Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Patricia01

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Határátkelő történetének egyik meghatározó pontja az „ott sincs kolbászból a kerítés" kifejezés és az az ellen viselt (kommentelői) harc. Állandó (Prémium...) kommentelőnk, diggerdriver (blogját szívesen ajánlom figyelmetekbe) szerint viszont Londonban igenis abból van –…..
Patricia01 2013.08.13 09:57:40
@diggerdriver: Arra is kurva nagy ívben teszel majd, ha valami komoly egészségügyi problémád lesz a sok szeméttől?
Patricia01 2013.08.13 12:21:37
@diggerdriver: Igen, ez a legkönnyebb válasz. Nem baj, te tudod. :-)
Ma kivételesen maradunk Magyarországon és nem is egy személyes történet következik, hanem egy vitaindító írás. Kiderült ugyanis, hogy már az érettségi előtt álló középiskolások egy igen jelentős része (egyes intézményekben akár az egyharmada!) tervezi, hogy külföldi…..
Rengeteg olyasmi az oktatók és diákok közti kapcsolatról, az együtt gondolkodásról, a csalás elutasításáról, a minél szélesebb látókör támogatásáról, aminek Magyarországon is igencsak helye lenne – derül ki Zeeuws Meisje összegző írásából. (Korábbi posztjait itt…..
Egyik rendszeres kommentelőnk, Váj mi küldte a következő írást. Mit is mondjunk, alighanem okoz majd némi meglepetést, mert nem túl hosszú, viszont elég ütős... Nem is mondok többet, jöjjön a történet! „Jelenleg Dél-Németországban élek, illetve ott van a bázisom, mert…..
Patricia01 2012.10.05 10:36:03
@Nitnitnit: Jó meglátás. Korlátoltak és álszentek az emberek. Mintha a pénzen kívül nem a szex hajtaná a világot! Saját maguknak is hazudnak.
Amúgy az írás jó, csak tényleg kitérhetnél a részletekre is. Mi az, amiért a lányokkal nehezebb, neked mi volt nehéz ebben a munkában, illetve szeretted-e. Ausztriáról szívesen olvasnék olyan dolgokat, amikről nem írnak minden nap.