Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csicsu66

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudjuk pontosan, miről alkudozott október 15-én Orbán Viktor Brüsszelben, ám az biztos, hogy a német kancellárral nem jutott dűlőre. Ennek eredményeként másnap be is jelentette a magyar miniszterelnök, hogy kormánya lezárja a magyar-horvát határt, melyen addig egy hónapon…..
Merjünk magas kerítést építeni! - adta ki az aktuális jelszót Orbán Viktor, és lelke rajta. A Szegedi Kattintós azonban hét önmagában is nyomós érvet sorakoztat fel amellett, hogy el a kezekkel a vaddisznók természetes élőhelyétől, ami történetesen a szerb-magyar határon…..
Varánusz Viktor, te gyáva! 2014.02.06 15:03:57
Pártunk és kormányunk úgy vélte, minek várni a Putyin elé térdeléssel még egy hetet, mikor kézen fogva térdel le velük kisöccsük, a Jobbik is? Nosza, hajrá, amit ma megtehetsz azt ne halaszd holnapra, eladósított orosz gyarmat nem lehetünk elég hamar. Azon nem lepődtünk meg…..
csicsu66 2014.02.06 20:37:42
Fene tudja mennyire jó ómen A Dinasztiába beházasodva mindjárt egy ilyen ügybe keveredni. Ha a tükröspusztai favágást elnézi az ember azonnal adja magát a kérdés, hogy a legifjabb oligarcha generációt látjuk éppen felnőni, vagy csak egy orbitális paraszt pofátlanságát…..