Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XC

201 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Not 90s Forever 1. számú kazetta 2015.01.02 21:31:40
Nos, ha már negyed évszázada őrzött kacataim vannak, néha érdemes elővenni őket és nosztalgiázni. Tudtam, hogy a legelső vegyes kazim is megvan, és gondoltam vicces lenne megnézni, mit is vettem fel rá pontosan. A fenti, életlen képen látható kazettában egy cetlire írtam a…..
Aki bújt, aki nem, egy TOP 18-ra futotta 2014-ben. Temples Sun Structures Metronomy Love Letters Allah-Las Worship The Sun Eugene McGuiness Chroma Band Of Skulls Himalayan Teleman Breakfast Outrageous Cherry The Digital Age The Memories Hot…..
..."Viszket a bőröd, a kezed remeg,könnyűnek lenni a legnehezebb. Két hete folyton fáj a fejed, az orrodban apró kis hajszálerek kárörvendően pattannak el, nézed a véred, és nem érdekel." ..
Not 90s Forever Nem lusta lista 2014.01.01 21:44:06
2013-ban megfogyatkoztak ugyan a posztjaim, de az év végi lista összeállításában ez nem okozott fennakadást. Music is my radar felhívására ezúttal képesek voltunk igazi S.K. rangsorokat készíteni. Az enyém látható a fotón. A többiek nyerő összeállításaiban pedig itt…..
Ez a csodálatos férfi érkezik a Kuplungba 2014. április 27-én! Én már nagyon várom az őrületes estét, ahol bizonyára minden megtörténhet. De legalábbis a saját szememmel meggyőzödhetek arról, hogy valóban ő produkálja ezt a menő pszichedelikus soult. Mert valahogy nem tudom…..
Nagyon vicces és értékes lelet 1985-ből. A Magyar Dal Napján szeretettel! ..
A Pál Utcai Fiúk 30 éves születésnapi koncertje felemelő volt. Összesen két és fél óra, benne nosztalgia blokk a régi tagokkal és rengeteg ember a Parkban. Anikó maga az álló idő az együttesben, a stílusa, a szerelése - talán nem is direkt -, de egy az egyben a 80-as éveket…..
Március 15. fontos dátum a Republic életében. 17 éven át, hagyományszerűen tartottak nagy koncertet ezen a napon. Eleinte a BS-ben, aztán egyéb városokban, sportcsarnokokban is. Idén a Miskolci Városi Sportcsarnokba tervezték az ünnepi fellépést.  Ám a mai nap a legszomorúbb…..
Not 90s Forever Ha menni kell... 2013.03.15 17:43:00
Semmi kedvem nem volt, blogot költöztetni, de a freeblog nem működött, és a megírt posztomat nem tudtam élesíteni. Úgyhogy mostantól itt. (A régi pedig ez volt!)..
Not 90s Forever Nem! 2013.03.11 19:15:07
Ilyennek (is) szerettem Cipőt (amikor teli torokból ordított :)). És most nem tudom, hogy mi lesz velem... Lesz még itt poszt róla, azt megígérem. ..
Not 90s Forever Udmurtok a házban 2013.03.10 17:54:53
Láttam ma egy videóösszeállítást, alatta ment egy szám, amiről azonnal ki kellett derítenem, hogy micsoda. Egészen hihetetlen, hogy a The Brunettes, Princess Chelsea, She & Him környéki tippjeim helyett az oroszországi Izsevszk városába, vagyis az Udmurt Köztársaságba vezettek…..
Két napja ismerem ezt a számot, de ki nem maradhat a legközelebbi házibuliban! B.B. Gabor az új hősöm!Szül. Hegedűs Gábor (1948-1990). Életének fontosabb részeleteit megismerhetjük például Marton László Távolodó cikkéből. Az első album teljes hosszában is meghallgatható a…..
Avagy szuper dalválasztás az Északi-sarkvidéken. ..
