Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Légiposta

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átmentem a piroson. Megállított a rendőr, meg akart büntetni, majd kezdődött az alkudozás. Alkudjon ön is, ha van érzéke hozzá! Van értelme! Vélemények az azonos című írásunkról...
Légiposta 2011.04.14 12:46:40
@froton: Örülök, hogy vannak még itt ilyen kommentelők, akik építő jelleggel és normális stílusban írogatnak.
A cikkhez: szerintem minden átlagos személyiségű emberben, így a cikk szerzőjében is felmerült az a gondolat, hogy balesetet okzohatott volna, és valószínű, hogy ezen el is gondolkozott,megbánta, de ebből nem lehet cikket írni, éppen ezért nem is írt erről. Oda valami apropó kell, ez esetben a rendőrrel való alkudozás, amiről írhatott volna úgy is, hogy nem mesél hozzá sztorit, és akkor a kommentelők nagy része nem veri fére a harangot.
A statisztika tényleg úgy lenne hitelesebb, ha a vezetett km-rek számát is figyelembe vennék, de erre sajnos nincs hiteles adat, de azért így is figyelemre méltó.
Egyetértek, hogy a nők sokszor tudatában sincsenek a szabálytalanságnak, de szerintem még így sokkal kevesebb veszélyt jelentenek, mint a tudatosan "hibázó" férfiak. Legfőképpen azért, mert a férfiak sokkal súlyosabb, és durvább szabálysértéseket követnek el, amelyek ezáltal igen veszélyesek, még akkor is, ha tudva követik el őket.
Ui. A 2 véglet közti út sztem is a legjárhatóbb.
Légiposta 2011.04.14 11:34:06
@reklámügynök: egy kicsit felhúzott a dolog, hogy jó pár embernek ez a cikk csak arra volt jó, hogy elkezdhesse pocskondiázni a női sofőröket, és nem akarták megérteni a cikk lényegét, hogy tényleg, nem szerencsés, hogy egy szab.sértési bírság alku tárgya lehet.