Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tapasti

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem közvetlenül a Zugügyvédhez, hanem a szerkesztőséghez érkezett az alábbi albérlős sztori, nem fizető albérlővel, zárcserével, nemzetbiztonsággal, rendőrséggel. Mint ahogy számos korábbi bejegyzésből kiderült, a  lakáskiadás elég jó terepe mindkét fél részéről…..
2008. december 21., Szijjártó Péter, a vasutassztrájk alatt, miközben a VDSZSZ az elégséges szolgáltatás minimálisan sem teljesítését sem vállalta:"Elfogadhatatlan és tűrhetetlen, hogy a kormány semmibe veszi a sztrájkolók követeléseit és nem hajlandó érdemben tárgyalni…..
Azt már biztosan tudjátok, hogy mivel Magpet boltja az V. kerületben volt hosszú ideig, ezért parkolási téren maradandó lelki sérüléseket szenvedett és volt már egy pár posztja ebben a témakörben. Én legutóbb tavaly nyáron jártam a most tárgyalt helyen, akkor még ingyenes volt,…..
Gyurcsány és Medgyessy után Schmitt Pál is könnyen a mindennapi viccelődés tárgyává válhat. Ma már egy fontos tisztség nem garantálja automatikusan a tiszteletet is. (Fotó: [origo]) Megválasztása óta Schmitt Pál szinte minden megmozdulását kritika éri. A szokásos politikai…..