Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adrias

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye nem felejtettétek el, hogy szerdán (augusztus 29-én) a margitszigeti Futóklub vendége lesz? Eredeti felhívásunk itt látható. A Futóblogos olvasók számára lehetőség lesz kettő kérdést feltenni Carlnak. Ennek menete az, hogy írjátok ide a hozzászólások közé, mit…..
Jason film Conan, a barbár 2011.09.02 22:03:00
Visszajelzést kaptam a kritikáimról, és azt tanácsolták a barátaim, hogy legyek néha kicsit negatívabb. Nem hiteles, ha mindig minden pozitív. Ezért eldöntöttem, hogy le fogok néha húzni egy-két filmet. De ezt nem a Conan-nal kezdem. No persze, nem azért mert nem lehet belekötni,…..
ZogaBlog 2011.04.19 18:56:00
A mai nap két dologról fogok írni.1.A sokat emlegetett "világhírű edzője" Madárnak nem más mint az újonnan kifejlesztett Micoach az Adidastól. Ez az óra azért is jó,mert szinkronizálható a számígéppel,és nem csak az edzés,vagy gyakorlat végi ,hanem a teljes edzésidő…..
David O. Russell bokszdrámája, a The Fighter nagy esélyekkel indul a Golden Globe-on, ne lepődjön meg senki, ha az Oscar jelöltek között is szerepelni fog. Mark Wahlberg a káromkodós, kemény nyomozó (A tégla) megformálása után lett gazdagabb egy nominációval, esélyes, hogy ismét…..