Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doki964

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori csigás poszt alatt többen megjegyezték, hogy csak össze kellene gyűjteni a csigákat, és a probléma máris megoldott. Azonban nem ilyen egyszerű, mivel nem egy helyen vannak az állatok, egy kis csalival viszont egy helyre terelhetjük őket. Bálint gazda szerint erre a…..
doki964 2016.05.13 11:20:13
Az alamedai esküdtszék Jehova Tanúit jogilag felelősnek találta egy gyermek szexuális molesztálása miatt Drámai hír látott napvilágot. Az Őrtorony Társulat először veszített pert az 1940-es Olin Moyle becsületsértési ügy óta. Több mint 70 évig, az Őrtorony Társulat a…..
doki964 2012.07.15 09:42:39
Az én lányom is pontosan annyi idős mint Candace Conti- 26 éves- és vele is hasonló történt. A story röviden: kb 13-14 éves lehetett mikor az egyik -tőle vagy 15 évvel idősebb- testvér hirtelen rendkívüli módon elkezdett érdeklődni iránta. A gyülekezetben rendszeresen virágokat és csokikat osztogatott a fiatal kislányoknak, hívogatta őket a szolgálatba, közben olyan kéjsóváron nézegette őket, hogy azt nem lehetett nem észrevenni. Egy idő után egyre tolakodóbbá vált: hívogatta a lányomat telefonon, sőt egyszer még el is jött a lakásunkra alig tudtunk tőle megszabadulni. A vének semmit sem tudtak tenni ellene, gyanítom hogy azért sem, mert bizonyos fokú védettséget élvezett, mivel a nővére az egyik körzetfelvigyázó felesége. Szóval egy idő után annyira elegem lett belőle, hogy az egyik összejövetel után négyszemközt odamentem hozzá és szó szerint ezt mondtam neki: " HA NEM SZÁLLSZ LE A LÁNYOMRÓL PÉPPÉ FOGLAK VERNI!!!" Ezek után soha többé nem mert még csak a közelébe se menni.
Nem vagyok büszke rá amit tettem, de úgy éreztem az adott helyzetben egyszerüen nem volt más választásom, csak így tudtam megvédeni a lányomat, Tudtam, hogy a szervezet nem is képes és nem is akar ezzel a dologgal törődni. Már hosszú évek óta nem járunk összejövetelre, de ez a dolog a mai napig felkavar, most örülök, hogy kiírhattam magamból. További szép napot mindenkinek!
Nincs mese, a köztársasági elnök útelágazódáshoz érkezett. Fürkésszük ki Schmitt Pál gondolatait. Valamennyire normális, hogy leperegtek róla a korábbi csetlés-botlások miatt kapott "humoros megjegyzések" - bár álllamfőről szerintem a világon sehol nem írtak még…..
Az otthon elkövetett, családon belüli erőszak ellen a rendőrség legtöbbször tehetetlen, hiszen az áldozatnak többnyire nincs lehetősége segítséget kérni. Ilyen esetekben általában a szomszédokon múlik, hogy hajlandóak-e beavatkozni, vagy inkább elfordítják a fejüket és a…..