Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judit,Zolcsi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élet Magyarországon Új kezdet 2012.09.07 14:15:54
Úgy döntöttem folytatom a blog írását. Később még én is szívesen visszaolvashatom, hogyan is alakult az életem itthon, és bízom benne, hogy miközben mindenki menekül Magyarországról, talán a mi példánk lesz az, akikből erőt meríthetnek, és talán tényleg megérte…..
Judit,Zolcsi 2012.09.07 19:00:02
 Tegnap este 18:20-kor indult a gépem Londonba, ahol átszálltam, és otthoni idő szerint éjfélre meg is érkeztem. Nagyon elfáradtam. Sosem voltam még sem a luton-i sem a glasgow-i repülőtéren sem. Most mindkettőt nagyjából felfedeztem. Az apuka kijött értem a reptérre.…..
A faradsag ugy tunik egyre erosodik. Azt hittem ma kicsit pihenhetek, aztan rajottem, hogy az a nap nem ez lesz. :) Harom adag rohat mostam, terigettem, vasaltam, annyi szennyest talaltam a lakasban, hogy csak tekingettem. Megfoztem a vacsorat is elore, mert este iskola volt. A nagymamat athivtam,…..
Judit,Zolcsi 2011.03.08 18:50:23
Xantus Barbara biztos benne, hogy akár már ősszel más csatornán folytatódhat a férje, Szurdi Miklós által rendezett új sorozat. Mint a színésznő az Új Ásznak elmondta, már több csatornától is megkeresték őket. Mint ismert, az RTL Klubnak nem volt elég a Casino első három…..
Judit,Zolcsi 2011.03.06 16:11:43
Eloszor az uj evben meglatogattam a mamat. Tunder. :) En nagyon szeretem, kar hogy Jeffnek nincs turelme hozza. Beszelgettunk sokat, meg megebedeltunk egyutt.:)Delutan mondom a gyerekeknek, hogy menjuk ki kicsit a levegore. Felvettek a puloveruket, meg egy vastagabb kabatot es 5 pec utan kozoltek,…..
A mai nap pakolassal telt volna, ha lett voln hozza kedvem:) Igy csak pihengettem. ESte atjott  mama vacsorara. Beszelgettunk kicsit, kozben a pakolas is megoldodott. Holnap reggel indulunk Angliaba, 8:45 korul indul a komp. Egy hetig nem leszek internet kozelben, tehat legkozelebb majd…..
Tegnap reggel jegeso volt, delutan hetagra sutott a nap, este 5-kor pedig nagy pelyhekben esett a ho. Szoval en meg ilyet nem lattam:))) Megorult az idojaras.Ma delutan megint nagy pelyhekben esett a ho. Mondta tegnap a nagy fiu, hogy lehet nem kell iskolaba menni, mert a tanarok felnek, hogy nem…..
Meglatogattam ma is a mamat, de most nem maradtam sokaig, mert vacsit kellett keszitenem, mielott a nyelvsuliba megyek.Mit foztem vacsorara? En meg eletemben nem lattam, ettem, foztem ilyet. Erdekes ugy nekiallni az etelkeszitesnek, hogy fogalmam sincs mi lesz belole, csak kovetem a receptet:)))…..
Igy hivjak azt az embert, aki fel akarta regen gyujtani a Parlamentet, es mivel sikerult ezt megakadalyozniuk, minden evben tuzijatekkal, es tuzgyujtassal unneplik ezt az unnepet a tengerparton, november 6-an. A tuzijatek gyonyoru volt! A gyerekekkel jottem haza a tuzijatek utan, es mondtam nekik…..
Egy hetre hazalatogattam. Sajnos egy szomoru dolog miatt kellett utaznom, de a csaladdal, es ismerosokkel valo talalkozas elegge kikapcsolt. Sikerult kicsit feltoltodni :)Indulaskor itt a sziget fovarosabol repultem at Manchesterbe. Elso nekifutasra felszalltam a gepre, ahol a stewardess kozolte,…..
Ma is volt nyelvsuli. Valahogy nem akarunk haladni az anyaggal. A nyelvtani resz ugyanaz volt, mint a mult oran:) Ugyhogy tanulgatok magamtol estenkent. Meglatjuk mi lesz belole:) Volt egy enyhen szolvan butus lany is most az oran. Azota faj a fejem. Olyan okorsegeket beszelt, hogy hihetetlen....…..
Nem regen ertem haza. El sem tudom mondani, hogy mennyire jol ereztem magam, meg most is mosolygok. Varakoztunk a terem elott, kineztem magamnak egy lanyt, vele majd valahogy megismerkedem, gondoltam. Bementunk a terembe, 3 csoportba lettunk osztva. Nezem a nevem a papiron. Volt ott egy Hajdu Janos…..
A kulonbsegek sorat folytatva a cipo es ruhameret is mahogy vannak errefele. nem 35, 36 stb a cipo szamozas, hanem 2, 3 stb. Emlekszem mikor jegkorcsolyazni mentunk, akkor is tippeltunk, hogy vajon nekem hanyas itteni cipo lehet a jo:) Felmerult bennem, ha a 35-os a 2-es , 36-os a 3-as, akkor a…..
Jol sikerult! :) Karacsonykor otthon is keszitek majd ilyen sajtos pogacsat. Nem is olyan nehez :) A nagyobbik fiuval egyutt keszitettuk magyar receptbol. Az angolok ugyanis nem ismerik a pogacsat. Meg angol szo sincs ra allitolag.Jeffel beszelgettem ma egy kicsit, nagyon elvezem :) Olyan jo…..
Ma egy picit lazább napom volt, az eddigiekhez képest. A rakottkrumpli, meg a saláta jól sikerült. Voltunk a gyerekekkel a tengerparton. Kicsit esett az eső, de ez itt nem meglepő:) Kaptam egy szép követ a nagyobbik fiútól, bár itt szinte fürdeni lehetne bennük annyi van. Megint csak…..
Itt vagyok!:) Minden a lehető legnagyobb rendben :)) Sűrű volt az első hét, de nagyon izgalmas:))) A repülőn nagyon fáztam, mert nagy ment a klima, de most már tudom, hogy valószinűleg biztos azért, hogy már ott szokjam az itteni hideg időjárást:))Csak kellett volna  a téli…..
18 kg lett a nagy bőrönd:) Én meg még féltem, hogy ki is kell belőle pakolni:):):) Belefért a nagy téli kabát is, úgyhogy nem kell felvennem:) Szépen néztem volna ki nyár közepén abban:)) 14:30 és 15:00 között indulunk a reptérre. 18:50-kor felszáll a gép, és ha minden jól…..