Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lackok

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi nap kétségtelenül legnagyobb híre a Google új, 4.4.x KitKat verziójú készülékekre elérhető kamera applikációja. Hogy mi változott? Szinte minden. A Google egyik fontos célja az új appal, hogy abba külső fejlesztők által készített szűrők is integrálhatóak…..
Az utóbbi hetekben (hónapokban) baromira nem volt sem időm, sem kedvem, sem energiám blogolni. Pedig alapvetően szeretem kiírni magamból a dolgokat, mondjuk ahhoz ritkán volt türelmem, hogy utólagosan át is olvassam, amit írok, vagy a képek feltöltésével bíbelődjek, úgyhogy…..
lackok 2011.08.25 04:34:59
Ójeee, bejutottunk a kánaánba, a mekkába, megláttuk a nirvánát, kezet fogtunk Buddhával és beleolvastunk Jézus thread-jébe, igen, fent vagyunk a Google+-on! És akit tudunk, magunkkal rántunk! Na jó, "csak" 10 embert, de az is valami, főleg, ha Ők is meghívnak…..
lackok 2011.07.13 14:32:42
lackok 2011.07.13 17:47:58
@Tomi from Space: elküldtem..:)
Ismét átállították a Gmail bal felső menüsorát. Ha van idegesítő része a Gmail-nek, akkor az ez. Kezdem azt hinni, hogy valami rosszul értelmezett stratégiai felső vezetői döntés nem engedi meg a programozóknak, hogy testreszabhatóra alakítsák ezt a részt.Vajon így akarja a…..
Hajónapló Csütörtök. 2010.12.23 18:11:00
Nyakunkon az évvége. Ilyenkor mindenki ajándékok után rohangészik és megpróbálja eltalálni kinek mire lenne szüksége. Mi ezt kihagyjuk. Borzalmasan felduzzad az évek során azoknak a kacatoknak a mennyisége, melyekkel körbevesszük magunkat és voltaképpen semmi szükségünk rá.…..
Hajónapló Vasárnap. 2010.08.08 20:22:00
Na tessék. Megvan az első havaria, pedig még egy métert se mentem a hajóval. Na nem valami nagy, de bosszantó hiba és macerás a megoldása. Ma reggel, amikor befelé készülödök a gépházba, nézem a mennyezetre függesztett gázolajos kannát, amire oly büszke voltam magam előtt, hogy…..
lackok 2010.08.08 21:01:43
Ezt irtad szombaton:

Délelőtt a lányomnál villanyszereltem. Bringázok haza délben, hát Denit kivéve mindenki horgászik a hajón és környékén. Ebédre sült keszeg és csirke volt, a keszeg jó volt, de mondtam "J"-nek, hogy fogjon még csirkét is ne csak keszeget. Aztán ebéd utáni alvásból ébredve nekiálltam a szomszédos roncs uszályon csinálni egy bográcsállványt és kisütöttünk 3 kiló bőrös libahájat töpörtyűnek. A vacsora ez volt hagymával, kenyérrel és vörös borral, lett még vagy három liter libazsírunk is kicsit macerás a sütés mert eltart több mint három órát, de a töpörtyűt imádjuk és a zsírral is főzünk legalább három hónapig. A kutya nem mozdult egész délután a bogrács közeléből, bár csak olajos halat kapott rizzsel, a töpörtyűből csak kóstolót. Amikor sétálni indulunk húz a pórázzal, menne gyorsabban, kitaláltam, hogy leveszem róla a pórázt hadd szaladgáljon, én meg bringázok mellette, megszökni nem tud, mert így én gyorsabb vagyok és a póráz mindíg a csomagtartóban van. Délután összeveszett a kerítésen át az ÁBKSZ beli kóborkutyákkal, valami nagyon csúnyát mondhattak neki kutyául, mert megsértődött és eliramodott, a dolog kezdett hasonlítani a múltheti szökéshez, de utána tekertem és 30m után már vigyorgott és hagyta magát símogatni, amikor meg továbbszaladt egyenesen a hajóra vette az irányt, sőt időnként hátranézett, megyek e én is. Az első napok apátiája után mintha kicserélték volna, teljesen kivirult, szemmel láthatóan otthon érzi magát, napközben a decken hasal, bizonyos kajakosokat, kenusokat, evezősöket megugat, de van olyan kenus aki naponta többször is egész közel szokott mellettünk elhúzni, mégse ugatja meg soha. Miközben rotyogott a libaháj a bográcsban, időnként megkevertem, hogy le ne süljön elgondolkodtam. Állandóan füst száll a szemembe, itt ülök egy kidobott hokedlin egy roncs uszályon, mellette egy ki nem fizetett pontonra kötve a hajóm, amin dolgoztam több mint öt évet már mint az állat, teméntelen pénzem benne van és még mindíg nincs kész, ott fekszik a lábamnál egy leasingelt kutya, szóval csupa abnormális dolog, én meg vigyorgok mint a hülye és boldognak érzem magam, ahogy csak bámulok az arcomból kife és nézem az átvonuló felhőket.