Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rejtzködő Én

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyos büntetőeljárások esetén a jogi pr szó szerint élet-halál kérdése. A pedofil vádak egyértelműen ide tartoznak.Fontos lehet a legelején leszögezni: a mindenkit megillető jogi védelem olyan alapvető fontosságú eleme a jogállamiságnak, melyet mi is…..
Rejtzködő Én 2012.02.02 17:33:30
@Winnipeg:

"hisz egy kisgyerek nem érti mi is volt ez, és hogy mekkora bűn"

Hogy ez milyen egy abszurd dolog...a kisgyerek nem érti, hogy vele bűnt követtek el, hát megmagyarázzuk neki és ezzel jobban traumatizáljuk, mint amennyire az eredeti bűntett traumatizálta. Forrón gratulálok a társadalmunknak.

A pedofilok felmentése pedig sehol sem elfogadott.
moziba:be Trust (2010) 2011.07.08 12:03:00
A pedofília olyan téma, amit iszonyatosan nehéz értelmesen megfogni. A Hard Candy (Cukorfalat) pl. egyedi módon járta körül a dolgot, a Trust ezzel szemben a full realista, veled-is-megtörténhet utat választotta. Persze inkább állatorvosi ló ez, mint teljesen valósághű…..
Nagy feltűnést keltett a napokban az OfficialGlitter nevű Twitter-oldal, ami azt állítja, hogy Gary Glitter hamarosan egy világkörüli turné keretében tér vissza a zenei életbe, valamint önéletrajzi könyvet is kiad. Mint ismert, az egykori glam rocker 1999-ben Angliában négy…..
"Thank heaven for little girls" - énekelte Maurice Chevalier a Gigi című filmben. Bár az említett film címszereplője már nem annyira kislány, ez a mondat jól kifejezi azt, amit a kislányok iránt érzek. Akik még valóban kislányok: a serdülőkor előtt.Ez a blog…..
Agy-fasz Pedofilok nehéz sorsa 2010.08.10 18:10:00
 Nem szép dolog a pedofília, számos fórum foglalkozik a testileg-lelkileg gyenge felnőttek eltévelyedésével, nem is ebbe szándékozom belemenni. Az Amerikai Gyermekgyógyászati Akadémia folyóiratában, a Pediatrics-ban publikált tanulmánya ezt írja: "A korai…..
Rejtzködő Én 2010.11.09 15:17:48