Regisztráció Blogot indítok
Adatok
caddie

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több bekezdésen át nyomhatnánk, hogy a közszolgálati média értékközvetítése, a szórakoztatva informálás eszméje, Európa ránk szegeződő figyelme, és egyébként is Ki tud többet a Szovjetunióról? De hagyjuk a felesleget, a lényeg, hogy a Magyar Rádió tudósítóinak…..
caddie 2011.01.08 08:22:23
@Kivancsi: Azert orulok, hogy sikerult ertelmezned es kontextusba helyezni amit irtam; ha a mondanivalod az volt, hogy ezt a szervezetet adokbol tartjak fenn, akkor NEWSFLASH: Minden allam es allamok feletti szervezet kozvetve vagy kozvetlenul a beszedett adok, jarulokok es illetekekbol fedezi a mukodesi koltsegeit.

Ha a celod az volt, hogy bemutasd a politikusokat, akkor koszi, de vannak elegen Magyarorszagon is. Tenyleg ugy erezted, hogy ezzel dobbenetes ujdonsagot kozolsz?

Eddig csak valami elfojtott frusztraciobol fakado sirast, es irigyekedessel teli, eroltetett smileykkal telepakolt fost olvastam toled.

Tovabba, eleg egyszeru lehet a gondolkozasmodod, hogy ha ugy veled, hogy netto befizeto akkor lesz Magyarorszagbol, amikor "az EU be nem int egyszercsak! :))". Az alapmuleltseggel kapcsolatos allaspontodra pedig mar nem is reagalok, mert akkor mar tenyleg nyakig gazolnek az altalad idehordott fosban.

Sajnos minden eddig uzen
caddie 2011.01.08 08:49:30
@Kivancsi: Nem, egyaltalan nem orulok azoknak a dolgoknak, ugyanakkor az alternativat sem latom sehol megjelenni, igy sajnos csak elfogadni tudom, maskulonben hamar elvinne a szivroham :).

Valoban nem en dontom el, viszont ugy gondolom, hogy mint ahogy Magyarorszag zaszlajanak, fovarosanak, megyeinek, stb., ismerete is az elvart muveltseg resze, ugy hasonlo EU szinu ismeret is hozza kell hogy tartozzon. Ezzel szemben, nem varom el senkitol, hogy felsosorlja az USA 50 tagallamat, fovarosokkal.
caddie 2011.01.10 03:13:34
@hagyma: Ezt most kerdezed vagy mondod? Hogy kapcsolodik ez a temahoz?
Subba New Yorkban is hideg van 2011.01.01 13:53:17
Jamie Stuart kisfilmje...
caddie 2011.01.02 06:05:44
@Leadfoot: tipikus troll, raadasul meg keveri is Detroitot New York City-vel.
Napvilágot látott egy régi színes videó a fővárosról, azonnal oda akarok költözni. Oké, hogy fekete-fehér képeken lehetett már látni a város régi arcát, de ez az amerikai videó mindent felülmúl. Kiderül, hogy Budapest szuper hely lehetett a harmincas évek végén, rendezett…..