Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsofieper

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bécsi Lét Bubbletea 2010.10.12 22:16:00
Sétálgatok gyanútlanul a  szürke házak között a fél hetes szürkületben, amikor egyszercsak nagy hirtelen szembeszínesedik  egy csupa rózsaszín és almazöld üzlet, amin az állt cégérként, hogy "tea-licious", meghogy "Wir lieben Bubbletea". A jelenség…..
Mit csinál a blogger, ha nem ér rá vagy nincs kedve írni? - Beilleszt egy videót, amin a Bécsben is kapható Artiska kollekció új darabjai láthatók, amint éppen bemutatják őket a Bécsi Divathéten. Cikk róla itt MQ Vienna Fashion Week 2010 - Artista from hgmagazin on Vimeo...
Bécsi Lét Videó a sorsolásról 2010.08.30 13:05:00
Az alábbi felvétel életem első videója, (- külön emiatt regiszráltam a jútyúbra, szeressetek!). Bár a filmecske gagyi, sötét meg amatőr, a lényeg látható rajta: minden fordítást kommentelő nick felkerült egy cetlire, minden cetliből galacsin lett, minden galacsin a…..
Bécsi Lét Drukkerek kerestetnek 2010.08.07 22:17:33
Nem kell megijedni, nem alakultam hirtelen focicsapattá, viszont megtaláltam azt A lakást, amiben lakni akarok és szerintem szerencsét hozna, ha az idetévedő rendszeres és rendszertelen olvasók hétfőn este nyolcttól (kb. a hét végéig) az összes ujjukat (lábujjakat is bitte!!)…..