Regisztráció Blogot indítok
Adatok
minerel

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kár-park Egy ronda Picasso 2008.11.29 00:06:00
Jó közelítéssel az Euro NCAP frontális ütközési tesztjét reprodukálta ez a hatéves francia egyterű, amikor a képeken látható sérüléseket szerezte. A norma szerinti 64 km/óránál ugyan lassabban mehetett, és a félátfedéses eltolás sem sikerült tökéletesre, de az ütközés…..
Elmúltál harminc és az az eszement ötleted támadt, hogy pont most fogsz megtanulni élve lecsúszni nem erre tervezett lejtőkön? Csakis a dugás állhat a háttérben. Vagy múlt időben értve, azaz hirtelen gyereked lett, aki előtt ciki lenne, ha a papa nem tudna féllábas trükköket…..
Mivel a Totalcar irodáját kezdte már elönteni a rengeteg miegymás, így ügyvezetőnk parancsára nagytakarítást tartottunk. Sok minden ment a szemétbe, de találtam néhány DV kazettát, amire gyorsan lecsaptam, archiválás célzattal. Az egyik kazettán tv-s Totalcar történelmének egy…..
A Piper Jaffray szerint az új, alu-házas MacBookok 899, vagy 999 dollárról indulnak majd, de Gene Munster szerint az Apple mindenképpen betör az ezer dollár alatti laptopok piacára. Furcsa helyzetbe kerültek az elemzők: miközben kiemelik, hogy az alumíniumborítású, várhatóan…..
Aszongya az újság: Veszprémben nyár elején felszereltek egy kamerát egy kereszteződésbe, ami azt lesi, hogy ki hajt át a piroson jobbra kis ívben. Szeptember elejéig 1513 autósnak postázták a százezer forintos csekket a zéró tolerancia jegyében. A veszprémiek ezt nagyon…..
autózz! Jobbra tarts! 2008.08.16 08:15:00
Sok téma kapcsán merült már fel a kérdés sokakban akik itt kommentelnek, hogy hol kötelező a jobbra tartás és mikor. Más-e a helyzet autópályán és lakott területen többsávos főúton? Erre világít rá alant Balázs igen részletesen. De úgyis hétvége van, van időtök…..
(Nem érdekel a politika!)A globális felmelegedés itt van. Sokáig tagadta sok szakértő, de az egyre több meleg rekord meggyőz minket arról, hogy a bőrünknek higgyünk, ne a meteorológusoknak. Mo egyébként is a mérsékelt égövhöz tartozik, aminek eredményeképpen nyáron mocsok…..
Futóblog Hétvége Siófok 2008.08.07 12:03:00
Hétvégén nem lesz futás, Siófokon vezetem a monstre Verda napok műsorát, egész nap jövés-menés a helyszínek között, este koncert, ebből nem lesz sport. Illetve tulajdonképpen lehet: már péntek este ott leszek. Tehát kicuccolok a szállodában, bejárom a terepet, aztán hát mit…..
Újabb részletek szivárogtak ki a készülő új KRESZ-ből, bár ezúttal nem derül ki semmi a biciklisekre vonatkozóan. Terveznek viszont egy olyan módosítást, ami a motorosok életét könnyíti, és ami egyben kiterjedhetne a biciklisekre is: piros lámpánál a motorosok jogszerűen…..
Az Orange augusztus 7-én Franciaországban piacra dobja az első eldobható mobilt, és ha a készülék népszerű lesz, akkor Európa más országaiban is beindulhatnak az eladások, írja az MTI. A mobil neve BicPhone, de az egyszer használatos golyóstollakra, öngyújtókra, borotvákra…..
Jim Henson világát nem lehetett nem szeretni, egy rakás idióta báb, akikhez minden világsztár ellátogat, az átkosban ennél jobb csemege nem kellett szombat estére. A Muppet Show sztorija viszonylag ismert. Jim Henson '69-től a Sesame Streetet csinálta, ami ugye gyerekműsor volt, de ő…..
 Amitől tartottunk, bekövetkezett: Afganisztán is megkövetelte első magyar hősi halottját. A feladatát teljesítő Kovács Gyulával, a MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Zászlóalj tűzszerész főtörzsőrmesterével egy robbanószerkezet végzett. Sajnos fel kell…..
Jerry Springer neve fogalom a szakmában, ő az, aki nélkül nem lenne Mónika és Balázs show, pedig annak idején a pali ügyvédként kezdte. Jerry Springer politikusként vált ismertté, még a hetvenes években, amikor Cincinnati város önkrományzatában képviselőként tevékenykedett,…..
S-blog Unalom az autópályán! 2008.05.11 12:00:00
Itt a videó, hogy nem kell ahhoz hificucc, hogy ne unatkozzon az ember az autópályán. Még szép, hogy Németország. Az Autobahn hazájában minden gond nélkül lehet kétszáznál olvasni. Itthon nem javaslom ezt az elfoglaltságot, vagy ahogy Jay Leno modaná: Nem rossz ötlet! A…..
Egyre jobban tetszik nekem a Chevrolet Aveo kampánya. Nálunk is látható már egy film, amiben mindenféle extrém igényeknek megfelelő, csak éppen a mindennapi életben használhatatlan kocsikkal vetik össze a városi kisautót. Ennek egy viral változatára bukkantam az illegaladvertising…..
minerel 2008.05.11 17:44:44
Megnyugtató, hogy egyes benzinkutakon már akkora káosz uralkodik, hogy autópályamatricája bizonylatát kereső naiv ügyfelet hátraküldik guberálni a konténerhez. The Screemnek alább vázolt esetében mákja volt, ugyanis nem happolták el előre a hamarabb érkezett guberálók a…..