Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doodle

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TvSquad hozott ma le egy listát azokról színészekről, akiket a blog szerzői tűzön-vizen át követnének, bármilyen ótvar sorozatban is vállaltak szerepet. Jómagam is ragaszkodom néhány színészhez, rendezőhöz és íróhoz, akik, ha feltűnnek egy-egy sorozatban akár csak…..
comment:com Ez maradt a Drótból 2009.01.07 11:21:00
Egy Baltimore-i fiatalember ellátogatott a Drót forgatási heyszínére, illetve abba a díszletbe, ahol az ötödik évad belső tereit építették fel, és fotózott is bőszen. Az épületet egyébként lebontják és a helyére egy plázát húznak fel majd. INDAFOTO.slideshow.run({…..
Elérkezett hát a vége az első évadnak, minden sakkfigura a helyén, jöhet a finálé, amitől az állunk a padlót veri majd, legalábbis erre számított minden lelkes fan, de amit kaptunk, az közel sem lett annyira hubazmeges vagy ütős, mint reméltük - lehet a végére elfogyott a…..
Leary soha nem arról volt ismert, hogy véka alá rejti véleményét, stand-up műsoraiban és az MTV számára forgatott kis klipjeiben is elküldött mindenkit az anyjába, szóval mi annyira nem lepődtünk meg azon, hogy a Ments meg című tűzoltós sorozata legújabb (negyedik) évadában…..
Doodle 2007.07.31 12:19:16