Regisztráció Blogot indítok
Adatok
semmi cicó

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Enneagram A Hatosok jellemzése 2007.12.23 15:35:00
VilágképA világ veszélyes hely. Ne bízz a tekintélyben.Típusszerkezet:Félelem és gyanúJellemzok szerkezete:Félelem, gyávaság és aggódásÁllandó riadókészültségElméleti orientációLekenyerezo barátságosságMerevségHarciasságA tekintély és az idálok felé fordulásÖnvád…..
semmi cicó 2010.09.04 18:44:38
@tudósmacska:
Bocsi,hogy beleszólok...Most csináltam meg a tesztet,hatos lettem.Nem túl hízelgő de rám lehet fogni.
És fáj télleg ha tiltanom kell de az mégjobban ha vmit direkt nem adok meg nekik pedig megtehetném.De csakis azért nem adom meg mert olyankor már nagyon el vannak szállva maguktól,szeretném ha megtanulnák a mértékletességet és azt,hogy nem az a minden ha mindent megkapnak amit csak kiejtenek a szájukon.
A korlátozás pedig odáig terjed,hogy teljesen önállóak szinte mindketten:)(15 és 8 évesek)
A fiam kollégista,éli a saját életét,mégpedig olyan életet milyet szeretett volna,nem én döntöttem helyette.Eszembe nem jutna elbizonytalanítani a gyerekemet,sőt,csakis erősítem őket,hagyom,hogy csinálják amit szeretnének és örülök,hogy nem olyanok mint én.
És lószart félelmetes a kreativitás és kibontakozás,büszke vagyok a gyerekeimre,hogy ennyire ügyesek és okosak,támogatom őket amiben csak tudom mert remélem,hogy SOKKAL TÖBBRE VISZIK MINT ÉN!!!
Végül is milyen szülő az olyan aki inkább lehúzza a saját gyerekeit mert az által érzi magát jobban?
Azt látom,hogy te aztán nem szenvedsz hiányt önbizalomban bár az empátiás képességeddel neked se kell dicsekedned...