány a budapesti olimpia elképzelt nyereségéből. Ne várd meg Karcsi!
Az évadnyitó résszel 2016. január 24-én startoló új sorozat munkálatai megkezdődtek. Nemrég Gillian Anderson és Glen Morgan író-producer is "Mulder" és "Scully" feliratú forgatási székekről posztolt fotót "And so it begins..." és "If you will it, Dude, it is no dream" szöveggel.…..
polgarjenö 2015.06.10 13:31:41
Már sokan, sok helyen leírták, hogy a kis Magyarország nem alkalmas arra, hogy évente kitermeljen annyi énekest, ami tartalmilag kitölt alkalmanként 2-3 tehetségkutatót. Ezért is meglepő, hogy az X-Faktor szerkesztői idén ennyi tehetséges(nek tűnő) arcot voltak képesek…..
polgarjenö 2014.10.13 13:26:17
@debcsillu: "kevésbé attraktív Gwendolin" ??? Nőies kisugárzás?

Egy férfinak hát nem is az attraktív jelző jut róla eszébe.
Nem szép, de jól öltözött. Képzett énekhangú, de amolyan szíjmelinda-lelkű. Alföldi is feltette már a kérdést, hogy színpadra való-e?
A bizarrnál szalonképesebb szót nem sikerült találnom nekem sem a Népesedési Kerekasztal nyugdíjra vonatkozó akciótervére, amelynek nyilvánosságra hozatala idején már feltettem magamban a kérdést: vajon mennyi idő telik el addig, amíg a kormány ráharap, érdekesnek és…..
Fogadják szeretettel kedves Olvasóink összeállításunkat arról, hogyan kímélhetik hatékonyan gerincüket. Tanácsaink hasznára válnak azoknak is, akiknek gerincbetegsége nem igényel műtétet, illetve mindenki számára a gerinc védelme érdekében. Sokszorosával terheljük gerincünket, ha azt nem…..
Varga Mihály tegnap olyan brutális megszorító csomagot jelentett be, amelynek hatására jelentősen megnőnek majd az emberek által kifizetett, rendszeresen jelentkező mindennapos költségek, azaz a rezsi. Emelkednek  a telefonálás, a banki szolgáltatások és a közlekedés…..
A MÁV-nak sikerült elérnie, hogy évtizedek stabilan posztszocialista minőségű szolgáltatása mellett újabb kellemetlenséggel tesztelje kitartó ügyfelei türelmét: Megérkezett a válasz a MÁV-tól a kérdésemre, miszerint milyen megfontolásból szüntették meg a retúr jegy…..
polgarjenö 2013.02.27 21:21:03
@tarasp: internetes jegyvásárlás
"Az Ügyfélszolgálatunknak küldött elektronikus levelét köszönettel megkaptuk, azzal kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni.
Mivel 2013. február 1. óta, 100 km alatt megszűnt a menettérti jegyek választásának a lehetősége, így nem elegendő a <Visszaút> gomb, mivel a visszautazás paramétereit ugyanúgy meg kell adni, mint egy új utazás kiválasztásánál. Menetrendi keresést, vonatválasztást ugyanúgy el kell végezni, és ugyanúgy külön utazásnak számít, mintha eleve az <Újabb utazás> gombbal tervezte volna. (Mindössze annyi előny lehetne, hogy alapértelmezetten ki lenne töltve a keresőmező a viszonylattal, és az odaút dátuma lenne kiválasztva.)"

A lényeg: utazás kiválasztása után már nem kattinthatsz a <Menettérti> gombra, mert ugye olyan már nincs. És csak azért nem tettek oda a helyére <Visszaút> gombot, mert az az utasnak egyszerűbb. Mit képzelnek már ezek az utasok?!
polgarjenö 2013.02.28 09:21:33
@tarasp: egynapos menettérti jegy.

Valamikor szeptemberben nagyszabású utasforgalmi adatgyűjtés folyt a vonatokon.
A Társaság statisztikája bizonyára azt támasztotta alá, hogy a <50km+3napos menettérti jegy minden bajok okozója (sic). A statisztikából vajon az már nem volt kiolvasható, hogy az egynapos menettérti utazás mennyire TIPIKUS ?!
Szerintem pedig az. Bizony az egynapos jegy lenne az ésszerű megoldás.
Azért majd figyeljünk ám a Vasút közelgő sikerpropagandájára, miszerint majdnem megduplázta a jegyeladásait!
polgarjenö 2013.02.28 09:59:12
@A Spanyol Inkvizíció: Ez a vircsaft nem erre a fórumra való. Hagyd békén a nőt!