Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beenezzo

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai vádlottaink, a koncerttahók az anyatejjel szívták magukba, hogy miként zúzzák szét mások zenei élményét. Legtöbben az ingyenes koncertek keltetőgépeiben fogannak, de a már kifejlett egyedek is az ilyen események alkalmával mutatják meg magukat teljes pompájukban. Ebből is…..
Szex&Bp 1/7 A monogámista 2010.08.09 14:24:00
Lehet hogy a férfiak eredendően nem monogámok? A monogámia ideje véges?  Igen. IGEN. IGEEEEN. És IGEEEEEEEEN. Ki tapasztalatból. Ki sejtésből. Ki tudományosan. De leszűrhette már ezt az infót. Ezzel nem biztos, hogy lehet takarózni, de sajnos így vannak kódolva. Tapasztalatból…..
beenezzo 2010.08.10 13:31:36
Férfi vagyok.
Tudom hogy részemről nem igazán fair egyetérteni ezzel a cikkel, de így igaz minden betűje ahogy írtad.
Végre egy hölgy (gondolom a cikk írója az) aki reálisan látja ezt a kérdést és ki is meri mondani - gondolom pár szomorú élményen kellett átesnie.
Annyit fűznék hozzá hogy a mi (férfiak) nem azért lépünk félre mert élvezettel taposunk bele párunk önbecsülésébe, nem azért mert születésünktől fogva gonoszak vagyunk, hanem mert (a szerző szavait csak ismételve) belénk van kódolva. Tudom hogy ez egy hímsoviniszta mentegetőzés, és ezzel egy hölgyolvasó szemét se fogom könnyekre fakasztani, de tudják meg hogy így van. Akkor is megesik ha az ember szerelmes. Persze nem beszélek az összes férfi nevében, de a nagy többségnél ez van.
Persze én is csak a félrelépésről beszélek nem pedig az állandó szerető tartásról, vagy egy titkos szerelmi kapcsolat fenntartásáról, a rendszeres kurvázásról, mert ezek szerintem is összeférhetetlenek egy párkapcsolattal.
Én a hűséget úgy értelmezem hogy a partneremnek mindent megadok amit szeretne és igényel. Törődést, szexet (minimum annyit amenyit igényel :-) ), gondoskodást, kellő idő eltöltését, és szerelmet is (mert hálistennek az is van), főleg azért mert ezeket én is igénylem. És eszem ágában sincs ebből egy percet, egy fikarsztnyit se lefaragni, nem hogy otthagyni őt. Ha mégis feltámadna bennem az ősi genetika azt lerendezem 0 perc alatt nyom nélkül. Mert sajna megígérni nem tudom hogy nem fogok elcsábulni.
Samantha orális szexről kifejtett gondolatát meg annyival egészíteném ki, hogy az orális szex télleg isten adománya (főleg a férfiaknak) és ha a hölgyek/nők kellő mennyiségben részesítik orális előnyökben férfipartnerüket, akkor azzal szorítják a legalacsonyabbra a félrelépés valószínűségét.
Köszönöm hoyg meghallgattatok egy orálmániás hímsovinisztát (vállveredetést gondolom nem kapok, de hát nem is várok el ilyesmit)