Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AmcsiJancsi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én készségesen elhiszem, hogy a CIB a szabályoknak és a szerződésben foglaltaknak megfelelően járt el olvasónk devizahitelének számítása ügyében, de a varázsképlet, amit használnak - egyben védőpajzsként feltartanak - tényleg érdekes. Megpróbáljuk megtudni, hogy mi a magyarázata ennek a…..
Na, ilyenre még a Homár sem emlékszik, pedig itt aztán lyukas törölközőktől fogadósokig mindenféle sztori megfordul. Üdvözlöm Önöket. 2014-ben vásároltam a "PcLand" nevezetű kereskedelmi egységnél webshop-os rendelés útján egy ASUS márkájú, 27" méretű monitort…..
Volt szerencsém pár napot Washingtonban tölteni, kicsit beleszagolni az amerikai levegőbe, és szeretnék megosztani veletek pár gondolatot. Hogy kicsit beletekintsek az amerikai gondolkodásba végigjártam pár múzeumot, de…..
Tavaly közel ugyanezzel a címmel készült hasonló válogatás. Azóta több tízezer újabb fedélzeti kamerás felvétel került a videómegosztó oldalakra, többségük 2014-ben is Oroszországból. Az alábbi felsorolásból a nagy kaukázusi bunyók, tömegbalesetek és rendőrös hajszák…..
AmcsiJancsi 2015.01.03 03:27:06
@Tom Bobb:
Csak a rend kedvéért:
en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_traffic-related_death_rate
Kanada: 6 halálos baleset per 100,000 lakos, Mo.: 7.7
Kanada: 9.3 per 100,000 autó, Mo.: 21.3
2012-es adatok.
Zol nagyon rendesen, Homárolvasó-barát módon egy rövid és egy hosszú verzióban is megírta a Samsung világában zajló történetét. A hosszú tényleg hosszú lett, de azt javaslom olvasásra inkább, mert a részletek és a tanulságok szokás szerint ott rejtőznek, és tök magyarul…..
Ennél pozítívabban nem is kezdődhetne az év. Az amerikai pereckutatók optimista jóslata szerint 2012-ben nem jön el a világvége, sőt a következő évszázadokban sem várható. Nem mellékesen feltalálták a 800 évig elálló sósperecet: Nem fogom az időtöket rabolni, csupán…..
Cipő és óra: a gazdagság kvázi-csalhatatlan mutatói Cipő és óra: ezt a kettőt figyelik a hazai - és jó eséllyel a nemzetközi - pénzeszsák-vadász nők, amikor prédát keresnek maguknak. Nem számít az, milyen autóból szállsz ki, milyen ruha van rajtad, hogyan adod elő magad,…..
Benjinek a gép szerint nem sikerült a KRESZ vizsgája, ő azonban úgy gondolja, hogy igen, hiszen az egyik kérdésnél a számítógép hibázott, rossz választ ítélve jónak. Sajnos a vizsgáztatót nem sikerült meggyőznie erről, szerinte nem a rendszerben, hanem a vizsgázóban van a…..
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } Van néhány szó az angolban, melyek kiejtéséből az idők során elveszett a /t/ hang, de írásban a mai napig megjelenik bennük. Néhány évszázaddal ezelőttig általános volt a /t/ ejtése a címben…..