Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katanya

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Van egy csomó dolog, amit nem írnak le a progeszteronkrémről se a gyártók, se a hívői, mert egyszerűen valószínűleg nem is tudják.   Nézzük meg az alapvetést: 35 fölött sokan ösztrogéndominánsak, mások…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Azt hittem ő azért jobb formában van. Persze mindenkiről lehet borzalmas képet csinálni. ..
Katanya 2013.07.21 08:09:10
@DuBarry: Ez a masszázs tényleg jó :) kb. 2 hete csinálom, és nagyon látszik. Brutálnak tűnik, de szerintem nem az :)
Katanya 2013.09.29 12:22:12
@veriocs: Eleinte látványos javulás volt, aztán hetekig semmi, abba is hagytam. Átalakult az életem, és az igazság az, hogy meg is feledkeztem róla, annyi teendőm volt. De most, hogy rákérdeztél, megint elkezdek sikálni :) . 2 hét múlva írok jelentést. Érdemes, mert tényleg jó eleinte, de ez gondolom olyan mint a fogyókúránál, edzésnél, egy idő után pár napra-hétre leáll a fogyás-fejlődés. Hülye vagyok, hogy abbahagytam.
Chez DuBarry Progeszteronkrém 2013.04.07 12:49:20
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});   Na ezt is kipróbáltam nektek. Mire is mennétek Dubarry nélkül. A progeszteronkrém egy aránylag új hype. Egy John Lee nevű orvos dobta be a köztudatba. Ő azt vallja, hogy gyakorlatilag minden nőnek 35 fölött ezzel élnie kéne,…..
Chez DuBarry Le lehet fogyni 2013.04.17 14:57:53
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ezt már sokszor elemezgettem, hogy nem tudom megérteni, ha valaki nem képes lefogyni. Világos, ha kevesebbet eszünk, és többet mozgunk, akkor kisebb lesz a súlyunk. Természetesen vannak aránytalanul hízó emberek, mondjuk hasra vagy…..
Katanya 2013.05.03 06:12:14
@Scala: 2 hónapja hagytam abba a szoptatást :) Most 23 hónapos a lányom :). Időhiány, alváshiány megvan, de nem a gyerek miatt nem tudok aludni, hanem nem tudom miért. Szervezni én se tudok :) @DuBarry: :) Érdekes lenne ha fogynék is ennyi idő alatt, de a képemen komolyan mondom, hogy látszik. :)
Chez DuBarry Megnőtt a mellem 2013.01.31 23:11:26
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Isten látja a lelkemet, nem is akartam most.  Már írtam a pueraria mirificáról. Hogy mellnöveszetőnek árulják, kipróbáltam, nem bírtam teljes adagban, de mivel nagyon jó kvázi hormonpótló, szedni fogom, amíg a világ a világ…..
Katanya 2013.03.27 07:34:44
@DuBarry: Tudom, hogy valahol írtad már, de nem találom. Hol veszed a pueraria mirtificát, mekkora dózist szedsz? Most hagytam abba a szoptatást, remélem elkezdek fogyni , jó lenne valami, hogy ne nézzek úgy ki a végére mint a sherpai :) . Kb. 12 kg-ot kéne ledobnom.köszi
Chez DuBarry Arany háromszög 2012.11.10 21:10:21
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Indiát lehetetlen egy hét alatt befogadni, de nekem sokára lesz három hetem ilyesmire (remélem, mert ebben az állásban ez lehetetlen). Tudni kell rólam, hogy viszonylag nyűgös típus vagyok, nehezen viselem a hosszú repülést, a nem jó…..
Katanya 2012.11.25 08:24:37
@Scala: Egyetértek a "babára vágyakozó harmincasok" gondolatoddal :)
Szültem 18, 21, és 38 évesen :)
A két nagy fiam mellett Babára vágytam (lehetőleg lányra. Az lett :D), és tényleg irigyen néztem a pocakos, kisgyerekes harmincasokat.
Korai fejlesztőbe jártunk, volt egy enyhe "tónusos nyaki reflex"- e a kislánynak. Ott a hordozókendőt egyáltalán nem ajánlották.
Ruhák közül én is a Nextet szeretem a legjobban, tényleg drágák, de csak 1-2 szettünk van, itthonra csúszni- mászni jó a Tescós is :) . Most egy Next téli dzsekit vettünk Lillának. Gyönyörű, puha :)
Chez DuBarry Uma Thurman új arca 2012.07.12 12:13:00
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});   Tegnap megnéztem a Bel Amit, tulajdonképpen Pattinson miatt, mert vámpírost nem vagyok hajlandó, és kíváncsi voltam, milyen a fiúcska. Hát ebben BTW pocsék volt, de az egész film nem tetszett, pedig igazán közel áll hozzám…..
Katanya 2012.07.15 12:00:21
@Scala: Bocsi, hogy belevau, de szerintem is a használt jó állapotú babakocsik közt érdemes szétnézni. 1 éves a kislányom, először "az én babámnak csakis úúúújat" elven voltam. Aztán kifeküdtem az áraktól. Végül vettem használtan (nem látszik rajta) egy Jane Slalom Pro-t, negyedáron mint újonnan. Életem legjobb vására volt. Az a kocsi mindent tud :) . Bár azt meg kellett tanulnom, hogy amikor padkára tolom fel, az első keréken ne billegjen :) .
Azért jó politikusnőnek lenni, mert szétműtött bébifókaként is benne lehetsz a top tenben, mint Julia, Palin vagy Bachmann, akik azért még egy átlagos céges partin sem tartoznának a legjobb nők közé, politikai arcként viszont kitűnnek. Szóval, Julia felvarratta az arcát, ez…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nagyon bírom az arctornát. Keveset esik róla szó, mert nincs benne pénz. Ugyanis nem kell hozzá más, csak egy arc, meg két kéz. Ezen nincs mit marketingelni. Igazából az arctornától sem fogsz évtizedekkel fiatalabbnak látszani, csak…..
Katanya 2010.08.11 06:41:28
@DuBarry: Köszi!Szerinted a szem alatti árkot és ráncokat is el lehet arctornával tüntetni,vagy azon csak a szike segít?Ott a legborzalmasabb:(.Kb.5 évet öregít rajtam az,hogy csúnya a szemem alatt (38 leszek jövő hónapban).
Katanya 2010.08.11 13:00:17
@DuBarry: Azt megköszönném:).Hátha megúszom a szemhéjplasztikát:)
Katanya 2010.08.13 07:34:26
@DuBarry: Köszönöm:)Végig csináltam,nagyon jó!!Látványra persze még semmi,de egész jól felfrissített.Remélem hamar látszik is majd az eredmény.