Pár hónappal ezelőtt futottam bele a Stealing Sheep lánytrió egy-két számába. Akkor nem posztoltam, de mostanában arra jutottam, hogy simán járna nekik egy kicsit több figyelem, és ezt csak megerősítette az EP (Noah And The Paper Moon, 2011) és az album (Into The Diamond Sun, 2012)…..
Remélem mindenki olyan jól fog szórakozni a "következő műsorszámon", mint én. Könnyen hihetnénk, hogy az Irigy Hónaljmirigy tréfálkozik, ám "ez csak a valóság", hogy az ide passzoló Junkies szám címét idézzem. Az a nóta se mai, de ez a TV felvétel még eggyel korábbi,…..
Not 90s Forever 2012 füstje 2012.12.30 19:47:20
Zord tél + gitáros. Értitek: Kellemes ünnepeket! BÚÉK! :) Ez az év „csak úgy” eltelt. A felénél kiszálltam egy kicsit mindenből.  Azért hallgattam bizonyos lemezeket és sorba is rendeztem a legjobbakat. A hagyományokhoz híven a listát december közepén elküldtem, hogy…..
...örömömben, mert most olvastam, hogy jön a Raveonettes a hajóra (febr. 13.)!!!!!!! Amúgy szupercuki ez a klip és a lány, akinek tényleg az utcán táncikálás a hobbija. Már ki akartam tenni régebben, de most legalább igazi apropója van. ..
Not 90s Forever The Pharmacy 2012.11.02 15:53:59
Negyedik albumuk októberben jelent meg Stoned & Alone címmel. Most ismerkedem velük, türelmetlenül, mert ahogy a korábbi lemezeiket is csekkolom, sorban érnek a meglepetések. Én meg csak nézek, mint a patikában! Stoned & Alone -…..
Találtam egy szimpatikus David Bowie-blogot (davidbowienews.wordpress.com) és benne egy kimerítő posztot Bowie és Marc Bolan barátságáról, rivalizálásáról, a két karrier párhuzamos részleteiről. A hosszúhajú férfiak jogainak élharcosa, a 17 éves Bowie (David Jones): ..
Ez a szám önmagában olyan, mint egy teljes albumból készült mix, pedig ez csak egyetlen dal, benne glam, pszichedélia, art rock, miegyéb. Lehetne túl sok, de ehelyett érdekesen rendben van. <a…..
Not 90s Forever DM svédcsavarral 2012.10.23 18:45:28
Ha nem is kifejezetten briliáns ez a feldolgozás, nem tehettem meg, hogy ne posztoljam. Annyi kedves dolog van benne: svéd popműsor színes lufikkal; egy színpadon a Peter Bjorn and John, Lykke Li és a The Sounds mint házibulizó "kiskamaszok", ráadásul a New Life-fal, a Depeche Mode egyik…..
Egy éve ilyenkor Glasgow-ban voltam. Az egyik város a sok közül, ahová visszahúz a szívem. Annak is a Captain's Rest nevű pubja és barátságos pinceklubja volt az egyik legjobb élmény a röpke 4 nap alatt (a rengeteg kisebb-nagyobb, független előadót látó klub épp mostanában…..
Not 90s Forever Bűnlajstrom 2012.09.18 22:35:08
Lehet, hogy ez az egész blog égő, de most direkt egy cikis poszt következik. Biztos mindenki kedvel titokban pár olyan számot, előadót, amit vagy akit "nem kéne", de valami érthetetlen okból mégis... Nem azért, mert mondjuk retró vagy ezen nőttünk fel, hanem csak úgy, tényleg…..
Majd' három hónap apátia után visszatérek... és tovább kínzom azt, aki hagyja. :P A számot gondolom, (majdnem) mindenki ismeri. De milyen beteg a klipje! ..
Not 90s Forever Metrózzunk! 2012.06.23 22:34:59
Ti szoktatok pénzt adni az utcazenészeknek? Én mindig megfogadom, hogy adni fogok. Főleg azoknak, akik klassz dalokat játszanak. Aztán sosincs kéznél apró, és elszégyellem magam. Az alábbi zenészek nem "kéregetők", de remélem, megjutalmazták őket a járókelők és a…..