Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Légtisztító

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PETROS DIARY Számszerűsítve 2010.09.20 20:09:00
Sajnos beleléptem ismét az allergiaszezon kellős közepébe, így csak sima gyakorlásokra futotta eddig. Örültem már annak is ha ülő helyzetbe kaptam levegőt. A probléma orvosolására kipróbáltam egy új allergia enyhítésére szolgálló gyógyszert (Allegra) és bevetettem a már…..
Megjöttem. Allergia tartja magát, de minek? Én nem kértem. Na mindegy, ma is trüsszögtem össze vissza, kolleginák nagy-nagy örömére. Legalább ők örültek, ha én már nem.Jelentkezett "R". Meg is legpődtem. De le kellett törnöm ama nagy szarvát, hogy ácsi-bácsi - ez nem…..
 A londoni University College Járványtani és Közegészségügyi Intézet legfrissebb kutatása szerint a passzív dohányzás még az eddigieknél is komolyabb problémák okozója lehet: pszichiátriai megbetegedéseket is előidézhet...A hosszú távú passzív dohányzás - a legújabb…..
infraszauna00 Allergia 2010.07.15 16:13:00
    Az allergia napjainkban népbetegségként van meghatározva, évről évre több allergén anyagot határoznak meg, és a betegek száma roppant mértékben növekszik.   Ez az elsőszámú bizonyíték arra vonatkozóan, hogy miért az immunrendszer és a szennyezett…..
Néhány napja csavarja valami az orromat. Először arra gondoltam, hogy megfáztam a sok légkonditól, de aztán eszembe jutott: lehet, hogy ez már a parlagfű első támadása. A tünetek alapján kezd gyanús lenni, hogy lassan elkezdődik a tíz hét kínlódás. Mit lehet tenni ellene?…..